Τί ειδικότητα δηλώσατε (προκήρυξη 2009);
Υπηρετης πυροβολικου μαχης δηλωσα... εκανα 2 μηνες προπονησεις με αποτελεσμα να παω να δωσω αθληματα να τα περναω ολα και στο τελος να με κοβουν λογω γνωσεων επειδη ειχα πτυχιο τει... και ατομα που δε βγαζαν ουτε τα μισα αθληματα τωρα καλοπερνανε σαν επ. οπ! ελλας το μεγαλειο σου! απο ξανθη ειμαι... εσυ τι εχεις δηλωσει;
Οχι δε διαλεξα την ιδια... υγ ειχα βαλει επειδη ειμαι νοσηλευτρια. τωρα εβαλα πβ!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Εγω δηλωσα επιμελητης χρηματικου... Εγω πρωτη φορα εκανα τα χαρτια μου κ περιμενω να δω τι θα γινει!
Μαλιστα.
Παντως καλα εκανες την πρωτη φορα και δοκιμασες την τυχη σου πανω σ'αυτο που εχεις σπουδασει αλλα οπως και να το κανουμε αγαπητη μου θελουν απαραιτητα βυσμα τετοιου ειδους ειδικοτητες οπως αυτες λογου χρη του ΥΓ.
Καλυτερα παντως που δηλωσες ΠΒ αυτην την φορα ετσι ωστε να αυξησεις τις πιθανοτητες σου!
Εγω ειναι η πρωτη φορα που δοκιμαζω την τυχη μου και επελεξα την ειδικοτητα 'Υπηρετης Α-Τ Οπλων (ΠΖ) '
Παντως καλα εκανες την πρωτη φορα και δοκιμασες την τυχη σου πανω σ'αυτο που εχεις σπουδασει αλλα οπως και να το κανουμε αγαπητη μου θελουν απαραιτητα βυσμα τετοιου ειδους ειδικοτητες οπως αυτες λογου χρη του ΥΓ.
Καλυτερα παντως που δηλωσες ΠΒ αυτην την φορα ετσι ωστε να αυξησεις τις πιθανοτητες σου!
Εγω ειναι η πρωτη φορα που δοκιμαζω την τυχη μου και επελεξα την ειδικοτητα 'Υπηρετης Α-Τ Οπλων (ΠΖ) '

Εχεις καποιο πτυχιο; Μεγαλη υπομονη χρειαζεται και για τα αποτελεσματα και για τις διαδικασιες, θα δουν και θα ακουσουν πολλα τα ματια σου!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Σπουδαζω διοικηση επιχειρησεων τα υπολοιπα ειναι ξενες γλωσσες παραμεθωριο κτλ... Τι να πω δεν ξερω... Ο θεος βοηθος... Ποτε θα βγουν περιπου τα αποτελεσματα;
Εχεις πολλες πιθανοτητες για την ειδικοτητα που δηλωσες! Και οσο για τα αθληματα να μη σας αγχωνουν ειναι παααααααααααααααρα πολυ χαλαρα τα πραγματα...
Αυτο το γνωριζω.
Αλλωστε εχω δωσει και σε αλλον διαγωνισμο πολυ πιο 'βυσματικο' που λεμε και εχω δει αρκετα!
Η ειδικοτητα μου ζηταει απολυτηριο λυκειου και αυτο εχω και εγω.
Προς το παρων δουλευω και αν με αξιωσει (που το ελπιζω) θα φορεσω και την στολη!
Αλλωστε εχω δωσει και σε αλλον διαγωνισμο πολυ πιο 'βυσματικο' που λεμε και εχω δει αρκετα!
Η ειδικοτητα μου ζηταει απολυτηριο λυκειου και αυτο εχω και εγω.
Προς το παρων δουλευω και αν με αξιωσει (που το ελπιζω) θα φορεσω και την στολη!
dimitra έγραψε:Εχεις πολλες πιθανοτητες για την ειδικοτητα που δηλωσες! Και οσο για τα αθληματα να μη σας αγχωνουν ειναι παααααααααααααααρα πολυ χαλαρα τα πραγματα...
Τα αθληματα ποτε δεν με αγχωναν δεδομενου οτι αθλουμαι γενικοτερα!
Να σαι καλα παντως!

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Λες να εχω ελπιδες; Ειναι λιγο δυσκολο ομως γιατι ακομα δεν εχω το πτυχιο στα χερια μου... 

Μια χαρα μαζευεις αρκετα μορια παρολο που ακομα σπουδαζεισ... μεχρι 26 ειπαν αλλα πιστευω και πιο νωρις! απο μερα σε μερα! απο που εισαι;
Σας παρακαλω να μην ξεφευγουμε απο το Θεμα παιδια
.
Στειλτε προσωπικο μηνυμα για τα περαιτερω!

Στειλτε προσωπικο μηνυμα για τα περαιτερω!
Γεια σας παιδια.. Εγω δηλωσα πληρωμα αρματος λεο Τεθωρακισμενα.
Γνωριζει κανενας τι γινετε εκει; Πχ καθηκοντα κτλ;
Γνωριζει κανενας τι γινετε εκει; Πχ καθηκοντα κτλ;
Το σιγουρο ειναι οτι παρουσιαζεσαι αυλωνα σε περιπτωση επιτυχιας!
Για τα υπολοιπα οι πληροφοριες ειναι συγκεχυμενες.
Για τα υπολοιπα οι πληροφοριες ειναι συγκεχυμενες.
Αν θες υπαρχει σχετικο θεμα.
Ριξε μια ματια εδω
/forum/forum_posts.asp?TID=3319&PN=1
Ριξε μια ματια εδω
/forum/forum_posts.asp?TID=3319&PN=1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης