Τί ειδικότητα δηλώσατε (προκήρυξη 2009);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
mourigiosos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από mourigiosos »

lakis21 έγραψε:700 σε δραπετσωνα το καλyτερο στρατοπεδο στην Ελλάδα Εικόνα
κατσε πρωτα να μπουμε

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια καλησπερα και γω δηλωσα υπηρετης ελαφρου οπλισμου πεζικο. Δεν ξερω αν ειναι καλη κοιταξα να πιασω τα μορια γιατι την πατησα με την προηγουμενη προκηρυξη. Αν ειναι καποιος εποπ ς αυτην την ειδικοτητα ας μου απαντησει αν ειναι καλα και που παρουσιαζονται.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από illy »

Οι περισσοτεροι Ελλη μου αυτη την ειδικοτητα δηλωνουν... Καλα ειναι, θεωρω πιο καλα απο τα αντιαρματικα οπλα που ειναι ο υπηρετης α-τ οπλων! Καλη επιτυχια σου ευχομαι κ αυτη τη φορα να εισαι επιτυχουσα!Εικόνα
Anonymous

Παιδια καλημερα ειμαι Α-Τ πεζικο δεκανεας ενταξει Ολα καλα να εχετε υπομονη γιαυτο που κανετε και να μην πιστευτε σε υπερβολικα πραγματα το εποπ ειναι αυτο που φενεται και τπτ παραπανω κατι αναμεσα σε στρ και στελεχος βαθμολογικη εξελιξη της πλακας που κανει και αυτους που την αγαπουν να χαλαρωσουν απεναντι της. Αλλα κατα τα αλλα μια σιγουρι δουλεια που πρεπει να την γουσταρεις! Καλη επιτυχια σας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεκανεας έγραψε:Παιδια καλημερα ειμαι Α-Τ πεζικο δεκανεας ενταξει Ολα καλα να εχετε υπομονη γιαυτο που κανετε και να μην πιστευτε σε υπερβολικα πραγματα το εποπ ειναι αυτο που φενεται και τπτ παραπανω κατι αναμεσα σε στρ και στελεχος βαθμολογικη εξελιξη της πλακας που κανει και αυτους που την αγαπουν να χαλαρωσουν απεναντι της. Αλλα κατα τα αλλα μια σιγουρι δουλεια που πρεπει να την γουσταρεις! Καλη επιτυχια σας

Γεια σου φιλε. Και εγω δηλωσα την ειδικοτητα σου (Υπηρετης Α-Τ Οπλων).

Πες μου τις εμπειριες σου γενικοτερα.

Και μια αλλη ερωτηση. Που παρουσιαστηκες και που υπηρετεις τωρα;
Anonymous

Φιλε μου παρουσιαστεικς καστορια τωρα ειμαι λημνο σε σχεση με του ελαφρι οπλισμου ειναι πολυ ποιο καλητερα γιατι εσυ μονο στινης το αντιαρματικο αλλα εχει ασκησουλες. Ενταξει ολα παλευωνται αμα ξερεις που πας και σαν τη μπαινεις. Απο αγκαρειες λιγα πραγματα δεν μπορω να πω οτι μας ταραζουν αλλα να ξερετε καμια σχεσει με τα στελεχοι των σχολων ετσι. Εγω τωρα ψαχνω για μεταταξη στις ειδ. Δυναμεις

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καταλαβα.

Καλη συνεχεια σου ευχομαι!
ελλη
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ελλη »

Τι ακριβως κανεις σαυτη την ειδικοτητα σκοπιες μονο η και κατι αλλο; Ποσες υπηρεσιες εχεις το μηνα;

ελλη
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ελλη »

illy έγραψε:Οι περισσοτεροι Ελλη μου αυτη την ειδικοτητα δηλωνουν... Καλα ειναι, θεωρω πιο καλα απο τα αντιαρματικα οπλα που ειναι ο υπηρετης α-τ οπλων! Καλη επιτυχια σου ευχομαι κ αυτη τη φορα να εισαι επιτυχουσα!Εικόνα
ευχαριστω παρα πολυ μακαρι γιατι ειναι η 4 φορα που κανω χαρτια. Τι ακριβως κανεις στην ειδικοτητα σου σκοπιεσ;

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από illy »

Τι εννοεις κοπελα μου; Αλλο ειναι η ειδικοτητα κ αλλο οι σκοπιες... Μηπως εννουουσες στις υπηρεσιες τι κανουμε; Περιπολο, σκοπια, βαυδμ
Anonymous

Οι υπηρ. Ειναι μεχρι 7 στη χειροτερη το μηνα κυριος 6. Ασχολρισε κυριος με το αντικειμενο σε καθιμερινη βαση και μολις πας στη μοναδα ασχολεισε με καποιες επιπλεον αρμοδιωτιτες ψιλοαγκαρειες. Αλλα ρε παιδεια η δουλεια δεν ειναι αυτη που ειναι το προβλημα αλλα η καραβανια πολλων ανωτερων που δεν παλευεται. Και υπαρχουν και καλητερα σωματα παιδεια εκτος απο αστυνομια δια εμπειρειας καλη επιτυχια σε ολους!
Anonymous

Παιδιά EΓΩ δήλωσα πλήρωμα αρμάτων MAXHΣ EINAI KAΛA EKEI; ΓIATI BΛEΠΩ ΔEN EXEI KAI μεγάλη ζήτηση MHΠΩΣ AYTH η ειδικότητα EINAI αίσχος EXEI τρέξιμο;
Anonymous

Φιλε Σαββα δεν δηλωνουμε καπου που δεν ξερουμε τη ειναι. Πληρωμα αρματων ΠΖ φανταζωμαι ναι εχει τρεξιματακι γυαλισματακι γρασαρισματακι. Αλλα τπτ δεν τπαρχει που δεν μπορουμε να κανουμε. Αν εχεις αναγκη την δουλεια τοτε εκανες καλη επιλογη θα μπεις σχετικα ευκολα. Να υπβαλω μια απορια μου και οποιος γνωριζει ας μου απαντισει μετα Την καταργηση της στρατευσεις σε αεροπορια και ναυτικο θα αλαξει η βαθμολογικη εξελιξη των εποπ εκει;
Anonymous

ΔEN δήλωσα πλήρωμα αρμάτων MAXHΣ ΠΖ AΛΛA τεθωρακισμένων EKEI ENNOΩ AN EXEI τρέξιμο EΠEIΔH BΛEΠΩ ΔEN EXEI KAI μεγάλη ζήτηση AN ΞEPEI KANEIΣ TI ΠAIZEI ΣTA τεθωρακισμένα AΣ MOY ΠEI ΓIATI ανησυχώ ΛIΓΩ
Anonymous

Λοιπον φιλε Σαββα επειδη δεν απανταει αλος ακου αυτα που ξερω το σιμαντικο ειναι να μπορεις να δουλευεις καποιες ωρες κλησμενος σε αρμα. Ξεκινας σαν μελος στοιχιο αρματος με καποιο ποστο γεμιστες καθορισμος στοχου κλπ και φτανεις μεχρι αρχηγος πληρωματος Αυτα που ανεφερα παραπανω ισχυουν. Υπηρερειες και σκοπιες κανονικα θα μπεις ευκολα καλη επιτυχια
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης