Τί ειδικότητα δηλώσατε (προκήρυξη 2009);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από D.Y.K »

lazits έγραψε:Φιλε μου Δ. Υ. Κ ειναι η ειδικοτητα με τα περισσοτερα ατομα εγω αυτο κοιταξα να σου πω την αληθεια γιατι εχεις περισσοτερες πιθανοτητες... Ηξερα πως στο εφοδιασμου μεταφορον ειναι πολυ καλυτερα αλλα εχει πολυ λιγα ατομα και ετσι λιγοτερες πιθανοτιτες... Τωρα ααααν τυχον και μπω θα μου ειναι δυσκολα στην αρχη λογω του οτι υπηρετισα στο πολεμικο ναυτικο αλλα θελω πολυ να μπω στο στρατο οποτε δεν με νοιαζει σε οποια ειδικοτητα και να μπω...

Και εσυ Υπηρετης Α-Τ- Οπλων;
ΕΛΙΣΩ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΕΛΙΣΩ »

Παιδια εγω δηλωσα υπηρετης ελαφρου οπλισμου... Θελω πολυ να μπω στο στρατο και θα κανω τα παντα για να πετυχω... Ελπιζω αυτη τη φορα να πετυχουμε και πραγματικα να ειναι η χρονια μας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Οχι φιλε μου πληρωμα ερπιστριοφορον πεζικο
Anonymous

Γαζωτής Ενδυμάτων -Υποδημάτων Στρατιωτικού Εργοστασίου ΥΠ περσυ δήλωσα ειδικοτητα με πολλα ατομα κ τιποτα, φετος λιγα και με μεσον αντε να δουμε τι παιζει κ με αυτο
Anonymous

Υπηρετης πυροβολικου μαχης ποιος δηλωσε;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αν ριξεις μια ματια πιο πανω κατερινα θα δεις οτι καποιοι δηλωσαν αυτην την ειδικοτητα!
annoulini19
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από annoulini19 »

Επιμελητης χρηματικου...
marianthoyla
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από marianthoyla »

Παιδία γεια σε όλους έχω παρατηρήσει ότι τα πιο πολλά άτομα δηλώνουν ΠΖ και ΠΒ τι γίνεται όμως με τα άλλα σώματα που ζητούν κ λιγότερα άτομα;(ΥΠ, Ο, ΕΠ, ΔΒ) να ξέρω πάνω κάτω τι ελπίδες έχω γιατί εχω δηλώσει ΕΠ ελπίζωντας στην τύχη κ στα μόρια που μαζεύω! Εικόνα
Anonymous

Γεια σας εγω δήλωσα ΤΘ ξερετε περιπου τι κάνουν οι εποπ εκει;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

marianthoyla έγραψε:Παιδία γεια σε όλους έχω παρατηρήσει ότι τα πιο πολλά άτομα δηλώνουν ΠΖ και ΠΒ τι γίνεται όμως με τα άλλα σώματα που ζητούν κ λιγότερα άτομα;(ΥΠ, Ο, ΕΠ, ΔΒ) να ξέρω πάνω κάτω τι ελπίδες έχω γιατί εχω δηλώσει ΕΠ ελπίζωντας στην τύχη κ στα μόρια που μαζεύω! Εικόνα

Χωρις να θελω να σε απογητευσω η τυχη δεν νομιζω να σε βοηθησει και πολυ δεδομενου οτι οι θεσεις ειναι ελαχιστες ενω οι αιτησεις σιγουρα πολυ περισσοτερες.

Οσον αφορα τα μορια εισαι οκ αλλα αν εχεις και κανα 'μπαρμπα βυσμα' βαλτο να δουλευει καλου κακου. Δυστυχως σε τετοιου ειδους θεσεις γινεται σφαγη!

Καλη επιτυχια παντως
marianthoyla
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από marianthoyla »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Χωρις να θελω να σε απογητευσω η τυχη δεν νομιζω να σε βοηθησει και πολυ δεδομενου οτι οι θεσεις ειναι ελαχιστες ενω οι αιτησεις σιγουρα πολυ περισσοτερες.

Οσον αφορα τα μορια εισαι οκ αλλα αν εχεις και κανα 'μπαρμπα βυσμα' βαλτο να δουλευει καλου κακου. Δυστυχως σε τετοιου ειδους θεσεις γινεται σφαγη!

Καλη επιτυχια παντως

Ξέρω οτι γίνεται σφαγή για κάτι τέτοιες θέσεις κ σίγουρα όλο κ κάποιος θα βοηθήσει αλλά δεν ξέρω κατα πόσο... Εγώ ελπίζω πάντως κ στα μόρια γιατι πιστεύω ότι είναι αρκετά...
ξέρεις μήπως πάνω κάτω ποιά ήταν τα ελάχιστα μόρια στην προηγούμενη προκύρηξη;
εγώ μαζεύω γύρω στα 630 αν δεν κάνω λάθος χωρίς συνέντευξη κ αθλήματα...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θεωρω οτι αν το δει κανεις εντελως αξιοκρατικα τοτε τα μοριακια σου ειναι καλα, αλλα στην ερωτηση σου για το ποια ητανε τα ελαχιστα μορια εισαγωγης στον προηγουμενο διαγωνισμο δεν γνωριζω να σου απαντησω δυστυχως!
Anonymous

Στην προηγουμενη προκηρυξη που ειχα κανει τα χαρτια μου με 400 μορια ησουν επιλαχων παρολο αυτα εγω ειχα 750 και δεν ημουν ουτε καν επιλαχουσα οποτε καταλαβαινετε οτι το βησμα ειναι απαραιτητο... σε αυτη τη προκηρυξη εκανα τα χαρτια μου με απολυτηριο λυκειου γιατι το πτυχιο ΤΕΙ που εχω δε τους εκανε, αντε να δουμε τι θα δουμε παλι...
annoulini19
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από annoulini19 »

Ασε δημητρα μου... Τι ειδικοτητα δηλωσες; Κ απο που εισαι αν επιτρεπεται;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το θεμα ειναι ομως οτι δεν αναφερεις ποια ειδικοτητα διαλεξες αλλα απο τα συμφραζομενα να υποθεσω οτι διαλεξες την ιδια;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης