Ktls έγραψε:Λάθη λέει, οκ εντάξει. Προφανώς και δεν θα έχει κάποια κατάληξη η όλη συζήτηση από την στιγμή που αλλά λέω και άλλα απαντάτε. Ο καθένας εχει την άποψη του και δεν θέλω ούτε προσπαθώ να του την αλλάξω, απλά οταν την εκφράζει να το κάνει ωραία, γιατί πολλοι μπαίνουν εδώ μέσα με το άγχος να μαθουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν και το μόνο που λαμβάνουν τις τελευταίες μέρες αν δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμενοι είναι απάθεια και μίσος. Και δεν μιλάω για το ευατο μου συγκεκριμένα αλλά για το σύνολο εδώ μεσα, τώρα οποίος καταλαβαίνει τι εννοώ καλώς οποίος όχι πάλι καλώς, κακίες δεν κρατάμε. Καλή ζωή και καλά αποτελέσματα σε όλους
Λεβεντη Ktls,
Καμια κακια, καμια απαθεια και κανενα μισος δεν δεχονται τα παιδια αυτα απο κανεναν.
Απτη στιγμη που υπαρχουν καποια ορια, τοτε αυτα θα πρεπει να τα βγαζουν και να μην αφηνουν ουτε δευτερολεπτο πιο πανω.
Υπαρχουν ατομα που εδωσαν λεφτα σε διατροφες για να φτασουν τον ΔΜΣ τους στα επιτρεπτα ορια, υπαρχουν ατομα που εδωσαν λεφτα σε προπονητες τοσους μηνες, υπαρχουν ατομα που κρεμασαν σεζον και δουλειες για να προετοιμαστουν καταλληλα.
Ο καθενας κανει τον δικο του αγωνα και κοιταει την δικη του προετοιμασια.
Οταν καποιος που εχει στερηθει αμετρητες ωρες σε διατροφες και προπονησεις και φτανει στην ημερα των αθληματων και βλεπει ατομα τα οποια δεν ιδρωσαν τον κωλο τους τοσους μηνες για τιποτα και να τους περνανε πιο πανω απτο οριο, εννοειται πως θα εχεις κι εσυ την ιδια αποψη με τα παιδια μετα.
Δεν μπορεις να απαιτεις απο την εκαστοτε επιτροπη, να μη σε κοψουν στα 7:32, ενω το οριο ειναι 7:30 επειδη πχ καποιος εχει οικογενεια, αλλος ειναι ανεργος, αλλος χωρισε ή δεν ξερω κι εγω τι.
Ολοι κανουν τον αγωνα τους κι απο εκει και περα περναει αυτος που εκανε τον καλυτερο χρονο ή ειχε το μεγαλυτερο βυσμα, απλα πραγματακια.
Καλη σου επιτυχια.