Γυναίκα Επαγγελματίας Οπλίτης
Ειμαι 19 και παω σχολειο ακομα και αυτο απο χαζομαρα μου. Απλα πολυ φοβαμαι πως και να το προσπαθησω (μεσω πανελληνιων) στο μελλον δεν θα τα καταφερω γιατι παντα μετρια μαθητρια ημουν

Κάνε εσύ την προσπάθεια σου και ποτέ δεν ξέρεις. Με το να το προεξοφλείς ή να νιώθεις ηττοπάθεια εξ αρχής δεν καταφέρνουμε τίποτα.
Στην τελική ρε παιδί μου βάλτο σαν προσωπικό στόχο μιας και αν έχεις υποσυνείδητα στο μυαλό σου ότι πλέον δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να φορέσεις το "χακί" σου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο. Αξίζει τον κόπο.
Στην τελική ρε παιδί μου βάλτο σαν προσωπικό στόχο μιας και αν έχεις υποσυνείδητα στο μυαλό σου ότι πλέον δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να φορέσεις το "χακί" σου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο. Αξίζει τον κόπο.
Και το οριο ηλικιας μεχρι ποσο ειναι; γενικα με οποιον τροπο και να μπεις στρατο πχ. ΣΜΥ
Για ΕΠΟΠ το όριο είναι 28.
Για ΣΜΥ 21 και για ΣΣΕ 22.
Το αντίστοιχο ισχύει και για τις υπόλοιπες παραγωγικές σχολές.
Για ΣΜΥ 21 και για ΣΣΕ 22.
Το αντίστοιχο ισχύει και για τις υπόλοιπες παραγωγικές σχολές.
Άντε βρε, εμείς δεν σας παρεξηγούμε όλους εσάς που λέτε για τις γυναίκες. Αλλά δεν μου σκέφτεστε έξυπνα βρε παιδιά...
Αν δεν μπουν γυναίκες στον στρατό θα βλέπετε ο ένας τον άλλον και θα σας ανοίγει το μάτι; 😂😂😂
Αν δεν μπουν γυναίκες στον στρατό θα βλέπετε ο ένας τον άλλον και θα σας ανοίγει το μάτι; 😂😂😂
Κι αυτες που βλεπαμε τουλαχιστον εμεις στη θητεια μας... Καλυτερα να μη τις βλεπαμε καθολου. Χαχαχαχαχ
Εμάς εδώ στο φόρουμ δεν μας έχετε δει ακόμη... Για αυτό τα λέτε αυτά 

Girl21 μην αγχώνεσαι με ένα μπουκάλι jack Daniels θα δούμε κι εσάς απ' το φόρουμ εδώ
Άραξε, δεν έχω να φοβηθω τίποτα. Τα μπουκάλια δωστα στις κοκορομυαλες που χρειάζονται μοχλό πλοήγησης γιατί μόνο με αυτά μπορείς να τις χειριστεις

Και το σταματώ εδώ γιατί δεν σε συμφέρει να ποσταρω αυτά που μου έχεις στείλει σε π. Μ ... Μην το παίζεις βαρύς και ασηκωτος μπροστά σε άλλους άντρες και σε μένα είσαι γατάκι 

Τι εγινε ρε παιδια; Μια πλακα καναμε να ελαφρυνει το κλιμα κι εσεις βγαλατε μαχαιρια ! Ηρεμια
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Ηρεμία σε όλους. Μην οξύνετε τα πνεύματα χωρίς λόγους. Ο καθένας έχει τον σκοπό, είτε άνδρας είτε γυναίκα.
Καλησπερα, ειχαν πει οτι θα βγει σχετικη ανακοινωση τον Δεκεμβρη σχετικα με ΕΠΟΠ και γυναικες. Ξερετε κατι με αυτο; Τι θα γινει τελικα ; Φευγει το 2020.
Καλημέρα να ρωτήσω βρε παιδιά αν ξέρει κάποιος η γυναίκες Εποπ που κάνουν εκπαίδευση; Πάνε Τρίπολη μαζί με τους άντρες έχει να κάνει με βάση την ειδικότητα που έχεις δήλωση ; Έχω έχω δήλωση υγειονομικό τομεο!
Αν ξέρει κάποιος ας μου λύσει αυτή την απορία! Ευχαριστώ πολύ !
Δεν παίρνω και όρκο αλλά αν δεν κάνω λάθος ανεξαρτήτως φύλου πας κάπου ανάλογα την ειδικότητα σου. Αν δηλώσεις πχ τθ θα πας Αυλώνα αν δηλώδεις πυροβολικό πιθανά Θήβα κλπ Άνδρες γυναίκες μαζί.Nana9 έγραψε:Καλημέρα να ρωτήσω βρε παιδιά αν ξέρει κάποιος η γυναίκες Εποπ που κάνουν εκπαίδευση; Πάνε Τρίπολη μαζί με τους άντρες έχει να κάνει με βάση την ειδικότητα που έχεις δήλωση ;Έχω έχω δήλωση υγειονομικό τομεο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες