Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
Είχα πάρει αναβολή για σπουδές η οποία έληξε Δεκεμβρη του 2019 και θεωρητικά μπαίνω τώρα τον Μάη. καμια άλλη αναβολή δεν έχω πάρει
Grteo έγραψε:Είχα πάρει αναβολή για σπουδές η οποία έληξε Δεκεμβρη του 2019 και θεωρητικά μπαίνω τώρα τον Μάη. Καμια άλλη αναβολή δεν έχω πάρει
Κάνε αίτηση με email στην στροτολογική υπηρεσία που είσαι αίτημα για αναβολή για κοινωνικους λόγους. Ηλεκτρονικά φτιάξε την υπευθυνη δηλωση-μπορεις πλεον-, όπως και τα απαιτουμενα δικαιολογητικα (για λογους υγειας για να στα περασουν) μαζι με το χαρτι καταταξης και στειλτα στην υπηρεσια που ανήκεις.
Με την προυποθεση οτι δεν εχεις ξαναπαρει για κοινωνικους λόγους ή είχες κανει αίτημα και στο απερριψαν. Στειλε σημερα το email. Την Δευτερα το απογευμα θα ξερεις.
Να ξέρεις για οικονομικους λόγους δεν θα στο περάσουν, εξάλλου όλοι έχουμε οικονομικά θεματα.
Αλλιως πήγαινε Ι5 θα πάρεις αναβολη για 1 χρόνο, διαβασε στο forum που/πως κτλπ
Εγω ημουν να μπω τωρα Πορο στις 18/6 και πηρα αναβολη για κοινωνικους λογους
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ι5 πως μπορώ να βγω ; Εννοείς για ψυχολογικους λόγους;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Παιδιά βοήθεια Μπαίνω 18 ναυτικό
Θέλω η για κοινωνικούς λόγους η ψυχολογικό
Τι να κάνω;
Τα τηλέφωνα είναι συνεχώς κατειλημμένα
Θέλω η για κοινωνικούς λόγους η ψυχολογικό
Τι να κάνω;
Τα τηλέφωνα είναι συνεχώς κατειλημμένα
Βρες εναν ιδιωτη ψυχιατρο με ραντεβου, ζητα γνωματευση για αναβολη για ψυχολογικους λογους, παρε την γνωματευση, παρουσιασου με συνοδο στις 18 (αλλιως μονος αλλα ισως μεινεις ενα βραδυ μεσα μεχρι να σας πανε νοσοκομειο), ζητα αναβολη και για τα υπολοιπα θα σε κατευθυνουν απο το στρατοπεδο.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Πρώτον προλαβαίνω τώρα και αν πάρω γνωμάτευση θα μου πούνε γιατί η ημερομηνία είναι μια μέρα πριν; Δεύτερον αν δεν έχω γνωμάτευση ψυχιάτρου και ζητήσω εκεί να με δεις ψυχολόγος θα μου δώσει αναβολή?
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 17
Grteo έγραψε:Πρώτον προλαβαίνω τώρα και αν πάρω γνωμάτευση θα μου πούνε γιατί η ημερομηνία είναι μια μέρα πριν;Δεύτερον αν δεν έχω γνωμάτευση ψυχιάτρου και ζητήσω εκεί να με δεις ψυχολόγος θα μου δώσει αναβολή;
Θα σου δωσει αναβολη αλλα το πιθανοτερο ειναι να παρεις 6 μηνες. Με χαρτι απο ψυχιατρο θα παρεις 1 ετος... Δεν τους ενδιαφερει αν ειναι και μια μερα πριν... Αρκει να δουν το χαρτι που λεει ταδε παθηση κλπ...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Οπότε πάω με τα μπογαλακια μου και ότι γίνει...
-
- Ανθυπασπιστής
Grteo έγραψε:Οπότε πάω με τα μπογαλακια μου και ότι γίνει...
Ναι... Μην πας με σακιδιο πραγματα κλπ... Μονο με τα χαρτια σου κλπ, και θα πεις απο την αρχη εχω ερθει για αναβολη... Και θα σου κανουν διαδικασιες εκει θα σου πουν τι να κανεις...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεν έχω χαρτί όμως ψυχιάτρουΤα μόνα χαρτιά που έχω είναι δύο βεβαιώσεις μια. που περνώ χάπι για την καρδιά αρυθμιες
Και την δεύτερη απόφαση επιτροπής πάνω από 80% αναπηρία της μητέρας μου
-
- Ανθυπασπιστής
Grteo έγραψε:Δεν έχω χαρτί όμως ψυχιάτρουΤα μόνα χαρτιά που έχω είναι δύο βεβαιώσεις μια. Που περνώ χάπι για την καρδιά αρυθμιες
Εχε μαζι σου οτι χαρτια εχεις, αλλα πιστευω οτι κατα πασα πιθανοτητα θα σου δωσουν για ψυχολογικους λογους αναβολη. Μιας και την δινουν πιο ευκολα, θα πεις βεβαια οτι εχω και την μητερα μου με αναπηρια και παιρνω και χαπι για αρυθμιες κλπ για να εισαι καπως πιο "καλλυμενος" Αλλα κατα πασα πιθανοτητα να στην δωσουν για ψυχολογικους λογους επειδη ειναι πιο ευκολο... Ισως επειδη θα εχεις και χαρτια μαζι σου να σου δωσουν και 1 ετος, καμια φορα ποτε δεν ξερεις... Επειδη ισχυει το οτι "εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει ο στρατος"... Οποτε ποτε δεν ξερεις... Μπορει να σου δωσουν κ 1 ετος, απλα στους λογους θα ειναι για ψυχολογικους κατα πασα πιθανοτητα... Για κοινωνικους δεν σε συμφερει και νομιζω απο την στιγμη που παρουσιαζεσαι για καταταξη (ασχετα αν πας για αναβολη) δεν μπορεις να ζητησεις αναβολη για κοινωνικους λογους... Και ειναι και πιο λιγο καιρο νομιζω 2-3 μηνες και μπαινεις με την επομενη ΕΣΣΟ... Αν σου δωσουν αναβολη για ψυχολογικους λογους, αν θες δες το αν ειναι για απαλλαγη αν πας σε καποιο ψυχιατρο να σε παρακολουθει ειτε δημοσιο ειτε ιδιωτικο και πες του ετσι κ ετσι θα καταλαβει αν του μιλησεις καλα...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Οπότε λες να ζητήσω για ψυχολογικούς λόγους χωρίς να έχω τώρα χαρτί ψυχιάτρου σωστά;
-
- Ανθυπασπιστής
Grteo έγραψε:Οπότε λες να ζητήσω για ψυχολογικούς λόγους χωρίς να έχω τώρα χαρτί ψυχιάτρου σωστά;
Ναι μπορεις να ζητησεις, δεν εχεις να χασεις και τιποτα... Θα εχεις και τα χαρτια που λες μαζι σου, και ισως σου δωσουν 1 χρονο... Καμια φορα δεν ξερεις... Στην Θηβα αρχες Ιουνιου οταν γινονταν οι καταταξεις, ενας δεν ειχε χαρτι γιατρου μαζι του, αλλα τους εκανε φασαρια τρελαθηκε χτυπαγε γραφεια πορτες τοιχους κλπ και του εδωσαν 1 ετος... Αρα προσπαθησε εσυ και οτι γινει ισως παρεις και 1 ετος με τα χαρτια που θα εχεις...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δύσκολο πιστεύω
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Παιδιά καλησπέρα θα πάω να ζητήσω αναβολή για ψυχολογικούς λόγους φρουραρχείο πάω η στρατολογία; Μένω Αθήνα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες