Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ
Καλησπερα σας, θα ηθελα να σας ρωτησω για εμενα που ειμαι εποπ λχιας (πβ) και εχω πτυχιο για ελαφρα αεροπλανα (ppl) μπορω να το καταθεσω στην υπηρεσια και να κανω μεταταξη στην αεροπορια στρατου; σας ευχαριστω πολυ.
Ναι βρε π; Ιδια. Γνωριζει κανεις ποτε θα βγουν πι εκτακτες. Μεσα σεπγεμβρη εχουμε. Ακομα;
Όλοι οι Εποπ τοποθετούνται σε Έβρο και νησιά εκτός από κάποιες συγκεκριμένες ειδικότητες πχ Προγραμματιστεί δυκτιων στρατολογικά Τοποθέτηση στο Ρουφ, χειριστές μηχανημάτων του μηχανικου όσοι στελεχώσουν τις Μομκα και ΕΤΜ στο Λουτράκι και αλλού, ειδικότητες υγειονομικό σε νοσοκομεία που μπορεί να είναι Αθήνα θεσνικη αλεξπουλη κτλ, από τα 1000 άτομα τα 800 σίγουρα είναι για Έβρο, νησιά Με τοποθέτηση από 10 και πλέον έτη να ξέρετε η 3ετια δεν παίζει
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα σε όλους.
Ειχα υπηρετήσει ειδικες δυναμεις στην ΚΥΠΡΟ (οχι αλεξιπτωτα).
Σκεφτομαι να κανω τα χαρτια μου για εποπ και εχω πανω απο 700 μορια αρα με σοβαρη πιθανοτητα να μπω.
Υπαρχει καποια ειδικοτητα ειτε στις ειδικες δυναμεις είτε σε καποιο κομματι του πεζικου (η αερομεταφερομενων που εχει στρατοπεδα στην κρητη) ή καποια ειδικοτητα γενικα που μπορει να μου εξασφαλισει καπως πρωτη μεταθεση σε περιοχη της ΚΡΗΤΗΣ απο οπου και καταγομαι;
Ειχα υπηρετήσει ειδικες δυναμεις στην ΚΥΠΡΟ (οχι αλεξιπτωτα).
Σκεφτομαι να κανω τα χαρτια μου για εποπ και εχω πανω απο 700 μορια αρα με σοβαρη πιθανοτητα να μπω.
Υπαρχει καποια ειδικοτητα ειτε στις ειδικες δυναμεις είτε σε καποιο κομματι του πεζικου (η αερομεταφερομενων που εχει στρατοπεδα στην κρητη) ή καποια ειδικοτητα γενικα που μπορει να μου εξασφαλισει καπως πρωτη μεταθεση σε περιοχη της ΚΡΗΤΗΣ απο οπου και καταγομαι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitris13 την Πέμ Δεκ 17, 2020 9:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπαρχει στο Ρεθυμνο.
Α/Τ οπλων.
Α/Τ οπλων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosMP την Πέμ Δεκ 17, 2020 9:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είδα ότι κάποιοι ρωτούσαν για την βαθμολογική εξέλιξη των ΕΠΟΠ. Βασικά ρωτούσαν στα νήματα των προκηρύξεων, οπότε είπα να το γράψω εδώ που είναι και το αντίστοιχο θέμα. Αν δεν κάνω κάποιο λάθος οι ΕΠΟΠ φθάνουν βαθμολογικά μέχρι το βαθμό του Αρχιλοχία (στην περίπτωση ανδραγαθίας γίνονται ανθυπασιστές). Η μόνη περίπτωση να ανεβούν παραπάνω είναι μέσω μετάταξης. Βέβαια αυτό είναι αρκετά δύσκολο. Για να υποβάλεις αίτηση πρέπει να έχεις κλείσει 5 χρόνια μετά την μονιμοποίηση, δηλαδή 7 μέχρι την μονιμοποίηση και 5 μετά συνολικά 12 χρόνια. Σωστά; Μην κάνω και εγώ λάθος και γράφω ό, τι να 'ναι.
ARMY2020 έγραψε:
Βέβαια αυτό είναι αρκετά δύσκολο.
Κράτα αυτό και μόνο αυτό.
7 στους 10 ΕΠΟΠ πλέον είναι πτυχιούχοι με πολλά χρόνια υπηρεσίας και γνωριμίες που φτάνουν μέχρι και στο Βατικανό.
Είναι σαν να θέλει ένας απλός πολίτης να γίνει Πρωθυπουργός.
Πόσες πιθανότητες έχει να τα καταφέρει στ'αλήθεια;
Κάνε τις πράξεις μόνος σου.
Φιλικά.
-
- Υποστράτηγος
Πιο όπλο έχει τις πιο πολλές μεταθέσεις;
Politis1994 έγραψε:
Πιο όπλο έχει τις πιο πολλές μεταθέσεις;
Το πεζικό.
Καλησπερα! Αμα μπω σαν πυροσβέστης εποπ μπορω να αλλάξω την ειδικότητα μου με κάποιο τρόπο?
-
- Αντιστράτηγος
YanKee95 έγραψε:Καλησπερα! Αμα μπω σαν πυροσβέστης εποπ μπορω να αλλάξω την ειδικότητα μου με κάποιο τρόπο;
Οχι βεβαια.
- Nasia99
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν είσαι τραυματιοφορέας (ΟΜΑΤ) στην Πολεμική Αεροπορία, ποιές είναι οι πιθανές μεταθέσεις που μπορείς να πάρεις; Φαντάζομαι σίγουρα μπορείς να πας ΓΝΑ. Υπάρχουν βάσεις ΠΑ στην υπόλοιπη Ελλάδα που μπορεί να πάρει μετάθεση ένας τραυματιοφορέας;
Η ειδικότητα είναι αμετάθετη στο ΓΝΑ.
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σαν ΕΠΟΠ στην ΠΑ με την ειδικότητα του βοηθού ελεγκτή πτήσεων ποια είναι τα πιθανά μέρη για πρώτη μετάθεση και γενικά πόσες μεταθέσεις πέρνει κάποιος και με τι συχνότητα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης