Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Γεια σας, οποίος έχει τύχει να κάνει επίσκεψη σε δημόσιο ψυχίατρο μέσω ΙΚΑ κλπ, θα μπορούσε λίγο να με ενημερώσει εάν είναι γενικά συνεργάσιμοι και δίνουν εύκολα διάγνωση; Επειδή γνωρίζω ότι με χαρτί δημοσίου είναι πιο εύκολες αναβολές απαλλαγές, εύχαριστω
Άβαταρ μέλους
BigSoldier
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από BigSoldier »

Γιώργος έγραψε:Γεια σας, οποίος έχει τύχει να κάνει επίσκεψη σε δημόσιο ψυχίατρο μέσω ΙΚΑ κλπ, θα μπορούσε λίγο να με ενημερώσει εάν είναι γενικά συνεργάσιμοι και δίνουν εύκολα διάγνωση; Επειδή γνωρίζω ότι με χαρτί δημοσίου είναι πιο εύκολες αναβολές απαλλαγές, εύχαριστω

Ναι παιδιά θα θέλαμε μια ενημέρωση. Αν έχουμε χαρτί από το παρελθόν από ιδιώτη ψυχίατρο και το παρουσιάσουμε στον δημόσιο ψυχίατρο, θα μας γράψει την γνωμάτευση; Ευχαριστώ. Ή θα χρειαστούν αρκετές επισκέψεις, για να μας γράψει;

Αργύρης Νικολάου

Δημοσίευση από Αργύρης Νικολάου »

Χαίρετε, έχω βρεί ιδιώτη ψυχίατρο αλλά στην ιστοσελίδα-βιογραφικο του λέει χύμα ότι δίνει και γνωμάτευση εισήγηση για αναβολές απαλλαγές λόγω του ότι έχει θητεύσει σε στρατιωτικό νοσοκομείο, κοιτάει καθόλου η επιτροπή κλπ επωνυμίες κλπ ή ούτε καν
Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Grteo »

Εγώ είναι να μπω Ιούνιο τώρα με τις αλλαγέςαν ξεκινήσω τώρα ψυχιατρο προλαβαίνω να την πάρω την αναβολή ;

Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Οι περισσότεροι θα προτείνουν ραντεβού μέσω skype αλλά και έτσι γίνεται δουλειά, αν του εξηγησεις εξαρχής το θέμα σου
Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Grteo »

Καλημέρα για αναβολές μέσω skype εννοεις?
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Nαι επειδή οι περισσότεροι τώρα δεν κάνουν στο γραφείο λόγω περιορισμού
Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Grteo »

Και τα χαρτιά ότι χαρτιά ταχυδρομικώς ότι είναι ;
Nικος

Δημοσίευση από Nικος »

Λογικά ναι, αλλά και μέσω pdf να στην στείλει και να την εκτυπώσεις εφόσον ήταν η σε περιοδο ιού που ήταν όλα κλειστά, πολύ απλά θα πεις δε μπορούσαμε να βρεθούμε και μου την έστειλε ηλεκτρονικά
Sotiris

Δημοσίευση από Sotiris »

Καλησπέρα Χριστός Ανέστη, πήρα ετήσια αναβολή για ψυχολογικούς λόγους πέρσι, έκανα διακοπή θητείας, η οποία λήγει το 10ημερο του Ιουλίου, καλώς εχόντων των πραγμάτων εγώ θα καταταχθω με την Εσσο του Σεπτέμβρη, ή του Νοέμβρη; επειδή πρόκειται για αναβολή υγείας και όχι σπουδών μην με βάλουν νωρίτερα, εύχαριστω
Christos1192

Δημοσίευση από Christos1192 »

Καλημερα φιλε μου. Αναβολη για ψυχολογικους λογους πηρες παραθετοντας καποια χαρτια ή απλα πηγες και ειπες οτι δεν αισθανεσαι καλα να μπεις σε αυτη την φαση της ζωης σου στρατο; Εαν οχι μπορεις να μου πεις τι χαρτια παρουσιασες για να παρεις την αναβολη; Ευχαριστω!
Sotiris

Δημοσίευση από Sotiris »

Καλησπέρα, εάν απευθύνεσαι σε μένα, εγώ έκανα διακοπή θητείας, ήμουν ΕΛΔΥΚ και όντως δε μαρεσε καθόλου, μετάνιωσα για αυτή την επιλογή, πολύ ζέστη και πίεση για το τίποτα, με πιανανε κρίσεις τη νύχτα, η ψυχολόγος μου πρότεινε να πάρω αναβολή εφόσον μέσο δεν είχα οπότε αν ζηταγα επαναπατρισμό δε γλυτώνα τη δυσμενή μετάθεση και μου δώσανε ετήσια αναβολή λόγω διαταραχής προσαρμογής
georgew
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από georgew »

Παιδιά έχει περάσει κανείς σας πρόσφατα από επιτροπή αναβολών του 401 για ψυχολογικούς λόγους; Ρωτάνε τίποτα γενικά ή είναι τυπικη διαδικασία;
Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Grteo »

Παιδιά εγώ είμαι για Ιούνιο πολεμικό ΝαυτικοΠερνώ ένα χάπι για την καρδιά για αρρυθμίες είμαι 1.90 125 κιλά θα υπηρετώ κανονικά στις ασκήσεις;

giorikas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από giorikas »

Καλησπέρα,Είναι κάποιος που μετά από 2 χρόνια αναβολών, ΔΕΝ κατάφερε να πάρει την απαλλαγή;(του την κόψανε δηλαδή)

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης