Σημείωμα κατάταξης (2019)
Σημείωμα κατάταξης
Συνήθως με τις 6 εσσο τους παίρνουν μεχρι 31 Δεκεμβρίου απο 1 Ιανουαρίου με την Β του Μαρτίου δες πως ειναι οι 6 εσοο
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπερα και καλο Μηνα. Τωρα που αλλαξαν οι ΕΣΣΟ εμενα γραφει οτι μπαινω Ιανουαριο. Ομως εγω οταν την διεκοψα την αναβολη ειχα προγραμματισει οτι θα εμπαινα με τη σειρα του Φεβρουαριου. Ιανουαριο δεν θα εχω τελειωσει ακομα με την σχολη διοτι γραφω μια διπλωματικη και χρειαζομαι επιπλεον χρονο. Μου ειπαν οτι μπορω να κανω μια αιτηση για να μπω με την επομενη σειρα. Το εχει κανει καποιος αυτο; Ισχυει;
- Mike_1992
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Σημείωμα κατάταξης
Ναι γίνεται έως και 5 εργάσιμες πριν παρουσιαστείς να κάνεις αίτηση να μπεις με την επόμενη ΕΣΣΟ.mike94 έγραψε:Καλησπερα και καλο Μηνα. Τωρα που αλλαξαν οι ΕΣΣΟ εμενα γραφει οτι μπαινω Ιανουαριο. Ομως εγω οταν την διεκοψα την αναβολη ειχα προγραμματισει οτι θα εμπαινα με τη σειρα του Φεβρουαριου. Ιανουαριο δεν θα εχω τελειωσει ακομα με την σχολη διοτι γραφω μια διπλωματικη και χρειαζομαι επιπλεον χρονο. Μου ειπαν οτι μπορω να κανω μια αιτηση για να μπω με την επομενη σειρα. Το εχει κανει καποιος αυτο; Ισχυει;
Σημείωμα κατάταξης
Παιδιά καλησπέρα, εγώ που θα μπω Μάρτη και είμαι από Αθήνα δεν μπορώ να δηλώσω Θήβα; πάρα μόνο αν πάω ελδυκ; η ΣΔΕΝ τι είναι και τι κάνεις;
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα. Πότε αναμένουμε να παρουσιαστουμε εμείς της Α Εσσο 2020; Επίσης ποτε συνήθως έρχεται το χαρτί;
Σημείωμα κατάταξης
Μην κοιτάτε το σαϊτ της στρατολογίας τα χουν κανει αχταρμα απλα περιμένετε το χαρτι γιατι δεν πρόκειται να βγάλετε ακρη
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπερα, εκανα αιτηση στα ΚΕΠ πριν μια εβδομαδα οτι θελω να μπω στην Α ΕΣΣΟ και μπαινω στην στρατολογια και γραφει δεν εχετε προγραμματιιστει στην ΕΣΣΟ που ακολουθει, τι παιζει εδω περα; Δεν το εχουνε αποδεχτη ακομα;
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 1
Σημείωμα κατάταξης
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις απο την στρατολογία να δείς τι γίνεται.
Σημείωμα κατάταξης
Κ εγώ το ίδιο έχω πάθει... έκανα τον Οκτώβριο τα χαρτιά για εθελοντής αλλά στο σάιτ λέει δεν έχετε προγραμματιστει... πήρα στην στρατολογία κ Μ είπαν αν είναι να μπεις θα σου έρθει το χαρτί μέχρι τέλη Δεκέμβρη
Σημείωμα κατάταξης
Καλημέρα.. εγω που εχω αναβολη μεχρι 30 Ιανουαρίου μπαινω (Β) τον μαρτιο το ππιο πιθανό; Στην στρατολυμου ειπαν ειπαν σίγουρο μαλλοννοτι θα μπω τον Μάρτιο αλλα αεν ξέρουν ακομα γιατι γεν έχουν βγει η ημερομηνίες; Οσο για την στρατολουστο site περιμένουν τις ημερομηνίες για να ενημερώσουν με τα στοιχεία σε καποια ατομα που έκοψαν την αναβολή τους και θέλουν να μπουν με την Α γι αυτο η αποφαση σηνηθως βγαινει 13 η αποφαση.. εγω εμως που εχω μεχρι 30 δεν ξερω
Σημείωμα κατάταξης
Εχω δηλωσει εθελοντης απο τελη Αυγούστου και μου λεει δεν εχετε προγραμματιστεί ...
Σημείωμα κατάταξης
Κ εγώ αυτό είχα κάνει τον Ιούλιο αλλά δεν με πήραν τον Οκτώβριο με την δ εσσο και μου είπαν από την στρατολογία ότι εάν θέλω να μπω με την α εσσο πρέπει να ξανακάνω αίτηση για εθελοντής στα ΚΕΠ.. την έκανα αλλά δεν ξέρω αν με πήραν κ σε μένα δεν έχετε προγραμματιστει λεει
Σημείωμα κατάταξης
Έχει κάποιος ιδέα για την Α ΕΣΣΟ 2020 ποτέ περίπου μπορεί να παρουσιαζομαστε; Αρχη, μέση, τέλος του μήνα πχ; Έστω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, γιατί είμαι κάτοικος εξωτερικού και δεν θέλω να τρέχω τελευταία στιγμή!
Δεν είναι λίγο περίεργο να πέσει αρχές του μήνα , καπάκι μετά τη πρωτοχρονιά?
Ευχαριστω
Δεν είναι λίγο περίεργο να πέσει αρχές του μήνα , καπάκι μετά τη πρωτοχρονιά?
Ευχαριστω
- Mike_1992
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Σημείωμα κατάταξης
Η λογική λέι 2η ή/και 3η εβδομάδα του Ιανουαρίου.Σιμος έγραψε:Έχει κάποιος ιδέα για την Α ΕΣΣΟ 2020 ποτέ περίπου μπορεί να παρουσιαζομαστε; Αρχη, μέση, τέλος του μήνα πχ;Έστω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, γιατί είμαι κάτοικος εξωτερικού και δεν θέλω να τρέχω τελευταία στιγμή!
Δεν είναι λίγο περίεργο να πέσει αρχές του μήνα, καπάκι μετά τη πρωτοχρονιά;
Ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες