στην αεροπορία γίνεται κωμωδία από τυπου. Σεφέρλης...Charlie Harper 13 έγραψε:Τι γίνεται με την διαδικασία, αν τηρούνται τα όρια.
Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 37
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιουν 15, 2021 5:32 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάγκες έτσι ήταν πάντα κάτι τέτοιες προκηρύξεις το ξέραμε όλοι ότι αυτά θα γίνουν ακόμα και εν ετει 2021 ακόμα και για στρατιωτικές σχολές τα κάνουν αυτά μην εκπλήσσεστε. Όσοι είστε ειδικά άτομα πληροφορικής οι δουλειές κάθε μέρα αυξάνονται με μισθούς άνω των 1500 μην αγχώνεστε έχει Ο Θεός για όλους
-
- Υποστράτηγος
μα βέβαια βαρ οι εποπ 2021 απλά ήταν ότι πιο κραυγαλέο υπήρξε ποτέ. Πάμε παρακάτω όλοι μας.Var έγραψε:Μάγκες έτσι ήταν πάντα κάτι τέτοιες προκηρύξεις το ξέραμε όλοι ότι αυτά θα γίνουν ακόμα και εν ετει 2021 ακόμα και για στρατιωτικές σχολές τα κάνουν αυτά μην εκπλήσσεστε. Όσοι είστε ειδικά άτομα πληροφορικής οι δουλειές κάθε μέρα αυξάνονται με μισθούς άνω των 1500 μην αγχώνεστε έχει Ο Θεός για όλους
Έτσι πολιταρε δεν πτοουμαστε για μια προκήρυξη ειδικά όσοι είστε 28 και ήταν η τελευταία φορά δεν πειράζει μάγκες Ο Θεός έχει δεν θα μείνετε έτσι ηθικόν ακμαιότατον.
-
- Υποστράτηγος
ναι βέβαια θα προσπαθήσω οβα και οππι.Var έγραψε:Έτσι πολιταρε δεν πτοουμαστε για μια προκήρυξη ειδικά όσοι είστε 28 και ήταν η τελευταία φορά δεν πειράζει μάγκες Ο Θεός έχει δεν θα μείνετε έτσι ηθικόν ακμαιότατον.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Η γνώμη μου... Στο 07:31 να κόβεσαι... Δεν είμαστε ηλίθιοι οι υπόλοιποι που κάναμε προπονήσεις μήνες πιο πριν! Για να περάσει ο 07:31 με τον τενεκέ με την φέτα και το κοτόπουλο στην μασχάλη... Κόψιμο και του χρόνου!
-
- Υποστράτηγος
Ναι ραμπο και γω το ίδιο θα έλεγα. Όμως επειδή στην αεροπορία τα μεγάλα βισματα δεν πατάνε καν. Στον Στρατό Ξηρας περνάνε και με 8.00 κάποιοι εγώ προσωπικά δεν θα έκοβα το 7.31. Αν όλα ήταν αξιοκρατίκα και μέσω ασεπ τότε ναι εντάξει θα μιλάγαμε με άλλη ρότα. Δεν πέρασα εγώ έτσι κι αλλιώς εποπ λόγω βισματοφαγωματος απλά δεοντολογίκα το λεω. Ειναι αμαρτία να κόβεις τον 7.31 και παραδίπλα η γυναίκα 90 κιλά να περάσει υλικονομος στην αεροπορία... Όταν γίνει η γνωστοποίηση των προσλήψεων και της κατάταξης ΠΑ. ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ 124ΠΒΕ έχει καντίνα απέναντι να καθισεται με έναν καφέ και να βλέπεται τα βισματα vip να έρχονται σιγά σιγά με τους γονείς τους με ταξί κλπ. Θα δείται χοντρές. Κοιλαραδες... Γυαλιάκηδες με 10 μυωπία κλπ. Καθίστε λίγη ώρα... Θα εκπλαγειται δεν σας λέει κανείς να μην καθισεται απέναντι. Μπορεί να ακούσετε και τα επώνυματα των επιτυχοντων. Ξερεται κουλης, Γεννηματάς κλπ. Μετά θα έχετε άλλη γνώμη και δεν θα κοβαται έναν που έβγαλε 7.31 αλλά ήταν με τη μαγκιά του.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 15
Έτσι όπως τα Λες είναι Πολίτη. Τελικά η πιο βυσματικη προκήρυξη ΕΠΟΠ είναι η φετινή.
Καλησπέρα. Το σκ και την Δευτέρα του αγιου πνεύματος δεν θα γίνουν πκε σωστά; Παίρνω στα κεντρικά και δεν ξέρουν.
Δεν πιστευω να με καλεσουν για αθληματα σαν επιλαχων στην αεροπορια με 301 μορια θα πρεπει να ευχηθω να κοπουν πολλα ατομα γτ εγω το θελω πολυ
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
- Επάγγελμα: Vodafone
Παίδες έδωσα σήμερα τη πρώτη μέρα αθλημάτων. Μίλι, Μήκος, Ύψος,100, Κάνιστρα. Θεσσαλονίκη έδωσα. Αυτό που είδα αυτό θα σας πω. Κόψανε άτομα ακόμα και για το 7:31. Προσωπικά το έκανα σε 6:50. Και όλοι καθόμασταν δίπλα για να ακούσουμε τους υπόλοιπους. Πέρα από αυτό. Είχαμε τα ρολόγια μας. Εγώ το έκλεισα στα 7:30 ακριβώς και όντως οι από εκεί και πέρα κόπηκαν. Επίσης κόψανε άτομα στο μήκος για 5 πόντους. Όπως και στα 100 μέτρα που κόβανε και εκεί και για 1 sec. Είδα άτομα που λέγανε για βύσμα που βάλανε. Πήρανε τηλ εκείνη την ώρα και η απάντηση του Αντισυνταγματάρχη που μίλησε μπροστά μας ήταν ότι παιδιά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Θεωρώ άδικο να περάσω κάποιον για 3 δευτερόλεπτα παραπάνω ενώ κάποιοι τρέχανε σαν τα σκυλιά για να πιάσουν χρόνο. Είμαι εδώ για κάποιον σκοπό. Δεν είδα παρατυπία τουλάχιστον στην προηγούμενη και στην δικιά μου Δεκάδα. Τα στελέχη ήταν ολοσωστα. Γκρίνιες και παράπονα υπήρχαν από οσουν κόπηκαν αλλά σταμάτησαν εκείνη τη στιγμή γιατί ήταν ξεκάθαροι. Τώρα για όσους εδώ λένε για βύσματα. Σίγουρα η σημερινή μέρα δεν είναι αντιπροσωπευτική αλλά και σε άλλη σειρά που είχα φίλους που δίνανε είπαν ακριβώς τα ίδια. Και για άλλη μια φορά για αυτούς που θα πούνε " ναι αλλά τα βύσματα πήραν μόρια ή δεν εμφανίστηκαν καν και πέρασαν κλπ" ενώ οι ίδιοι έχουν ήδη αποκλειστεί, θα σας πω αυτό που λένε στο χωριό μου. Της Μικρής Τσουτσούς της φταίνε οι τρίχες. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Αυτά από εμένα. Θεόδωρος Ανδρεάκης σιγκελακης 😂😂🤣🤣
-
- Υποστράτηγος
Δε ξέρω σε ποιον απευθύνεσαι τσουτσου όμως θα πρέπει να πεις άτομα με 1000 μόρια που δεν καλεστηκαν καν. Οκ; Επίσης στην αεροπορία δεν έχεις κάνει ούτε θητεία ούτε ξέρεις οπότε εγώ θα μιλάω για αεροπορια και εσύ θα ακούς. Πιο καθαρά δε γίνεται. Συμπαράσταση σε αυτούς με τα 300 μόρια επιτυχων!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 15
Buddha κράτα τους χαρακτηρισμόυς για τον εαυτό σου. Βύσματα υπάρχουν παντού. Στην Πολεμική Αεροπορία δεν βγάλανε πίνακες και καλέσανε άτομα με 250 μόρια ως επιτυχόντες.
-
- Υποστράτηγος
Αν θέλεις τρ να το συζητήσουμε απλά πες μου που είναι οι πίνακες όχι μόνο της αεροπορίας αλλά και της ξηράς κλπ. Μπαίνει ο καθένας και βλέπει τα δικά του. Που είναι ρε οι πίνακες; Που θα μιλήσεις Γι αξιοκρατια εσύ. Αεροπορία δεν ξέρουμε ούτε τι ειδικότητα έχει ο καθένας ούτε τίποτα. Ξηρά σ λέει μια σειρά κατάταξης. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις ένσταση δεν υπάρχει ηθικός φραγμος θα μας πεις για αξιοκρατία. Κι γω έχω φίλο που πέρασε με 10 το μιλι τι θα του κάνεις ένσταση 🤣🤣🤣και είναι εργαλείο μηχανές επιτυχών. Καβούρι ήταν καλά έκανε όμως. Αφού μπόρεσε καλά έκανε
-
- Υποστράτηγος
Ασε ρε θίγονται τα βισματα και από πάνω.Charlie Harper 13 έγραψε:Buddha κράτα τους χαρακτηρισμόυς για τον εαυτό σου. Βύσματα υπάρχουν παντού. Στην Πολεμική Αεροπορία δεν βγάλανε πίνακες και καλέσανε άτομα με 250 μόρια ως επιτυχόντες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες