Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
Να ρωτήσω κάτι. Μετά την εκπλήρωση αθλημάτων και γενικά το πέρας των διαδικασιών για την επιλογή, φαντάζομαι ότι έχεις τη δυνατότητα να μη παρουσιαστείς ακόμα και να είσαι μέσα στους επιτυχόντες σωστά; Νομίζω ότι αυτό μπορείς να το κάνεις μέχρι πριν την ορκωμοσία.
Ναι εννοείται . μπορείς να φύγεις οποιαδήποτε ώρα μέχρι και πριν την ορκωμοσίαGpap95 έγραψε:Να ρωτήσω κάτι. Μετά την εκπλήρωση αθλημάτων και γενικά το πέρας των διαδικασιών για την επιλογή, φαντάζομαι ότι έχεις τη δυνατότητα να μη παρουσιαστείς ακόμα και να είσαι μέσα στους επιτυχόντες σωστά; Νομίζω ότι αυτό μπορείς να το κάνεις μέχρι πριν την ορκωμοσία.
Ευχαριστώ!Epop2021_ έγραψε:Ναι εννοείται . μπορείς να φύγεις οποιαδήποτε ώρα μέχρι και πριν την ορκωμοσίαGpap95 έγραψε:Να ρωτήσω κάτι. Μετά την εκπλήρωση αθλημάτων και γενικά το πέρας των διαδικασιών για την επιλογή, φαντάζομαι ότι έχεις τη δυνατότητα να μη παρουσιαστείς ακόμα και να είσαι μέσα στους επιτυχόντες σωστά; Νομίζω ότι αυτό μπορείς να το κάνεις μέχρι πριν την ορκωμοσία.
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
- Επάγγελμα: Vodafone
Πώς πηγές σήμερα εσύ; Τι παίχτηκε?Gpap95 έγραψε: Να ρωτήσω κάτι. Μετά την εκπλήρωση αθλημάτων και γενικά το πέρας των διαδικασιών για την επιλογή, φαντάζομαι ότι έχεις τη δυνατότητα να μη παρουσιαστείς ακόμα και να είσαι μέσα στους επιτυχόντες σωστά; Νομίζω ότι αυτό μπορείς να το κάνεις μέχρι πριν την ορκωμοσία.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 158
Gpap95 έγραψε:Να ρωτήσω κάτι. Μετά την εκπλήρωση αθλημάτων και γενικά το πέρας των διαδικασιών για την επιλογή, φαντάζομαι ότι έχεις τη δυνατότητα να μη παρουσιαστείς ακόμα και να είσαι μέσα στους επιτυχόντες σωστά; Νομίζω ότι αυτό μπορείς να το κάνεις μέχρι πριν την ορκωμοσία.
Μέχρι την ορκωμοσία η οποία θα γίνει μετα το τρίμηνο τουλάχιστον έτσι ξέρω φεύγεις όποτε θες χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμα και κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας χωρίς πλάκα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Ιουν 10, 2021 5:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανένα παιδί που να έδωσε σήμερα αθλήματα να μας πει πόσοι δεν πήγαν και πόσοι κόπηκαν. Εύχαριστω
Μπορώ να έχω το ΦΕΚ όπου αναφέρεστε για τα τατουάζ ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή επιτυχία σε όλους όσους έχουν περάσει στην επόμενη φάση.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 15
Μήπως υπάρχει κάποιος υποψηφίος από τα αθλήματα στην ΠΑ να μας γράψει τι γίνεται;
Πάντως παιδιά για τα ταττου πιστεύω δεν χρειάζεται άγχος αν δεν είναι κάτι εξτριμ η προκλητικό, κανείς δεν σε ενοχλεί
Παίδες μια ερώτηση. Στις εξετάσεις, ο παθολόγος είναι αυτός που ορίζει αν είναι Ι1 ή Ι2 ή κάτι άλλο. Ένας σήμερα επειδή είχε ΔΜΣ πάνω από 27, Νομίζω 28.5, του έγραψε ο παθολόγος ότι είναι κατάλληλος Ι2 επειδή πέρασε το όριο των 27. Άκουσα ότι η επιτροπή παραλλαγών του το άλλαξε και του το έκανε Ι1 ξανά διότι το παιδί γυμνάζονται και για αυτό είχε μεγαλύτερο ΔΜΣ (χωρια ότι όλους μας έβγαλαν πιο πολλά κιλά και πιο κοντούς και αυτό επειρασε το ΔΜΣ). Η ερώτηση είναι η εξής. Σε περίπτωση που παρέμεινε Ι2, αυτό ενημερωνόταν μόνο για τους εποπ σα προκήρυξη ή άλλαζε και το χαρτί στρατολογικής κατάστασης που γράφει ότι παρουσιάστηκες π. Χ το 2019 αλλά ήσουν Ι1; Τώρα βλακεία ρωτάω γιατί νομίζω ότι είναι άλλο το χαρτί στρατολογικής κατάστασης και αναφέρει ως τι απολύθηκες τότε, απλά το σκεφτόμουν και ήθελα να δω μήπως κάτι ξέρετε.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 51
Gpap πες μας τίποτα παραπάνω λιποβατη είχε κανένα ή κανέναν με τατουάζ?
-
Κόπηκε κανεις ή ήταν χαλαρά?
Ούτε ένας δεν πήγε σήμερα για αθλήματα να μας Πει ρε παιδιά τι έγινε Πόσοι κόπηκαν.
Τα αθλήματα είναι νομίζω την 4 μέρα δηλαδή αύριο τώρα δεν ξέρω σίγουρα να μας πει κάποιος που πήγε
-
Τα αθλήματα είναι 3 και 4 μέρα Τα έχουν χωρίσει σε 2 ημερες αλλά δεν ξέρουμε πως
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες