Ανυπότακτοι εξωτερικού (2020-2024)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
JOHN

Ανυπότακτοι εξωτερικού (2020-2022)

Δημοσίευση από JOHN »

Θα ηθελα να μαθω αν η βεβαιωση ανυποταξιας χρειαζεται ανανεωση για να εισελθει κανεις στην Ελλαδα. Εχω παρει μια βεβαιωση το Σεπτεμβριο του 2019 και λογο της πρεσβειας του Λονδινου που υπολειτουργει δεν μπορω να βγαλω ακρη.
Μενιος

Δημοσίευση από Μενιος »

Παιδια μια ερωτηση καρα επειγουσα.

Απο που να ξεκινησω...

Ειμαι ανυποτακτος εξωτερικου, το νοεμβρη κλεινω 7 χρονια με εργασια εξωτερικο (απο τα οποια οι 7 μηνες ειναι αμφιβολοι γτ ηταν διπλωματικη εργασια σε εταιρεια που μεν με πληρωσε αλλα δε ξερω αν θα αναγνωριστει ως μερος απο αυτα τα 7 χρονια)

Τελοσπαντων, οπως ισως γνωριζετε απο φετος υπαρχει νομοθεσια πανευρωπαικη που οριζει οτι θα πρεπει οσοι μενουν εξωτερικο (ασχεχτα αν δεν εχουν τπτ στο ονομα τους στην ελλαδα) κατά την επιβεβαίωση των στοιχείων τους στη φορολογικη τους δηλωση να δηλώσουν εκτός απ' τη χώρα φορολογικής κατοικίας, την πλήρη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους Στο εξωτερικό και τον αριθμό φορολογικής ταυτοποίησης στην αλλοδαπή!

Γιατί, η φορολογική κατοικία και ο τόπος διαμονής, είναι δύο διαφορετικές έννοιες Και η εφορία θα σε θεωρεί φορολογικό κάτοικο Ελλάδας αν δεν κάνεις την μεταβολή της φορολογικής σου κατοικίας και δεν μεταφέρεις το ΑΦΜ σου στη ΔΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ακόμα κι αν μένεις μόνιμα στο εξωτερικό για πολλά χρόνια, ακόμα κι αν δεν έχεις εισόδημα στην Ελλάδα.

Εχουμε και λεμε...

Εχω κανει φορολογικη ηδη αλλα νομιζω πως μπορω να την τροποποιησω μεχρι τις 29 Ιουλιου.

Δυο ειναι τα τινα

1) Δηλωνω διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους Στο εξωτερικό και τον αριθμό φορολογικής ταυτοποίησης στην χωρα π ειμαι στην φορολογικη μ δηλωση. Αυτο εχει ως συνεπεια να σταλθουν τα δεδομενα της φορολογικης μου καταστασης και (με ερωτηματικο) το προστιμο που μου εχει επικυρυχθει στη χωρα που ειμαι μεσω του CRS (υποχρεωτική αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των κρατών.) ;

2) Παω στη ΔΟΥ εξωτερικου. Αυτο εχει ως αποτελεσμα η ελλαδα να ξερει ποσα βγαζω και να εχει δικαωμα να μου στειλει το προστιμο και στη χωρα που ειμαι;(με διαφορους τροπους)

Απο δευτερα θα μιλησω με φοροτεχνικο να δω τι θα κανω αλλα θα θελα την αποψη σας

ΔημητρηςΣαλ

Δημοσίευση από ΔημητρηςΣαλ »

Καλησπέρα!

Μπήκα στο stratologia.gr και ειδα οτι αυτο το μηνα θα πρεπει να παρουσιαστω. Έχω παρει συνολικα 2 φορές αναβολή όταν σπούδαζα. Είμαι 28, ζω απο το 2015 στην Γερμανια. Ήρθα, σπουδασα για 2 χρονια, πηγα σε σχολη για να μαθω και την γλωσσα, εκανα πρακτικη για καποιους μηνες και μετα βρηκα μια πολυ καλη δουλεια την οποια δεν θελω βεβαια να χασω.

Εχω σχεση και γενικα το μελλον μου και οι στοχοι μου ειναι να ζησω στην Γερμανια. Δεν σκοπευω να ζησω Ελλαδα και γενικα δεν ταξιδευω στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια (αν και αυτο δεν εχει σημασια για το στρατο).

Λογικα οταν δεν παρουσιαστω αυτο το μηνα, θα γινω ανυπωτακτος εξωτερικου και κατευθειαν θα μου ερθει προστιμο των 6.000; Αν ναι, εχω καποια προθεσμια που θα μπορω να αρχιζω να τα πληρωσω; Τα οικομονικα μου δεν ειναι και τελεια μιας και εχει μονο καποιους μηνες που ξεκινησα να εργαζομαι και οι γονεις μου που μενουν στην Ελλαδα, δεν δουλευουν. Μπορω να το σπασω σε πολλες δωσεις; Τον επομενο χρονο ειναι στανταρακι οτι θα μου ξαναερθει να πληρωσω; Ή μπορει και σε μερικούς μηνες αντι για 1 χρονο;

Ειμαι λιγο χαμενος στο τι να κανω. Μονιμος κατοικος εξωτερικου δεν μπορω να δηλωσω οτι ειμαι μιας και δεν μενω τα απαραιτητα χρονια στη Γερμανια για να το δικαιουμε. Εγω που εχω γεννηθει σε αλλη χωρα (οχι στην Ελλαδα) και εζησα τα πρωτα 5 χρονια της ζωης μου σε αλλη χωρα, δεν παιζει κανενα ρολο ετσι;

Απο την μια τα πραγματα ειναι δυσκολα αυτες τις μερες με δουλειες και ολα αυτα, δεν ηταν τοσο ευκολο να βρω καλη δουλεια εδω και αμα παω στρατο την χανω, απο την αλλη δεν θελω καθε χρονο να εχω στο κεφαλι μου "αχ θα μου ερθει παλι το χαρτι των 6.000 καθε χρονο μεχρι να εξαγωρασω την θυτεια μου ή να παω στρατο", δικαστηρια και δεν ξερω και 'γω τι αλλο.

Άμα γινω ανυπωτακτος εξωτερικου, το μονο που θα μπορεσω να κανω για να μην παω στρατο και να εχω το κεφαλι μου ήσυχo, ειναι να περιμενω 5 χρονο ωστε να γινω 33 και να εξαγωρασω την θυτεια μου; Και μεχρι τοτε θα πρεπει να πληρωσω προστιμα και λογικα να τρεχω στα δικαστηρια;

Ανυπότακτος

Δημοσίευση από Ανυπότακτος »

Καλησπέρα , Με ενημέρωσαν από την στρατολογία ότι έπρεπε να παρουσιαστώ τον Ιούνιο , λόγο κοβιντ δεν μπορούσαν να βρω πτήση για Ευρώπη η Ελλάδα και για την ακρίβεια ακόμα δεν έχει πτήσεις, προξενείο η πρεσβεία δεν έχουμε εδώ και η κοντινότερη είναι στην Βραζιλία (όπου έχει τά σύνορα κλειστά )

Ζήτησα για αναβολή λόγο κοινωνικών λόγων ώστε να μπορέσω να ταξιδέψω πίσω και μου την αρνήθηκαν , τώρα λοιπών θεωρώ ότι είναι ανυπότακτος , το διαβατήριο μου όμως λήγει και πρέπει να το ανανεώσω.

Κατοικώ σε διάφορες χώρες του εξωτερικού από το 2016 αλλά χωρίς να εργάζομαι (επισιμα) .

Πώς θα μπορούσα να ανανεώσω το διαβατήριο μου ; Σε 1 μήνα θα φύγω για Ελβετία όπου και θα εργαστώ λογικά για όλο τον χρόνο η μέχρι την επόμενη εσσω.

Συμβουλές η ιδέες;

Αν παραμείνω Ελβετία θα μπορέσω να αννεωσω το διαβατήριο εκεί;

Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

ρε παιδιά εγώ που δεν έχω δώσει ούτε δελτιο απογραφής ούτε έχω κάνει οτιδήποτε όσον αναφορά τον στρατό και ζω από τα 16 μου Αγγλία (τώρα είμαι 18) πως θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν μαζί μου;
Tsil
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Tsil »

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Βρίσκομαι στο μεταβατικό 6-μηνο διάστημα πριν ανακυρηχθώ ανυπότακτος εξωτερικού. Θα ήθελα να ρωτησω, όταν βγω ανυπότακτος εξωτερικού, τι παίζει με το αντίγραφο ποινικού μητρώου; Θα εξακολουθεί να είναι λευκό μέχρι να γίνει δικαστήριο κάποια στιγμή; Ή μεταβάλεται αυτόματα;

Δημ

Δημοσίευση από Δημ »

Καλησπέρα σας Τι ισχύει με το πρόστιμο ανυποταξίας 6000?; Αν κυρηχθεις ανυπότακτος εξωτερικού και δεν παρουσιαστεις με την ΕΣΣΟ που καλείσαι μετά από πόσο καιρό σου έρχεται το πρόστιμο; Τι γίνεται αν δεν το πληρώσεις; Μπορούν να σου τραβήξουν λεφτά από ελληνικό λογαριασμό; Διαγράφεται κάπως; Μετά από πόσο καιρό πας Στρατοδικείο; Εκεί διαγράφεται το πρόστιμο; Πόσο καιρό παίρνει η διαδικασία για να βγει η βεβαίωση ανυποταξίας; Μετά από πόσο καιρό μπορείς να έρθεις ξανά πρώτη φορά Ελλάδα για τις 30 μέρες που δικαιούσαι; Τι ισχύει με απαγόρευση εξόδου; Πρέπει να ενημερώσεις ο ίδιος την Αστυνομία για να μην πέσεις σε «λάθος συστήματος» κατά την έξοδο σου από τη χώρα στο αεροδρόμιο; Αν συμπληρώσεις κάποια χρόνια στο εξωτερικό και πάρεις ξένο διαβατήριο ακυρώνεται η θητεία ή πρέπει να περάσει η 7 ετία και να γίνει ΜΚΕ; Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
ypodiopos19
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ypodiopos19 »

Δημ έγραψε:Καλησπέρα σας Τι ισχύει με το πρόστιμο ανυποταξίας 6000?; Αν κυρηχθεις ανυπότακτος εξωτερικού και δεν παρουσιαστεις με την ΕΣΣΟ που καλείσαι μετά από πόσο καιρό σου έρχεται το πρόστιμο; Τι γίνεται αν δεν το πληρώσεις; Μπορούν να σου τραβήξουν λεφτά από ελληνικό λογαριασμό; Διαγράφεται κάπως; Μετά από πόσο καιρό πας Στρατοδικείο; Εκεί διαγράφεται το πρόστιμο; Πόσο καιρό παίρνει η διαδικασία για να βγει η βεβαίωση ανυποταξίας; Μετά από πόσο καιρό μπορείς να έρθεις ξανά πρώτη φορά Ελλάδα για τις 30 μέρες που δικαιούσαι; Τι ισχύει με απαγόρευση εξόδου; Πρέπει να ενημερώσεις ο ίδιος την Αστυνομία για να μην πέσεις σε «λάθος συστήματος» κατά την έξοδο σου από τη χώρα στο αεροδρόμιο; Αν συμπληρώσεις κάποια χρόνια στο εξωτερικό και πάρεις ξένο διαβατήριο ακυρώνεται η θητεία ή πρέπει να περάσει η 7 ετία και να γίνει ΜΚΕ; Ευχαριστώ

Πολλές απ'αυτές τις ερωτήσεις έχουν απαντηθεί πιο πίσω στο φόρουμ...

Παρ'ολα αυτά μερικά βασικά:

• Το πρόστιμο πέφτει αμέσως μόλις κηρυχθείς ανυπότακτος και εμφανίζεται στην Εφορία 1-3 μήνες αργότερα, με 30 μέρες προθεσμία εξόφλησης. Απο κει και πέρα τρέχουν τόκοι. Βέβαια για διάφορους λόγους μπορεί να αργήσει να πάει στην Εφορία.
  • Την ίδια μέρα ή λίγο αργότερα από την κήρυξη ανυποταξίας μπαίνει και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στο σύστημα της Αστυνομίας.
  • Η εφορία μπορεί να κατασχέσει ποσά από ελληνικό λογαριασμό, αν δεν είναι ακατάσχετος, όπως και μπορεί να λάβει οποιοδήποτε άλλο μέτρο αναγκαστικής είσπραξης. Δεν ξέρω αν το πάνε ποτέ τόσο μακριά να στοχεύσουν π. Χ. Ακίνητη περιουσία για στρατολογικά πρόστιμα, πάντως από λογαριασμούς τραβάνε λεφτά κανονικότατα.
  • Το πρόστιμο διαγράφεται με ΜΚΕ (7 ή 11 χρόνια), ή με εξαγορά θητείας. Δε γνωρίζω αν διαγράφεται για άλλη περίπτωση, π. Χ. Αν απαλλαγείς μετέπειτα από τη θητεία με Ι5, αλλά το έχεις ήδη φάει για προηγούμενη ανυποταξία. Νομίζω πως δεν διαγράφεται στην περίπτωση αυτή.
  • Δεν κηρύσσεσαι ανυπότακτος εξωτερικού, αλλά απλώς ανυπότακτος,by default εσωτερικού. Αν κάνεις τη διαδικασία μέσω προξενείου και βεβαιώσουν την κατοικία σου στο εξωτερικό, τότε η Στρατολογία θα σου στείλει βεβαίωση με την οποία μεταπίπτεις στην κατηγορία εξωτερικού. Αυτό σημαίνει ότι απο εκείνη τη στιγμή κι έπειτα δικαιούσαι να μπαινοβγαίνεις στη χώρα έως 30 μέρες το χρόνο, παρ'ολο που υπάρχει η απαγόρευση εξόδου στο όνομά σου, η οποία μάλιστα παραμένει εφ'όσον είσαι ανυπότακτος.
  • Η βεβαίωση ανυποταξίας είναι απλή διαδικασία, αλλά το κάθε προξενείο μπορεί να την κάνει όσο περίπλοκη θέλει... Από τη στιγμή που το προξενείο στείλει τα χαρτιά, όμως, στη Στρατολογία, τότε βγαίνει σε ένα μήνα περίπου, μπορεί και γρηγορότερα.
  • Δεν έχει καμία σχέση το Στρατοδικείο με το πρόστιμο, ούτε και μπορεί το Στρατοδικείο, απ'όσο γνωρίζω, να διαγράψει το πρόστιμο, ακόμη κι αν απαλλαγείς ποινικά. Είναι αστική διαφορά με το κράτος και ο μόνος που μπορεί να το σβήσει είναι η Στρατολογική Υπηρεσία που το επέβαλλε.
  • Το ξένο διαβατήριο δεν έχει σχέση με τη θητεία, εκτός ορισμένων εξαιρέσεων. Όσο είσαι Έλληνας πολίτης, υπέχεις υποχρέωση στράτευσης, ακόμη κι αν έχεις άλλα 15 διαβατήρια. Και φοβάμαι οτι όσο έχεις στρατολογική υποχρέωση εκκρεμή, δε μπορείς να αφαιρέσεις την ελληνική υπηκοότητα, στην πολύ ακραία περίπτωση που θα ήθελες να το κάνεις...
  • Στην επταετία βιοπορισμού η θητεία παίρνει αναβολή επ'αόριστον και, εφ'όσον δεν επιστρέψεις στην Ελλάδα πριν τα 45, τότε δεν πας. Δεν ακυρώνεται όμως... Αν επιστρέψεις στα 40 ή αν μία χρονιά μείνεις 7 μήνες στη χώρα και σε πάρουν είδηση, τότε είσαι και πάλι κανονικά στρατεύσιμος.
  • Το μετά από πόσο καιρό πας Στρατοδικείο δεν το γνωρίζω, πολύ θα ήθελα να το ξέρω κι εγώ... Νομίζω είναι ψιλοτυχαίο... Ας απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει περισσότερα.

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημ

Δημοσίευση από Δημ »

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ήταν κατατοπιστικότατες. Μια ερώτηση πάνω στα όσα είπες μόνο. Ανέφερες χαρακτηριστικά πως το πρόστιμο πρέπει να το αποπληρώσεις στην εφορία μέσα σε 30 ημέρες από όταν σου επιβληθεί. Ενώ παρακάτω πως το πρόστιμο διαγράφεται μετά από 7 χρόνια όταν γίνεις ΜΚΕ. Άρα πρέπει να το πληρώσεις μέσα σε 30 ημέρες ή να μην το πληρώσεις και να περιμένεις να κλείσεις 7 χρόνια; Η μήπως εννοείς ότι το πληρώνεις κανονικά και μετά τα 7 χρόνια σου επιστρέφουν πίσω τα χρήματα; Ευχαριστω
Δημ

Δημοσίευση από Δημ »

Μου είπε χαρακτηριστικά δικηγόρος στο τηλ σήμερα ότι στο Στρατοδικείο υπάρχουν ελαφρυντικά εφόσον μένεις στο εξωτερικό για βιοποριστικούς λόγους, όπως π. χ. Μείωση ή αφαίρεση του προστίμου κλπ. Επίσης, γνωρίζω μια περίπτωση γνωστού μου που του επιβλήθηκε πρόστιμο λόγω ανυποταξίας και μόλις απέδειξε στη Στρατολογία ότι μένει στο εξωτερικό (μέσω πρεσβείας) τότε το πρόστιμο διαγράφηκε αμέσως (δεν είχε γίνει ΜΚΕ ακόμη). Ακόμη, υπάρχει περίπτωση να στείλει το προξενείο τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στη Στρατολογία και εκεί να μην δεχθούν την αίτηση; Να απαντήσουν από τη Στρατολογία π. χ. «Δεν δεχόμαστε να σας στείλουμε πιστοποιητικό ανυποταξίας, πρέπει να έρθετε να υπηρετήσετε κλπ κλπ... » Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα παρακαλώ ας βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ.
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Εγω που έχω γεννηθει στην Γαλλια και εζησα εκει τα πρωτα 5 χρονια οταν ημουν μικρος, και τωρα μενω Αγγλια τα τελευταια 5 χρονια (ειμαι 26), μπορω να πω οτι ζω 10 χρονια εξωτερικο ή τα 5 χρονια στην Γαλλια δεν θα τα μετρησουν;
Άβαταρ μέλους
ypodiopos19
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ypodiopos19 »

Το προστιμο εχει 30 ημερες προθεσμια εξοφλησης η ρυθμισης. Αν δεν κανεις τιποτα, μετα τις 30 μερες τοκιζεται. Ειναι στη δικη σου ευχερεια αν θα το πληρωσεις η οχι, αν πιστευεις οτι συντομα δικαιουσαι επιστροφη/διαγραφη, οποτε απλως το αφηνεις να τοκιζεται μεχρι να καταφερεις να το διαγραψεις. Αλλα στην περιοδο αυτη ρισκαρεις κατασχεσεις απο την Εφορια.

Αν το πληρωσεις και μετα διαγραφει, δεν γνωριζω ποσο ευκολο ειναι να σου επιστραφουν χρηματα. Το Ελληνικο Δημοσιο δεν το συνηθιζει γενικοτερα, ειδικα αν δεν κανεις εσυ κινησεις, με αιτησεις κλπ. Προσωπικα αν πληρωνα δε θα περιμενα οτι θα τα παρω πισω καποια στιγμη, ασχετως εξελιξης της ανυποταξιας μου.

Οσον αφορα το Στρατοδικειο κλπ, μου ακουγεται λιγο ραδιο αρβυλα αυτο που λες για το προστιμο... Οι προυποθεσεις διαγραφης ειναι συγκεκριμενες, δε νομιζω οτι μπορει να διαγραφει απλως και μονο επειδη μενεις εξωτερικο. Αλλιως θα το διαγραφαμε ολοι... Για την περιπτωση του ΜΚΕ απαιτουνται τουλαχιστον 7 βιοποριστικα χρονια, η 11 απλης διαμονης, συνεχομενα απο σημερα και προς τα πισω, για να απαντησω και στο φιλο με τα 5 χρονια στη Γαλλια. Αν εχεις 5 χρονια πριν 20 χρονια και 5 χρονια τωρα, ενω ενδιαμεσα εμεινες Ελλαδα, δε νομιζω οτι θα σου μετρησουν 10 χρονια. Ισχυει μονο η τελευταια συνεχομενη περιοδος. Αλλα αν εχεις γεννηθει και εξω, ισως να ισχυουν μερικες επιπλεον ευεργετικες διαταξεις, ριξε μια ματια στο νομο 3421/2005.

Αναφορικα με το πιστοποιητικο ανυποταξιας, αν τα χαρτια ειναι σωστα και το προξενειο δεχτει να τα στειλει, μου φαινεται δυσκολο να μη δεχτεί να πιστοποιησει η Στρατολογια οτι εισαι ανυποτακτος εξωτερικού, ενώ εισαι. Ωστόσω υπαρχει μια ανεπισημη πρακτική στα προξενεία, οτι πρεπει να αποδείξεις τη διαμονή σου, με κάποια ισως επαγγελματική δραστηριότητα και εύλογη διάρκεια, π. Χ.1-2 χρόνια. Αυτό αλλαζει απο προξενειο σε προξενειο... Για παραδειγμα στις ευρωπαικές χώρες που δε συνηθιζεται να εχεις άδεια διαμονής κλπ. Και πρακτικα ειναι πολύ πιο δύσκολο να αποδειξεις οτι μενεις εκεί κι από πότε πήγες, ενδεχομένως να ζητάνε περισσότερα χαρτιά προκειμένου να πειστούν οτι δεν είσαι ανυπότακτος Ελλάδος που απλώς πήγε με το αεροπλάνο μια βδομάδα στο Λονδίνο π. Χ. Για να πάρει ανυποταξία εξωτερικού. Εγώ π. Χ. Τις δύο φορές που εχω απευθυνθει στο προξενείο μου για βεβαιωση, την πρώτη μου ζήτησαν αποδεικτικό εργοδότη, τη δεύτερη μόνο προαιρετικά. Οπότε δεν ισχύει κατι γενικό, θα πρέπει να ρωτήσεις στο προξενείο σου αν θα δεχτούν την αίτησή σου και τι δικαιολογητικά χρειάζονται.

ArgirisK

Δημοσίευση από ArgirisK »

Ξερει κανεις το μεγιστο αριθμο που μπορω να σπασω το προστιμο των 6.000 σε δωσεις;
Βλάχος της Έρημου

Δημοσίευση από Βλάχος της Έρημου »

Καλήμερα, ελπίζω να είστε όλοι καλά.
Είμαι ανυπότακτος εξωτερικού, έχω πληρώσει παλιά μια καμπάνα (πρόστιμο) και τώρα που θα γυρίσω για λίγες εβδομάδες στην Ελλάδα σκέφτομαι να πάω να παρουσιαστώ.

Μου λένε από στρατολογία ότι πρέπει να πάω να υπηρετήσω 20 μέρες και μπορώ να εξαγοράσω το υπόλοιπο. Επίσης μου είπαν ότι μπορώ να μπω και εκτός ΕΣΣΟ.

Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται τώρα με τον COVID; Σε κρατάνε μέσα 20 μέρες η σε στέλνουν σπίτι; Μίλησα με 2-3 δικηγόρους και πήρα διαφορετικές απόψεις (άλλοι λέει πάνε φουλ 20 μέρες, άλλοι καθόλου, άλλοι 10 μέρες... )

Ρωτάω γιατί έχω και ένα παιδάκι και έγκυο γυναίκα στο σπίτι. Να κάνω τον προγραμματισμο μου.

Ευχαριστω εκ των προταιρων.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 10
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Διάβασε τα μηνύματα του παρακάτω νήματος από άτομα που έκαναν 20 ημέρες θητείας και εξαγόρασαν το υπόλοιπο.

Ειδικά αυτό θα σε βοηθήσει. Διάβασε και τις επόμενες σελίδες για περισσότερες λεπτομέρειες κυρίως σε τι δικαιούσαι ως πατέρας.

http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=3504&PID=508963#508963
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες