Apelpisia έγραψε:Τον αλλο μηνα παρουσιαζομαι και τα οικονομικα μου αθλια.
Δεν δικαιουμαι καποια αναβολη, ουτε εχω καποιο στηριγμα, ουτε υπαρχει καποια αλλη πηγη εσοδων. Ζω μονος και ο μισθος μου εφτανε για την επιβιωση μου με καποιες μορφες πολυτελειας (internet, μηχανη, αγορα βιβλιων, γυμναστικη και εξοδοι για καφε). Συγκεκριμενα σταματησα να δουλευω και προπληρωσα τα ενοικια του σπιτιου για ενα χρονο και εχω ξεκινησει να αγοραζω τα απαραιτητα. Αυριο θα ξεκινησω τις διαδικασιες για την διακοπη του ρευματος, ιντερνετ και πουλησω καποια προσωπικα ειδη. Το θεμα ειναι οπως το υπολογιζω θα μου απομεινουν περιπου 800? στην τραπεζα για το υπολοιπο της θητειας μου (9μηνο). Οποιαδηποτε συμβουλη ή προταση Ειναι ευπροσδεκτη.
Φιλαράκι η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να επιλέξεις να υπηρετήσεις είτε στην ΕΛΔΥΚ όπου θα παίρνεις μηνιαίως κάποια χρήματα (270 ευρώ σαν στρατιώτης ή 360 ευρώ αν επιλεχθείς για υποψήφιος βαθμοφόρος [Δνεας]) είτε σαν Δόκιμος όπου εκεί ναι μεν θα κάνεις 14 μήνες θητεία αλλά εννοείται ότι θα πληρώνεσαι μηνιαίως και εκεί (530 ευρώ / μήνα) με όλα τα συν που μπορεί να έχει μια θητεία σαν ΔΕΑ.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα και θεωρώ πως οι μόνες ουσιαστικές λύσεις είναι οι παραπάνω.
Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξεις και καλή θητεία να έχεις