ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Παυλος

Δημοσίευση από Παυλος »

Καλησπέρα , παιδιά Ήθελα να ρωτήσω αν αυτό που λένε ισχύει για την μειωμένη θητεία στην Κύπρο (6αμηνη).

Και αν πάρω μαζί μου το κινητό ( smartphone) θα υπάρχει θέμα; Αν ναι τι θέμα.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παυλος έγραψε:Ήθελα να ρωτήσω αν αυτό που λένε ισχύει για την μειωμένη θητεία στην Κύπρο (6αμηνη).

Δεν υπηρετούν 6μηνίτες στην ΕΛΔΥΚ, δυστυχώς.

Ιάσωνας

Δημοσίευση από Ιάσωνας »

Καλησπέρα παιδιά εμείς που δηλώνουμε μέσω του parousiasi army για σημείο υποδοχής Θήβα η Λαμία για να πάμε ΕΛΔΥΚ έχουμε καμία πιθανότητα να μας πάρουν εκεί επειδή το ζητάμε εμείς εθελοντικά ή δύσκολα;
LOLOLO

Δημοσίευση από LOLOLO »

Ιάσωνας έγραψε:Καλησπέρα παιδιά εμείς που δηλώνουμε μέσω του parousiasi army για σημείο υποδοχής Θήβα η Λαμία για να πάμε ΕΛΔΥΚ έχουμε καμία πιθανότητα να μας πάρουν εκεί επειδή το ζητάμε εμείς εθελοντικά ή δύσκολα;
Αν οταν σου ερθει το χαρτι γραφει ελδυκ εισαι πιο ψηλα στην λιστα.

Αν πληρεις τα κριτηρια δινω γυρω στο 90% να πας.

lololo

Δημοσίευση από lololo »

Αρειμάνιος έγραψε:Καλησπέρα. Βγήκε και η δική μου η κατάταξη και αναφέρει Πυροβολικό στη Λαμία -Ελδυκ. Σε στέλνουν υποχρεωτικά στην ΕΛΔΥΚ; Γνωρίζει κάποιος;

Έχεις ένδειξη για ΕΛΔΥΚ. Θα περάσεις από επιτροπή που εκεί θα δηλώσεις 3 λόγους για τους οποίους θέλεις η δεν θέλεις να πας Κύπρο. Αν δηλώσεις ότι θες να πας (και τηρείς τα κριτήρια) κατά 90%+ θα πας. Αν πεις 3 λόγους που δεν θέλεις να πας δεν σημαίνει ότι δεν θα σε στείλουν κιόλας.

Είχα σειρα μου που δήλωσε ότι δεν θέλει να πάει και τον έστειλαν με το ζόρι.

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Λοιπόν 6μηνοι καταρχήν επιτρέπονται.. Γιατί άκουσα πολλές ανακρίβειες για ελδυκ.. Είμαι ήδη ελδυκ γ εσσο.. Είχα ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ 6μηνους στην εσσο μου.. και ναι αν δηλώσετε ότι θέλετε να έρθετε Κύπρο.. Θα σας πάρουν 100%.. τους ζητάνε πως και πως από Ελλάδα..
παναγιωτης

Δημοσίευση από παναγιωτης »

Γεια σουποιος ηταν ο λοχαγος;

Ωιαννης

Δημοσίευση από Ωιαννης »

Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση.. Σε 2 μήνες επαναπατριζομαι και απο'σο ξέρω φεύγουμε όλοι οι στρατιώτες με ρούχα παραλλαγής.. Όταν φτάσουμε αεροδρόμιο στην Ελλάδα μπορούμε να αλλάξουμε μετά ρούχα; Η υπάρχει κανένα θέμα με στρατονομια.. Αλλά φαντάζομαι αφού φτάσουμε Ελλάδα δεν θα έχουμε κάποιον σύνοδο και επίσης δικαιούμαστε να πάμε σπίτι μας και να παρουσιάσουμε την αμέσως επόμενη μέρα στο καινούργιο στρατόπεδο.. Γνωρίζει κανείς τπτ παιδιά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Σε μένα αναφέρεσαι γιωργο;
Χαράλαμπος

Δημοσίευση από Χαράλαμπος »

Υπάρχουν πάρα πολλοί εξαμήνοι λόγω έλλειψης στην ΕΛΔΥΚ. Θέμα θα έχεις ένα πολύ μικρό στο κέντρο, δηλαδή θα σου πάρουν το κινητό εάν είναι στην τσάντα σου εκτός και αν το κρύψεις πολύ καλά με δικό σου ρίσκο. Είτε στο πάρουν είτε όχι θα στο δώσουν μετέπειτα για να πάρεις τους γονείς σου όπου και δεν χρειάζεται να το επιστρέψεις ποτέ. Γενικά η θητεία στην Κύπρο δεν είναι κάτι το αξιοθαύμαστο. Καλή είναι, πολύ δύσκολη, συνήθως στους λόχους υπάρχει μια συνεχής αναστάτωση από τις υπηρεσίες και πολλά "μπιφτέκια", θα είναι μεγάλο παλούκι στην αρχή αλλά εάν έχεις ειδικότητα οδηγού θα κάνεις ζωή και κότα όπως εγω. Αν δεν έχεις, θα τραβάς ζόρια μέχρι τους πρώτους 3 μήνες μέχρι να μπει ολοκληρωτικά άλλη ΕΣΣΟ γιατί όταν έρχεται καινούργια ΕΣΣΟ έχει εβδομάδα προσαρμογής όπου δεν κάνει υπηρεσίες και έχει κάθε μέρα έξοδο.
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Έλα ρε και εσύ οδηγός ήσουν.. Και εγώ οδηγός ειμαι.. Και μεταφέρω στελέχη.
Kataidromeas

Δημοσίευση από Kataidromeas »

Γειά σας, ήμουν στο Πεύκο και πέρασα ΠΕΝ (σκοπεν) και ξενερωσα και έφυγα λιγο πριν τελειώσω το ΕΚΕ (με βάλαν νοσοκόμο). Έχω σχεδόν 7 μήνες θειτία υπόλυπο, έφυγα με αναβολή και πέρασα απο 414 και 401 επιτροπή απαλαγών αλλα δεν άλλαξε το Ι. Τώρα δεν έχω ιδέα που θα με στείλουν, αλλα άν πάω όπου πάω θα μπορώ να δηλόσω για Κύπρο, και άν ναι, θα μπορώ να δηλώσω αν θέλω ΠΖ η ΤΘ;
Άβαταρ μέλους
nikos24
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από nikos24 »

Γεια σε όλους, παρουσιάστηκα τον γεναρη στη κω και μετα απο κει μας πηγαν λερο οπου και ορκιστηκαμε. Στην Κω δηλωσα 2 φορες μια οταν μας βαλανε πρωτη μερα μεσα στο στρατοπεδο και μερικες μερες μετα ξανα οτι θελω να παω ελδυκ. Οταν περασαν κλιμακια απο ειδικες δυναμεις κτλ δεν περασε κλιμακιο της ελδυκ αλλα μας ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα αφου αν δηλωσεις συνηθως πας κατα 90 τοις εκατο. Ειμαι Ι1 και αθλητικος τυπος. Μεχρι τωρα οσοι δηλωσαμε ελδυκ απο το στρατοπεδο δεν εχουμε λαβει τιποτα οτι μας δεχτηκαν και οταν μας εδωσαν το αδειοχαρτο μας ειπαν οτι αν δεν αλλαξει κατι να παρουσιαστουμε Λερο με το περας της αδειας. Ειναι φυσιολογικο αυτο, υπαρχει περιπτωση να μην παμε; Υπαρχει επισης η περιπτωση να κανουμε σπεν στη λερο και μετα να μας παρουν Κυπρο; Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
Panagiotisp
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Panagiotisp »

Καλησπέρα σε όλους, παρουσιάστηκα Κιλκίς από εκεί με έστειλαν διαβιβάσεις στην ασσηρο και από εκεί με στέλνουν θηβα για Κύπρο, αφού. Ορκίστηκα και έμεινα 17 μέρες μέσα, τώρα που θα πάω Θήβα πόσο καιρό θα κάτσω μέχρι να με στείλουν Κύπρο; οποίος γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει επειδή δεν μου έμειναν πολλές μέρες και θέλω να ξέρω τι να περιμένω!
Άβαταρ μέλους
Agelosss
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Agelosss »

Καλησπέρα παρουσιαζομαι τον Μάρτιο β εσσο 2020 στην Θήβα εχω δηλώσει ηλεκτρονικά να υπηρετησω ΕΛΔΥΚ όπου και το επιθυμώ. Το μονο θεμα μου ειναι οτι είμαι 8μηνος αλλα με τον καινούργιο νόμο μπορώ να παω 6μηνος. Θελω να ρωτησω αν παιζει να με παρουν 6μηνο ή να μπω πρωτα και να το αλλαξω μετα σε 6μηνο; Και ποσες πιθανοτητες εχω να παω γιατι θελω λολυ να υπηρετήσω στην ΕΛΔΥΚ
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες