Μάγειρας στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
πλοκ

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από πλοκ »

παντως εγω ως εθελοντης μαγειρας (πλεον α μαγειρας της μοναδας, με πολυ καλα σχολια απο ολους) μι χαρα χωθηκα γι καμερες αποψε. με ενδιαφερει και μςνα το θεμα, δεν γινεται να κανω και μαγειρας και υπηρεσια. ειναι 22 ωρες υπηρεσιας την ημερα, και το μαγειριο ειναι αρκετα σκληρη αρμοδιοτητα
Ενδιαφερομενος
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από Ενδιαφερομενος »

Καλησπέρα παιδιά. Εγώ παρουσιαζομαι την Τρίτη στην Αλεξανδρούπολη. Έχω πτυχίο από ιδιωτικό ιεκ στη μαγειρική και 4 χρόνια υπηρεσία και θα ήθελα να ρωτήσω αρχικά εάν είναι εύκολο να με πάρουν ως μάγειρα. Επίσης ξέρει κάνει τι παίζει με τον νέο νόμο για την κατάργηση των κέντρων εκπαίδευσης σχετικά με τους μαγειρες; επίσης ξέρετε τι παίζει με τις αδειες των μαγειρων (αν παίρνουν το ίδιο εύκολα με τους υπόλοιπους). Επειδή σε 2 μέρες μπαίνω θα το εκτιμούσα πολύ αν απαντουσατε σύντομα για να δω και εγώ τι θα κάνω σχετικά με το αν θα δηλώσω να με πάρουν ως μάγειρα ή όχι. Ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων.Εικόνα
Μιχαλης

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από Μιχαλης »

Ρε μάγκες εγώ είμαι 357 εσσο και πήγα Γύθειο πήρα πτυχίο αλλά το έχω χάσει που μπορώ να το ξανά βρω; τώρα που απολύθηκα και το χρειάζομαι
Neos22
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από Neos22 »

Καλησπέρα παιδες, Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει τι λεει ο Κανονισμος περι μαγειρειων, διότι στην μονάδα παρόλο που είμαστε 8 μάγειρες με ειδικότητα, μόνο εγώ ασχολούμαι ως μόνιμος μαγειρας (μαγειρας υπηρεσίας δηλαδή) από το πρωί ως το βράδυ μόνος χωρίς βοηθό και καθαριότητας, και συν της άλλης κάνω και ένοπλες υπηρεσίες, αντί για κάμερες, θαλαμοφυλικι κ. Λ. Π. Εχω ακουσει ότι αν χρειαστεί ο μαγειρας για διευκόλυνση της μονάδας κάνει ένα νουμερο και συνήθως αοπλο, ωστόσο δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω κάποιον κανονισμο... Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ.

Apostolis76548

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από Apostolis76548 »

Έχω πτυχίο μαγειρικής αλλά δεν έχω εμπειρία θέλω να είμαι μόνος στα μαγειρεία
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης