Αναβολή - απαλλαγή στο Φρουραρχείο (2019)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Συγγνώμη αλλά ι5 δυσιατος δεν σου έγραψε; Πως σου είπαν Ι1
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Ι5 εγραψε ο γιατρος στο φρουραρχείο. Η επιτροπη αποτι φαίνεται , και μου ειπαν απο τη στρατολογία που υπαγομαι, με εκρινε Ι1 και γι αυτο ήρθε χαρτί για να καταταχτω
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Giorgos900 έγραψε:Ι5 εγραψε ο γιατρος στο φρουραρχείο. Η επιτροπη αποτι φαίνεται, και μου ειπαν απο τη στρατολογία που υπαγομαι, με εκρινε Ι1 και γι αυτο ήρθε χαρτί για να καταταχτω
Από ότι φαίνεται έχουν κάνει μεγάλη πατάτα οι έξυπνοι. Το 340 που σε σημείωσαν είναι ι5 ακόμα και 341 να έβαζαν ι1 δεν περνεις
Έπεσες σε πολύ άσχημη περίπτωση
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Και τι μπορώ να κανω φιλε; Δωσε τα φωτα σου αν μπορεις γιατι εχω απελπιστει. Ευχαριστω
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Giorgos900 έγραψε:Και τι μπορώ να κανω φιλε; Δωσε τα φωτα σου αν μπορεις γιατι εχω απελπιστει. Ευχαριστω
Πάρε τηλ αύριο το πρωί και εξήγησε ότι ο γιατρός έκανε εισήγηση για Ι5 ενώ σου είπαν μετά ότι βγήκες ι1
Θα απαιτήσεις απάντηση τους θα πεις Συγγνώμη πως είναι δυνατόν να βγω με το 340 του Π. Δ Ι1 όταν ο νόμος δε το προβλέπει στο αντίστοιχο ΦΕΚ σωματικής ικανότητας
Πες μου κάτι
Το χαρτί του γιατρού σου τι ανάφερε μέσα; Είναι από ιδιώτη η δημόσιο;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ειναι απο ιδιώτη και αν και φοβάμαι λίγο να γράψω τι λέει, λέει περιπου αυτα : μικτη αγχωδης καταθλιπτική διαταραχή σε εδαφος οριακης.. προσωπικότητας (ιστορικο καταχρησεων, ευμεταβλητων συναισθηματων, απώλειας οριων εαυτού). Αναφέρεται αυτοκτονικος ιδεασμός. Λαμβάνει την ταδε αγωγή. Στη παρουσα φάση κρίνεται ακατάλληλος... Που να παρω τηλέφωνο; Πραγματικά δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι..
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Googlare φρουραρχειο Αθηνών Τι σε ρώτησαν στην επιτροπή;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Με ρωτησαν "δεν εχει λυθει το προβλημα σε αυτα τα δυο χρονια"; Τους είπα οχι και μου ειπαν να μπω στο σαιτ της στρατολογιας σε 1,1.5 μηνα να δω τι γινεται. Τους ρωτησα αν θα με ρωτησουν κατι αλλο, ειπαν οχι. Αυτα. Βασικά ήταν μονο ενας τύπος, αν έχει κάποια σημασία.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Η επιτροπή που πέρασα είχε 3 και έτσι προβλέπεται νομίζω Γραμματέας πρόεδρος κλο
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Και γω 3 θυμαμαι στις πρώτες δύο αναβολές μου. Εναμιαη χρόνο η πρωτη και εξι μήνες η δεύτερη.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Giorgo900 αμα επεσε ακυρο απο το φρουραρχειο επεσε, τελος. Μπορεις να κανεις την ιδια διαδικασια μεσω φρουραρχειου
5 εργασιμες πριν την νεα ημερομηνια παρουσιασης. Για μενα καλυτερα τσακω εναν συνοδο και πηγαινε μεχρι το στρατοπεδο,
θα ξεμπλεξεις μεσα σε δυο μερες. Αν εχεις συνοδο δεν θα κοιμηθεις καν εντος στρατοπεδου.
**Μακακιες σου λεει το φρουραρχειο μπορεις και παραμπορεις να ξανακανεις η διαδικασια απλα βαριουνται. Μεσω στρατοπεδου
παλικαρι μου, δεν δαγκωνουν, ειναι φιλικοι και εχουν κατανοηση θα δεις.
Εφοσον εχεις θεμα και μαλιστα σοβαρο δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σε ταλαιπωρησουν αλλο. Επεσες σε περιπτωση,
στο στρατο ολα ειναι θεμα τυχης και που θα πεσεις...
5 εργασιμες πριν την νεα ημερομηνια παρουσιασης. Για μενα καλυτερα τσακω εναν συνοδο και πηγαινε μεχρι το στρατοπεδο,
θα ξεμπλεξεις μεσα σε δυο μερες. Αν εχεις συνοδο δεν θα κοιμηθεις καν εντος στρατοπεδου.
**Μακακιες σου λεει το φρουραρχειο μπορεις και παραμπορεις να ξανακανεις η διαδικασια απλα βαριουνται. Μεσω στρατοπεδου
παλικαρι μου, δεν δαγκωνουν, ειναι φιλικοι και εχουν κατανοηση θα δεις.
Εφοσον εχεις θεμα και μαλιστα σοβαρο δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σε ταλαιπωρησουν αλλο. Επεσες σε περιπτωση,
στο στρατο ολα ειναι θεμα τυχης και που θα πεσεις...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Mparmpas δεν μου ειναι εύκολο να μεταβώ στο στρατοπεδο πραγματικά. Το θεμα ειναι αν μπορω να το ξανακάνω μεσω φρουραρχειου ή όχι. Επισης έχω καταφέρει να βρω δουλειά τους τελευταίους μήνες μετα απο κόπο και ήδη τους έχω δημιουργήσει (και μου εχουν δημιουργήσει) πρόβλημα με όλο αυτό. Σε σημείο που σκέφτομαι απλα να μην κανω τίποτα, και οτι γίνει.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Mparmpas βλέπω οτι συνεχισες το μήνυμα, ευχαριστώ. Το θεμα είναι οτι φοβαμαι οτι θα χασω την δουλεια μου συν ολω των αλλων και αυτό με παραλυει ακομη περισσότερο, το να λειψω αλλες 2 μερες.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Mparmpas Δε παιζει να φαει ακυρο και απο εκει ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Για το 2η φορα φρουραρχειο γινεται, ετσι κι αλλιως θα πας για νεα ημερομηνια καταταξης οχι για την ιδια.
Επισης στο φρουραρχειο πολλες φορες η λογικη ειναι πηγαινε στο στρατοπεδο και ας βγαλεις εκει ακρη.
Φιλε μην κανεις καμια χαζομαρα και το αφησεις και πεσει κανα προστιμο, θα δημιουργησεις πολυ μεγαλυτερο
προβλημα. Θα παρουσιαστεις κανονικα, παρε οτι εξετασεις διαγνωσεις εχεις και ακομη και τα κουτια απο
την αγωγη σου. Πες το προβλημα σου ειλικρινα και δεν θα σε ταλαιπωρησουν. Εστω οτι σου λενε οχι (δυσκολα),
Ι-4. Επομενη μερα ξανα με κινηση για απαλλαγη. Κανεναν μα κανεναν δεν κρατανε με το ζορι. Απλα ειναι
λιγο χυμα ωρες ωρες και εξαρταται που θα πεσεις.
Εχω δει με τα ματια μου να παιρνει Ι-5 κοσμος που δεν ειχε καποιο θεμα, απροσαρμοστοι απλα.
Επισης στο φρουραρχειο πολλες φορες η λογικη ειναι πηγαινε στο στρατοπεδο και ας βγαλεις εκει ακρη.
Φιλε μην κανεις καμια χαζομαρα και το αφησεις και πεσει κανα προστιμο, θα δημιουργησεις πολυ μεγαλυτερο
προβλημα. Θα παρουσιαστεις κανονικα, παρε οτι εξετασεις διαγνωσεις εχεις και ακομη και τα κουτια απο
την αγωγη σου. Πες το προβλημα σου ειλικρινα και δεν θα σε ταλαιπωρησουν. Εστω οτι σου λενε οχι (δυσκολα),
Ι-4. Επομενη μερα ξανα με κινηση για απαλλαγη. Κανεναν μα κανεναν δεν κρατανε με το ζορι. Απλα ειναι
λιγο χυμα ωρες ωρες και εξαρταται που θα πεσεις.
Εχω δει με τα ματια μου να παιρνει Ι-5 κοσμος που δεν ειχε καποιο θεμα, απροσαρμοστοι απλα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες