Αναβολή - απαλλαγή στο Φρουραρχείο (2019)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Jimapas
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Jimapas »

Καλημέρα σε όλους! Διέκοψα την αναβολή τη Δευτέρα (προχθές). Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες αλλά ή τυφλός είμαι ή όντως δεν το έχει ρωτήσει κάποιος. Εικόνα Πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας από το 2014 και παίρνω αγωγή ενέσιμη. Με παρακολουθεί κανονικά γιατρός επί μονίμου βάσεως από τότε και έχω στον φάκελο μου και μαγνητικές και γνωματεύσεις κλπ κλπ. Σωματικά είμαι καλά. Δηλαδή δεν καταλαβαίνει κάποιος ότι έχω κάποιο πρόβλημα με τη διαφορά ότι κάθε χρόνο σχεδόν έχω κάποιο επεισόδιο το οποίο αντιμετωπίζω με ενδοφλέβια κορτιζόνη κλπ. Στο ΦΕΚ λέει Ι4 αν δείχνεις καλά και Ι5 αν έχεις εμφανή σωματική δυσλειτουργία. Τι ακριβώς ισχύει από τα δύο για την περίπτωση μου; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας!
Giorgos900
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Giorgos900 »

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις.Mparmpas μου είναι σαφές πια ότι είναι καλύτερα από το στρατόπεδο, απλά για όλους τους λόγους που ανέφερα θελω να το κανω απο το φρουραρχείο αν ξαναγίνεται όντως. Προτείνεις με τίποτα απο φρουραρχειο παλι; Δεν μπορω να λανω ταξίδι Αθήνα - Θεσσαλονίκη.
Giorgos900
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ για τις απαντήσεις, και κατά δεύτερον μετά από τηλέφωνα σε στρατολογία, φρουραρχείο και επιτροπή απαλλαγών, έβγαλα άκρη. Κοίταξαν το θέμα μου στην επιτροπή απαλλαγών και για να μην τα πολυλογώ αυτό που συνέβη είναι ότι έστειλαν λάθος γνωμάτευση στην στρατολογία που υπάγομαι. Μου είπαν ότι δεν δίνω καμία σημασία στο χαρτί κατάταξης, και ότι έχω πάρει την απαλλαγή. Απίστευτο πραγματικά. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους.
xristoforos9119

Δημοσίευση από xristoforos9119 »

Απίστευτο πραγματικά φίλε giorgos900. Χάρηκα πολύ που ξεμπέρδεψες. Ηρέμησε φίλε μου. Κι εγώ ήμουν αγχωμένος μέχρι να μου δώσουν την αναβολή, και μόλις γύρισα σπίτι απλά κοιμήθηκα ήσυχα να ξεχαστώ λίγο. Καλώς να μείνεις πολίτης αδερφέ και κουράγιο με τα θέματα σου.
Giorgos900
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Σ' ευχαριστώ πολύ xristofore και καλό κουράγιο σε όλους όσους περνάνε την διαδικασία.
dimitris90
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από dimitris90 »

Φίλε αυτό που σου είπα εξ αρχής περί πατάτας. Χαίρομαι που ξεμπερδεψες και κοίτα τώρα το σπίτι σου και το θέμα που έχεις. Ίσα που σε τρελανανε οι άχρηστοι

kahasr1

Δημοσίευση από kahasr1 »

Ωραια φίλε giorgos900, χάρηκα πολύ που έβγαλες άκρη :)
Giorgos900
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ναι, δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση να έχει αυτή τη κατάληξη. Να σαι καλα που με παροτρυνες να τους παρω τηλέφωνο.
dimitris90
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Ο ελληνικος στρατος εχει που εχει τα μαυρα του τα χαλια επεσε και καλοκαιρι με τις αδειες και απογηνε το κακο εξου και ειχε 1 νοματαιο εκει να λενε οτι λειτουργη το μαγαζακι
ΝωνταςΝεος

Δημοσίευση από ΝωνταςΝεος »

Παιδια, γνωρίζετε τίποτα για τις αλλαγές που ετοιμάζει η νέα κυβέρνηση ; Θέλουν περισσότερους στρατευσιμους λενε που σημαίνει θα θα δίνουν πιο δύσκολα απαλλαγές φαντάζομαι ; Έχει ακούσει κάποιος κάτι από γνωστό του ή κάποιον σχετικό από μέσα ;
nondasSK
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nondasSK »

Έχεις κάποιο πληροφορίες από μέσα, ή γνωστό ή κάτι για τις νέες αλλαγές που θα γίνουν ; Δίαβασα ότι θέλουν να άυξησουν τα άτομα στο στρατό και να μεγαλώσουν τις θητείες στην ξηρά, όποτε ίσως δίνουν και πολύ πιο δύσκολα απαλλαγές ;

Αν μάθει κάποιος κάτι ας γράψει

dimitris90
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Ο υπουργος ειπε δεν τιθεται τετοιο ζητημα αλλα και δεν νομιζω να μη δινουν απαλλαγες σε καποιον που εχει προβλημα Τιποτα δεν θα γινει πιστευω

Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Εχω παρει εξαμηνη αναβολη παιδιά. Προσπαθώ να μάθω ποτέ θα με κατατάξουν, που μπορώ να το μάθω αν θα κατετάγη Νοέμβριο η Γενάρη;
vento11

Δημοσίευση από vento11 »

Καλημερα καλη βδομαδα, εχω παρει αναβολη για ψυχολογικους λογους 1 χρονο, εχω ομως μεσα Σεπτεμβριου στρατοδικειο γιατι βρεθηκα ανυποτακτος εν καιρο ειρηνης πριν παρω κ αλλη αναβολη, σπουδαζα εξωτερικο κ οταν γυρισα για πολυ σοβαρους οικονομικους λογους δεν πηγα ποτε και μετα εκανα και κοινωφελη εργασια στο δημο λογο καποιων ποινων, θα ηθελα να ρωτησω τη διαδικασια; Θα χρειαστω δικηγορο; Γενικα τη παιζει απο ποινες; Ειμαι 37 χρονων. Παιζει θεμα φυλακισης; ευχαριστω πολυ οποιος μπορει να βοηθησει.

xristoforos9119

Δημοσίευση από xristoforos9119 »

Καλησπέρα σε όλους και πάλι. Έχουν περάσει 2 βδομάδες από την μέρα που πέρασα ΕΑ. Δε θα έπρεπε να είχα λάβει κάποια έγγραφα; Δεν μου στέλνουν κάτι?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες