Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

GRteo. Αν εισαι Πόρο τώρα στις 18/6, γνώμη μου είναι πήγαινε, η καλύτερη περιοδος
Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Grteo »

Πήρα τηλέφωνο για να μου πουν διαδικασία αναβολής για κοινωνικούς λόγουςΕγώ κανονικά παρουσιαζομαι αύριο στο πολεμικό Ναυτικό

Μου είπαν να έχω μαζί μου σημείωμα κατάταξης

Εκκαθαριστικό

Και ότι μπορώ να πάω Ρουφ μέχρι και αύριο

Και σε 5 μέρες θα μου πουν

michaliskats
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από michaliskats »

Καλησπέρα σε όλους!

Είχα πάρει αναβολή τον Μάρτη για κοινωνικού λόγους (περίμενα να εγκριθεί ένα διδακτορικό) και είναι να μπω τώρα Ιούλη. Το θέμα είναι πως περίμενα κανονικά να πάρω λόγω διδακτορικού αναβολή εκπαιδευτικού σκοπού αλλά επειδή ο ελάχιστος χρόνος φοίτησης υπερβαίνει το όριο αναβολής (31/12/22), μου είπαν οτι θα απορριφθεί.

Τώρα σκέφτομαι να πάρω για ψυχολογικούς λόγους. Έχω ελπίδες αν πάω με χαρτί ιδιώτη; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Ευχαριστώ.
Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Grteo »

Λογικά ναι αλλά ενημέρωσε μας Αλλά νομίζω τώρα την αναβολή πρέπει να την πάρεις από το φρουραρχείο

Άβαταρ μέλους
BigSoldier
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από BigSoldier »

Γεια σας παιδιά. Όταν η επιτροπή σου δίνει αναβολή 6 μήνες,1 χρόνο παράλληλα σου αναγράφει και την σωματική σου ικανότητα ή όχι; Η μόνο στην απαλλαγή γίνεται αυτό;
Jim

Δημοσίευση από Jim »

Καλησπέρα σε όλους. Παρουσιάζομαι 23/07 και θέλω να αιτηθώ αναβολής για ψυχολογικούς λόγους. Με παρακολουθεί γιατρός εδώ και 6 μήνες. Τι θα πρέπει να να αναγράφει η γνωμάτευση έτσι ώστε να δεχθούν την αίτηση μου;Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

makis_nomotagis

Δημοσίευση από makis_nomotagis »

Jim έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Παρουσιάζομαι 23/07 και θέλω να αιτηθώ αναβολής για ψυχολογικούς λόγους. Με παρακολουθεί γιατρός εδώ και 6 μήνες. Τι θα πρέπει να να αναγράφει η γνωμάτευση έτσι ώστε να δεχθούν την αίτηση μου;Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Στο 424 εγώ είχα ψυχολογική εκτίμηση από ιδιώτη ψυχολόγο και δεν την δέχτηκαν. Είχα παλαιότερες γνωματεύσεις από δημόσιο νοσοκομείο και ευτυχώς κράτησαν αυτές. Και παραπεμπτικό για φάρμακα είχα αλλά ούτε αυτό δέχτηκαν. Γενικότερα δεν είχα κάποιο πρόβλημα και έτσι, στο να πάρω την απαλλαγή. Καλό είναι να έχεις από δημόσιο νοσοκομείο μια ψυχιατρική γνωμάτευση για γενικευμένη αγχώδη διαταραχή με κάποια αγωγή. Έτσι θα σε εντάξουν λογικά στο 340 του ΦΕΚ που είναι Ι5.

Άβαταρ μέλους
Christos1192
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Christos1192 »

Καλησπερα Μακη. Εγω παω για 1η αναβολη με χαρτι απο ιδιωτη ψυχιατρο. Με βαση αυτα που λες δεν θα τη δεχτουν την γνωματευση?
dimitris90
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από dimitris90 »

Παιδια γνωματευση απο ψυχιατρο θελουν ειτε ιδιωτη ειτε δημοσιοΑπο ψυχολογο δεν γινεται δεκτη

makis_nomotagis

Δημοσίευση από makis_nomotagis »

Christos1192 έγραψε: Καλησπερα Μακη. Εγω παω για 1η αναβολη με χαρτι απο ιδιωτη ψυχιατρο. Με βαση αυτα που λες δεν θα τη δεχτουν την γνωματευση?
Αν είναι το μοναδικό χαρτί που έχεις, θα την δεχτούν. Εγώ επειδή είχα και από δημόσιο και ιδιώτη, κράτησαν μόνο του δημοσίου. Μην αγχώνεσαι άδικα, δεν θα ασχοληθούν πολύ. Για το τυπικό της υπόθεσης κρατάνε το χαρτί. Μέσα σε 1' θα έχεις τελειώσει.
Άβαταρ μέλους
Christos1192
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Christos1192 »

Μαλιστα καταλαβα. Εσυ ειπες οτι ειχες χαρτι απο ψυχολογο ή μηπως ηθελες να πεις απο ψυχιατρο; Γιατι απ'οσο γνωριζω το χαρτι απο ψυχολογο δεν το δεχονται.
Sakan

Δημοσίευση από Sakan »

Καλησπέρα σε όλους! Πέρασα προχθές από γιατρό στο 424 (η διαδικασία κλασσική-δεν εξέταζαν καν) είχα 2 χρόνια αναβολές για ψυχολογικούς λόγους και πάω για απαλλαγή. Παίζει η επιτροπή να αλλάξει την απόφαση του γιατρού για κάποιο λόγο; Μου έγραψε ξεκαθαρα Ι5 ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ. Ευχαριστώ
Krsone

Δημοσίευση από Krsone »

Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζει κάποιος κάποιον ψυχίατρο ρε παιδιά να πάω; που θα βρω ;
Αγνωστος Χ

Δημοσίευση από Αγνωστος Χ »

Μπαινω στις 23 Ροδο.. Η μητερα μου βρίσκεται μισο σταδιο πριν το τελικο αλλα εδω κ 6 χρονια ειναι στασιμη η κατασταση της. Εσχατως εχει στομαχικες διαταραχες εχει χασει πολλα κιλα κ ειναι σκια του εαυτου της.. Είναι χηρα κ δεν εχει αλλα παιδια. Οπως καταλαβαινετε δεν νιωθω καλα να την αφησω, δεν θελω να μπω τωρα. Μπορω να επικαλεστω ψυχολογικους λογους; Κ αν ναι ποια διαδικασία ακολουθειται;
Παύλος

Δημοσίευση από Παύλος »

Καλημέρα παιδιά, παρουσιάζομαι Τετάρτη στο μεγάλο πεύκο και πάω για πρωτη αναβολή για ψυχιατρικούς λόγους.

Έχω χαρτί γιατρού, τα προβλήματα που εχω με απασχολούν χρόνια και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία από την διαδικασία από αυτό το στρατόπεδο.

Ευχαριστώ πολύ
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες