Βαθμοί στο forum
- Xristina67647
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Βαθμοί στο forum
Αφου ειμαι γυναικα και δεν ειναι υποχρεωτικη η στρατιωτικη θητεια την κανω εδω ως "στρατιωτης" 😂
- Xristina67647
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Βαθμοί στο forum
Αλλα η μεγαλη αληθεια ειναι πως στην αρχη νομιζα οτι επιλεγεις μονος σου τις βαθμιδες αλλα μετα συνειδητοποιησα πως εχει το πραγμα😂
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
Βαθμοί στο forum
Xristina67647 έγραψε:Αλλα η μεγαλη αληθεια ειναι πως στην αρχη νομιζα οτι επιλεγεις μονος σου τις βαθμιδες αλλα μετα συνειδητοποιησα πως εχει το πραγμα😂
Αν υπηρχε αυτή η επιλογή όλοι θα ήταν στρατηγοί και πάνω.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
- GREEKDIVER
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Βαθμοί στο forum
Xristina67647 έγραψε:Αφου ειμαι γυναικα και δεν ειναι υποχρεωτικη η στρατιωτικη θητεια την κανω εδω ως "στρατιωτης" 😂
Έστω και έτσι, πάλι καλά
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Βαθμοί στο forum
Κάτω από το ψευδώνυμο μου λέει: Στρατιώτης ενώ θα έπρεπε να λέει πολίτης. Αλλάζει κάπως αυτό; Ευχαριστώ προκαταβαλικα.
Βαθμοί στο forum
Αν ήσουν απλή, ανώνυμη επισκέπτρια θα έλεγε "πολίτης". Οι βαθμοί αναλογούν στον αριθμό των μηνυμάτων που έχεις γράψει.
Βαθμοί στο forum
Μετά από 8 χρόνια στο φόρουμ, και 3,000 ποσταρίσματα, άλλες ερωτήσεις που πήραν από εμένα απάντηση επιτυχώς, και άλλες που απλώς προσπάθησα να συνεισφέρω ανεξαρτήτου αποτελέσματος, το αποτέλεσμα δε, της εν λόγω προσφοράς, ας κριθεί όχι από εμένα, αλλά από όσους τη δέχθηκαν, και τη συντονιστική ομάδα μιάς που το φόρουμ είναι "στρατιωτικό" επομένως αφήνω την κρίση στην ιεραρχία!Έτσι λοιπόν, έφτασε η ώρα του καταληκτικού βαθμού βάση των ποσταρισμάτων, βαθμού προσφοράς ας τον χαρακτηρίσω.Θέλω να ευχαριστήσω τη διαχειριστική ομάδα κυρίως για την ανοχή αυτά τα χρόνια, τη στήριξη, και την τιμή και εμπιστοσύνη να βρεθώ ως και συντονιστής συζητησεων.
Ευχαριστώ θερμά, εύχομαι στο φόρουμ το οποίο μεγαλώσαμε μαζί ηλικιακά Μακροημέρευση, μελλοντικές προκηρύξεις ώστε να έχουμε δραστηριότητα (επι-) πλέον από την τωρινή, το φόρουμ στο τομέα του είναι ΤΟ κορυφαίο και με πολύ καλά -και πλέον έμπειρα- παιδιά συντονιστές, και φυσικά ευχαριστώ το διαχειριστή για τη φιλοξενία.
Με τιμή, Βασίλειος, και συνεχίζουμε!
Ευχαριστώ θερμά, εύχομαι στο φόρουμ το οποίο μεγαλώσαμε μαζί ηλικιακά Μακροημέρευση, μελλοντικές προκηρύξεις ώστε να έχουμε δραστηριότητα (επι-) πλέον από την τωρινή, το φόρουμ στο τομέα του είναι ΤΟ κορυφαίο και με πολύ καλά -και πλέον έμπειρα- παιδιά συντονιστές, και φυσικά ευχαριστώ το διαχειριστή για τη φιλοξενία.
Με τιμή, Βασίλειος, και συνεχίζουμε!
Βαθμοί στο forum
Μια ερώτηση μικρής σημασίας. Με 338 μηνύματα μήπως θα έπρεπε να είμαι Ανθυπολοχαγός στο forum (και όχι έφεδρος Ανθυπολοχαγός που με εμφανίζει; )
Και αυτό το αναφέρω μήπως έχει κάποιο "λάθος" ή κάποιο "bug" πως τα λένε στον προγραμματισμό του;
Φιλικά πάντα και χωρίς καμία βαθμοθηρική διάθεση χεχεχε

Και αυτό το αναφέρω μήπως έχει κάποιο "λάθος" ή κάποιο "bug" πως τα λένε στον προγραμματισμό του;
Φιλικά πάντα και χωρίς καμία βαθμοθηρική διάθεση χεχεχε

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
- TheloNaPaoSnd
- Ταγματάρχης
Βαθμοί στο forum
mysterio Μάλλον ναι, πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος.
Οὐ καταισχυνῶ τὰ ὅ πλα τὰ ἱ ερὰ
Βαθμοί στο forum
Υπάρχει κάπου κάποιος πίνακας με τα μυνήματα που πρέπει να γράψεις για να ανέβεις από κάθε βαθμό;
Παρατήρησα ότι δεν βγάζει στον βαθμό αν είσαι ΟΒΑ ή ΕΠΟΠ και δεν αλλάζει το διακριτικό. Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος;
Παρατήρησα ότι δεν βγάζει στον βαθμό αν είσαι ΟΒΑ ή ΕΠΟΠ και δεν αλλάζει το διακριτικό. Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος;
Βαθμοί στο forum
Δεν θα έπρεπε να είναι πρώτα λοχίας έφεδρος και μετά ΕΠΟΠ;
-
- Υπολοχαγός
Βαθμοί στο forum
Δύο σελίδες πριν αν δεις.Nontas έγραψε:Υπάρχει κάπου κάποιος πίνακας με τα μυνήματα που πρέπει να γράψεις για να ανέβεις από κάθε βαθμό;
Βαθμοί στο forum
Βαλτε και απο αλλους κλαδους του στρατου αλλα και απο σωματα ασφαλειας
Βαθμοί στο forum
2 μικρές διευκρινίσεις για τους βαθμούς που βλέπετε στο φόρουμ
Η διαφορά αναμεσα στους δύο έχει να κάνει με το μέγεθος της παραβίασης, ενώ τα παλαιότερα μέλη απολαμβάνουν ελαφρά εύνοια.
Φυσικά επαναλαμβανόμενα παραπτώματα = Απολυμένος
- Απολυμένος = Ο χρήστης έχει διαγραφή γιατί παραβίαζε τους κανόνες (συνήθως βριζει)
- Αναφερόμενος = Ο χρήστης έχει 24-ωρο μπαν γιατί παραβιάζει τους κανόνες
Η διαφορά αναμεσα στους δύο έχει να κάνει με το μέγεθος της παραβίασης, ενώ τα παλαιότερα μέλη απολαμβάνουν ελαφρά εύνοια.
Φυσικά επαναλαμβανόμενα παραπτώματα = Απολυμένος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης