221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Πέτρος

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από Πέτρος »

Γεια σας παιδιά παρουσιαζομαι τον Μάιο, γνωρίζει κάποιος που είναι το συγκεκριμένο στρατόπεδο, σε ποια περιοχή είναι κοντά; Γιατί δεν το βρίσκω στο χάρτη, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Νίκος

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από Νίκος »

Αδερφέ καλησπέρα,Και εγω 22 Μάη παρουσιαζομαι, είναι δίπλα στο αεροδρόμιο από ότι έχω καταλάβει οπότε ίσως δεις περίπου στο χάρτη που βρίσκεται.

Finrodd
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από Finrodd »

Παιδιά μην αγχώνεστε, όταν φτάσετε είτε με το πλοίο είτε με το αεροπλάνο, θα υπάρχουν άτομα από το στρατόπεδο για να σας παραλάβουν.Άντε με το καλό σας περιμένουμε.

Πάνος

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από Πάνος »

Εγώ που θα έρθω στις 24 θα έρθει κάποιος να με πάρει μόλις κατέβω από το πλοίο; ποιος θα είναι αυτός; για να μην πάρω ταξί για το στρατόπεδο τζαπα.
Γιώργος Μ.

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από Γιώργος Μ. »

Λίγο από περιέργεια αναζήτησα αν υπάρχει το 221 ΤΕΑ στη Μυτιλήνη και πράγματι βρήκα τη σελίδα σας. Φυσικά κανένας από εσάς δεν με γνωρίζει γιατί είμαι πάρα πολύ παλιός. Υπηρέτησα στο 221 ΤΕΑ δηλαδή όταν ήταν Τάγμα Εθνοφυλακής και Αμύνης, ως έφεδρος Ανθ/γός πεζικο, Ήταν (κρατηθείτε) το 1964 -1965, τότε υπηρετούσαμε δεν είχαμε ψεκάστε - σκουπίστε - τελειώσατε, με διοικητή τον Αντισυνταγματάρχη Νιάνιας Μιχαήλ. Μπορώ να πω ότι ήταν η ωραιότεροι μήνες της ζωής μου (όχι φυσικά ότι έχω παράπονο από τη μετέπειτα ζωή μου). Διάβαζα τις απορίες κάποιων παιδιών και χαμογελούσα, όταν θα απολυθείτε και θα είσαστε πλέον πολίτες, θα νοσταλγείτε αυτές τις ημέρες και θα μετανιώσετε που δεν τις ευχαριστηθήκατε και δεν τις απολαύσετε όπως τους έπρεπε. Έχω μετανοήσει και εγώ που σκεφτόμουν μόνο το πώς και πότε θα έπαιρνα μετάθεση για την Αθήνα, Αθηναίος γαρ. η οποία φυσικά ποτέ δεν ήρθε. Αν τυχόν κάποιος της περιόδου που υπηρέτησα από περιέργεια όπως εγώ αναζητήσει το 221 ΤΕΑ και δει το μήνυμα μου ας μου απαντήσει από αυτή τη σελίδα για να επικοινωνήσουμε. Ίσως ζητάω πολλά ..

Δημήτρης

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Καλημέρα παιδιά, μπαίνω Σεπτέμβρη στο 221 ΤΕ Μυτιλήνη τεθωρακισμένα, καμιά άποψη πώς είναι τώρα εκεί;
Μαρτσέλο

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από Μαρτσέλο »

Φίλε Δημήτρη και γω εκει τεθωρακισμένα 17-9-18 Ε' ΕΣΣΟ. Μαζι μπαίνουμε λογικά φίλε τωρα τι να σου πω ολοι λένε ότι είναι "ζωή και κότα" αλλά άμα δεν το ζήσεις ο ιδιος δεν μπορεις να εχεις αποψη από λεγόμενα άλλων.
Δημήτρης

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Ευχαριστώ φίλε μου, και εγώ αυτής της άποψης είμαι, κρατάω μικρό καλάθι μέχρι να έχω προσωπική εικόνα. Καλή μας θητεία!
Χαρης

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από Χαρης »

Ρε μαγκες πως ειναι τελικα; Σβιστε λιγο την αγωνια μας
στεφανος

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από στεφανος »

Ποιος εισαι ρε φιλε αν το βλεπης;168αρης και γω με και φονιαδακη δεν τον ειπες λυτ ημουν με τζελεπη
Giannis94
Πολίτης
Πολίτης

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από Giannis94 »

Καλησπερ παιδια. Παρουσιαζομαι στο 221 ΤΕ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ.Ερωτηση: Μπορω να αλλαξω ειδικοτητα σε ΥΓΕΟΝΟΜΙΚΟ εφοσον εχω αναλογο πτυχιο;

και αν ναι πως;

Άβαταρ μέλους
Ηλιας 62
Πολίτης
Πολίτης

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από Ηλιας 62 »

Γεια σας. Μολις γραφτηκα στο forum. Υπαρχει ακομα το 221 ΤΕ;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Milit-Nik
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από Milit-Nik »

Μπαίνει κανείς Δ ΕΣΣΟ 221 ΤΕ Μυτιλήνη; Ξέρει κανείς να μας κατατοπίσει για το στρατόπεδο... Καλα; Άσχημα; Περιοχή; Επίσης ξέρει κανείς να μας απαντήσει αν θα μείνουμε εκεί η θα μεταφερθούμε μετά την παρουσίαση και εξάρτηση; ΘενκςΕικόνα

Μπορώ να πω ότι ειμαι ενθουσιασμένος που μπαίνω...

Άβαταρ μέλους
petethetethor13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από petethetethor13 »

Milit-Nik έγραψε:Μπαίνει κανείς Δ ΕΣΣΟ 221 ΤΕ Μυτιλήνη; Ξέρει κανείς να μας κατατοπίσει για το στρατόπεδο... Καλα; Άσχημα; Περιοχή; Επίσης ξέρει κανείς να μας απαντήσει αν θα μείνουμε εκεί η θα μεταφερθούμε μετά την παρουσίαση και εξάρτηση; ΘενκςΕικόνα

Μπορώ να πω ότι ειμαι ενθουσιασμένος που μπαίνω...

Έχω απολυθεί κανα χρόνο απο Λέσβο αλλά δεν νομίζω να έχουν αλλάξει και πολλά. Το 221 ΤΕ θεωρούνταν απο τις καλύτερες μονάδες στο νησί (Καλό φαγητό, ψηλοκαλές εγκαταστάσεις, καλό κλίμα με στελέχη- συννενοήσιμος Διοικητής και το πιο βασικο έξοδο στην Μυτιλήνη). Βρίσκεται αρκετά κοντά στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, είναι λίγο πιο έξω από το κέντρο της πόλης. Είναι το κέντρο υποδοχής νεοσυλλέκτων για το όλο το νησί.

Αν στο σημείωμα κατάταξης σου έχει μονάδα τοποθέτησης 221 ΤΕ τότε θα παραμείνεις εκεί. Αν έχει άλλη μονάδα, θα φύγεις το μεσημέρι/απόγευμα της ίδιας ημέρας για την μονάδα σου αφού περάσεις γιατρούς και χρεωθείς ιματισμό στο 221 ΤΕ.

Στο 221 επίσης πραγματοποιείται και η τελετή ορκομωσίας.

Καλή θητεία!

ΥΓ Αν θές γράψε σε πια μονάδα τοποθέτησης σου γράφει να σου πω ότι είχα ακούσει/γνωρίζω.

Armoured reconnaissance
Άβαταρ μέλους
Milit-Nik
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

221 ΤΕ - Μυτιλήνη

Δημοσίευση από Milit-Nik »

Άρα εν μέρει επιβεβαιώνω όσα είχα ακούσει για το 221 ΤΕ. Επειδή έχω τυπώσει ηλεκτρονικά το χαρτί δεν λέει μονάδα τοποθέτησης. Λέει απλώς παρουσιαστείτε εκεί...

Ελπίζω να μείνω στο ίδιο καθότι αν είναι τα πράγματα όπως τα έχω ακούσει μια χαρά.

Κάτι ακόμα αν ξέρει μου απαντάς. Είμαι 1,90 και 175 κιλά. Ωστόσο εγώ κινούμαι κανονικά χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Εξετάσεις... Σούπερ. Καταλαβαίνω ότι θα καταταγώ 13-14 και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό και τα συνεπακόλουθά του. Υπάρχει περίπτωση να μου πουν φεύγεις και παρουσιάζεσαι μετά από χρόνο, εξάμηνο κλπ... Ειδικά αν θέλω αν υπηρετήσω;

Εγώ είμαι κατενθουσιασμένος που μπαίνω θητεία για πολλούς λόγους και ειδικά που θα είμαι σε νησί...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες