Αναβολή - απαλλαγή στο Φρουραρχείο (2019)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Leo

Δημοσίευση από Leo »

Παιδια καλησπερα! Εγω ειχα παει σημερα το προι και μας διωξανε λογο αργιας. Εγω ειναι κανονικα να μπω 10 του μηνα. εχει νοημα να παω απο δευτερα η θα ειναι τοσοι πολυ με προτερεοτητα λογο καταταξης την δευτερα που δεν θα προλαβω;

Ιωσηφ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Ιωσηφ »

Καλησπερα!

καταρχην σας ευχαριστω πολυ γιατι το φορουμ με εχει βοηθησει πολυ να κατατοπιστω στα θεματα του στρατιωτικου μου τον τελευταιο εναμιση χρονο και θεωρω οτι το διαχειριζετσε πολυ σωστα.

μενω Πειραια και οταν ηρθε το χαρτι ημουν εκτος Αττικης οποτε το παρελαβα χτες. Δεν προλαβα να τρεξω τις διαδικασιες σε μια μερα με το φρουραρχειο οποτε εν ολιγοις αυτο που εχω ειναι το χαρτι του γιατρου μου για την ψυχολογικη μου κατασταση και το γεγονος οτι παρουσιαζομαι τη Δευτερα στη Θηβα. Δεν γνωριζω τη διαδικασια της αναβολης στο στρατοπεδο και εχω αγχωθει καπως και εκτος αυτου δεν ξερω τι ατομο πρεπει να ειναι ο συνοδος για να μπορω να μην μεινω μεσα το βραδυ. Πρεπει να ειναι συγγενης; Η μπορω να παω και με την συντροφο μου; Πρεπει να εχει αυτοκινητο κλπ;

ευχαριστω πολυ

Lyapunov13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Lyapunov13 »

vasilis401 έγραψε:Σχετικά με όσους ρωτάνε "τι ώρα πρέπει να είμαι στο φρουραρχείο; " η απάντηση είναι όσο πιο νωρίς γίνεται, και σίγουρα αρκετά πριν ανοίξουν οι πύλες στις 7.

Όπως έγραψα και πιο πίσω, εγώ είχα πάει την Τρίτη στις 8:30 (μιλάω για Φρουραρχείο Αθηνών) και μας διώξανε λέγοντας ότι δε μπορούν να εξυπηρετήσουν άλλο κόσμο. Πήρα το μάθημα μου και χθες Πέμπτη εμφανίστηκα στις 5 παρά. Υπήρχαν ήδη γύρω στα 15-20 άτομα. Οι πρώτοι πήγαν γύρω στις 4 και 20. Μέχρι τις 7 που άνοιξαν οι πύλες ήμασταν πλέον εκατοντάδες άτομα.

Όταν ανοίγουν οι πύλες, η σειρά που έχεις πάρει απ' έξω δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Μπαίνουμε όλοι σαν κοπάδι μέσα, οπότε ο τελευταίος μπορεί ξαφνικά να βρεθεί πρώτος αν προσπαθήσει. Εγώ έχασα καμιά 50αριά θέσεις.

Όπως συνέβη και την Τρίτη, από κάποια ώρα και ύστερα σταμάτησαν να δέχονται κόσμο. Δεν είναι ότι τεμπελιάζουν οι άνθρωποι. Είναι ότι μερικές δεκάδες νοματαίοι έχουν να εξυπηρετήσουν 1000-1500 (εκτιμώ) άτομα. Η ταλαιπωρία είναι μεγάλη και για εμάς και αυτούς. Το μόνο που θα σας φτιάξει το κέφι είναι το κωλαράκι μιας όμορφης αξιωματικού (δεν έχω ιδέα βασικά τι είναι) που θα σημειώσει τα στοιχεία σας αφού πάρετε τη Γνωμάτευση της Υγειονομικής Επιτροπής.Εικόνα

μα ειναι δυνατον να πηγανε ατομα απο τις 4 και στο τελος να μπηκαν ολοι μπουλουκι;

ντροπη και αισχος ρε παιδια. Μαθετε να κρατατε τη σειρα σας Εικόνα

Ερωτηση: τη γνωματευση ρου Φρουραρχειου την κρατανε στο Ρουφ; Η πρεπιει να την εχουμε μαζι μας οταν παμε στην Επιτροπη Απαλλαγων;

vasilis401
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από vasilis401 »

Όσο περιμέναμε έξω είχε σχηματιστεί μια τεράστια ουρά (δε μπορούσα να δω μέχρι που έφτανε) με 2-3 άτομα ανά θέση. Αν μας έβαζαν από την πύλη για τους πεζούς, η σειρά θα διατηρούνταν. Τελικά όμως άνοιξαν την πύλη για τα αυτοκίνητα (σχεδόν 10 μέτρα πλάτος) κι έγινε το έλα να δεις. Ούτε με ξύλο δε θα κράταγες τη σειρά σου.

Πάντως το ότι ο τελευταίος μπορούσε να μπει πρώτος αν προσπαθούσε, το είπα καθαρά θεωρητικά. Οι 200-300 πρώτοι μπήκαν στους 200-300 πρώτους. Οι πιο πίσω θα ήταν αδύνατο να καταλάβουν ότι άνοιξαν οι πύλες, άρα θα έμπαιναν με την επόμενη παρτίδα.

Όσον αφορά την ερώτηση σου, δεν ξέρω. Θα πάω Δευτέρα στο Ρουφ και θα ενημερώσω, αν δεν έχει απαντήσει κανείς.

naglorious
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από naglorious »

Ιωσηφ έγραψε:Καλησπερα!

καταρχην σας ευχαριστω πολυ γιατι το φορουμ με εχει βοηθησει πολυ να κατατοπιστω στα θεματα του στρατιωτικου μου τον τελευταιο εναμιση χρονο και θεωρω οτι το διαχειριζετσε πολυ σωστα.

μενω Πειραια και οταν ηρθε το χαρτι ημουν εκτος Αττικης οποτε το παρελαβα χτες. Δεν προλαβα να τρεξω τις διαδικασιες σε μια μερα με το φρουραρχειο οποτε εν ολιγοις αυτο που εχω ειναι το χαρτι του γιατρου μου για την ψυχολογικη μου κατασταση και το γεγονος οτι παρουσιαζομαι τη Δευτερα στη Θηβα. Δεν γνωριζω τη διαδικασια της αναβολης στο στρατοπεδο και εχω αγχωθει καπως και εκτος αυτου δεν ξερω τι ατομο πρεπει να ειναι ο συνοδος για να μπορω να μην μεινω μεσα το βραδυ. Πρεπει να ειναι συγγενης; Η μπορω να παω και με την συντροφο μου; Πρεπει να εχει αυτοκινητο κλπ;

ευχαριστω πολυ

Μπορείς να πας φρουραρχειο και την ημέρα που παρουσιαζεσαι το γράφει στο χαρτί και μου το επιβεβαίωσαν και στην στρατολογια Πειραιά όπου πήγα χθες να παραλάβω το σημείωμα κατάταξης. Και εγώ τη Δευτέρα πρέπει να παρουσιαστώ στη Θήβα αλλά θα πάω από νωρίς στο φρουραρχειο

vasilis401
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

figure8 έγραψε:
Πάμε στις ερωτήσεις μου:

1) Θεωρείτε ότι υπάρχει πιθανότητα, βάσει του βεβαρημένου ιστορικού και του πρόσφατου χειρουργείου μου, να μην μου χορηγηθεί αναβολή κατατάξεως;
2) Το «μέχρι 5 εργάσιμες ημέρες πριν από την κατάταξη του υπόχρεου» σημαίνει ότι στην περίπτωση μου μπορώ να κινήσω την προβλεπόμενη διαδικασία στο διάστημα από 06 έως 10/05;

1) Άμα δεν πάρεις αναβολή εσύ, αλί σε εμάς τους κατά φαντασίαν ασθενείς... Κοίτα, δεν έχω εμπειρία από την Επιτροπή Αναβολών/Απαλλαγών (θα πάρω το βάπτισμα του πυρός σύντομα), αλλά χθες πήρα μια γεύση από τη φάση του Φρουραρχείου. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα εντυπωσιαστείς βλέποντας πόσες εκατοντάδες άτομα δεν έχουν ξεκάθαρα τίποτα (το καταλαβαίνεις αυτό όταν βλέπεις τον τύπο με το "κοινωνικό άγχος" να χαζογελάει μαζί με άλλους 6 με "κοινωνικό άγχος"), και τελικά παίρνουν γνωμάτευση για αναβολή για πλάκα. Από όλους αυτούς το 99% θα περάσει επιτυχώς και από την Επιτροπή Αναβολών/Απαλλαγών. Έτσι λέει το ανεπίσημο ποσοστό τουλάχιστον και το πιστεύω. Δηλαδή πόσο διαφορετικά μπορεί να είναι τα πράγματα στην Επιτροπή... ;

2) Δεν το έχω ακούσει από επίσημα χείλη, αλλά όλοι εδώ μέσα λένε πως γίνεται και την ημέρα της κατάταξης. Πίστεψε το.

marioscs
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από marioscs »

vasilis401 έγραψε:Όσο περιμέναμε έξω είχε σχηματιστεί μια τεράστια ουρά (δε μπορούσα να δω μέχρι που έφτανε) με 2-3 άτομα ανά θέση. Αν μας έβαζαν από την πύλη για τους πεζούς, η σειρά θα διατηρούνταν. Τελικά όμως άνοιξαν την πύλη για τα αυτοκίνητα (σχεδόν 10 μέτρα πλάτος) κι έγινε το έλα να δεις. Ούτε με ξύλο δε θα κράταγες τη σειρά σου.

Πάντως το ότι ο τελευταίος μπορούσε να μπει πρώτος αν προσπαθούσε, το είπα καθαρά θεωρητικά. Οι 200-300 πρώτοι μπήκαν στους 200-300 πρώτους. Οι πιο πίσω θα ήταν αδύνατο να καταλάβουν ότι άνοιξαν οι πύλες, άρα θα έμπαιναν με την επόμενη παρτίδα.

Όσον αφορά την ερώτηση σου, δεν ξέρω. Θα πάω Δευτέρα στο Ρουφ και θα ενημερώσω, αν δεν έχει απαντήσει κανείς.

Πάντως εγώ που έφτασα γύρω στις 6:30 την έκανα γιατί φρίκαρα με τον κόσμο που είδα και είχα και μια δουλειά στη στρατολογία οπότε πήγα εκεί οπου τελείωσα και σχετικά γρήγορα. Στην στρατολογία αν φτάσεις πριν ανοίξουν γράφουν το όνομα σου σε μια λίστα και γύρω στις 7 και κάτι που ανοιγουν τα γραφεία φωνάζουν ονόματα με τη σειρά. Αυτό στο φρουραρχείο πάντως είναι τραγικό και δείχνει ανοργανωσιά, πως γίνεται να "μπουκάρουν" άτομα σε στρατόπεδο και να μην διατηρείται η τάξη;

Αφού μπείς μέσα στο φρουραρχείο μπορείς να μου περιγράψεις ακριβώς τι γίνεται; Παίρνεις νούμερο προτεραιότητας, πας σε κάποιο συγκεκριμένο κτήριο; Ρωτάω για να μην είμαι χαμένος και χάσω χρόνο και θέσεις από τη σειρά γιατί σκοπεύω να πάω και εγώ κατά τις 5 παρά. Ευχαριστώ.

Γεώργιος

Δημοσίευση από Γεώργιος »

Δεν παίρνεις κανενα νουμερο προτεραιότητας όπως κατσει
vasilis401
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Ο λόγος που άνοιξαν οι μεγάλες πύλες (των αυτοκινήτων) πιθανολογώ πως ήταν ότι ο υπεύθυνος αξιωματικός ήθελε να μιλήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο ταυτόχρονα, ώστε να μην επαναλαμβάνεται ξανά.

Όσον αφορά τη διαδικασία, αυτή διαφοροποιείται αναλόγως του λόγου που θες την αναβολή -αν είναι δηλαδή για παθολογικά ή ψυχολογικά αίτια. Εγώ πήγα για παθολογικούς λόγους.

Μόλις περάσεις την κεντρική πύλη,150 μέτρα πιο πέρα είναι μια δεύτερη πύλη από συρματόπλεγμα όπου περιμένει ένας φαντάρος or something. Μέχρι εκεί είναι αγώνας δρόμου για το ποιος θα φτάσει πρώτος. Μαζευόμαστε λοιπόν σαν τις σαρδέλες έξω από την δεύτερη πύλη, κι εκεί ένας πολύ φιλικός και χαβαλετζής αξιωματικός μας ενημερώνει ότι θα χωριστούμε σε 2 groups -ένα για παθολογικούς λόγους κι ένα ψυχολογικούς. Μας λέει ότι υπάρχουν ψυχολόγοι εντός του φρουραρχείου και οι ενδιαφερόμενοι δε χρειάζεται να τρέχουν στην Πεντέλη.

Και η διαδικασία ξεκινά... Ο φαντάρος στην πύλη διασταυρώνει το σημείωμα κατάταξης με την ταυτότητα του καθενός, ρωτάει για ποιο λόγο ήρθε, και του λέει που να πάει. Όσοι είναι για ψυχολογικούς πάνε σε κάτι container και σχηματίζουν μια σειρά. Όσοι είναι για παθολογικούς πάνε σε ένα προκάτ σπιτάκι δίπλα απ' τα container και κάθονται στη σειρά σε κάτι πάγκους που έχει απ' έξω.

Δεν υπάρχουν νούμερα προτεραιότητας στο σπιτάκι και νομίζω πως το ίδιο ισχύει και στα container. Υπάρχει σειρά. Μας λένε "οι 5 πρώτοι ελάτε μέσα", μετά οι επόμενοι 5, έτσι πάει.

Μέσα στο σπιτάκι περνάς σε ένα γραφείο με ένα μακρύ θρανίο όπου κάθονται κάποιοι φαντάροι (περίπου 4) που γράφουν τα στοιχεία σου σε ένα βιβλίο και μάλλον είναι και καναδυό γιατροί (ήταν όλοι ντυμένοι στρατιωτικά οπότε δεν ξέρω αν ήταν όντως γιατροί) που σε ρωτάνε τι θέλεις. Λες με πονάει το πόδι μου, δείχνεις τα ιατρικά χαρτιά σου, και σου δίνουν παραπεμπτικό για τον αντίστοιχο γιατρό στο 401. Στο κάτω μέρος του παραπεμπτικού υπάρχει χώρος όπου γράφει τη γνωμάτευση του ο γιατρός που θα σε δει μετά στο 401. Προσοχή! Στο γραφείο μπαίνετε δυο-δυο (ίσως και περισσότεροι) οπότε δεν έχετε χρόνο να πείτε την ιστορία της ζωής σας.

Απ' ότι είδα μετά, όσοι ήταν για ψυχολογικούς λόγους κρατούσαν το ίδιο παραπεμπτικό άρα υποθέτω ότι η διαδικασία μέχρι εδώ είναι καρμπόν και γι αυτούς. Η μεγάλη διαφορά είναι στο επόμενο βήμα. Όσοι είναι για ψυχολογικούς μάλλον πηγαίνουν στο διπλανό container όπου εξετάζονται από ψυχίατρο, ενώ όσοι είναι για παθολογικούς πάνε στο 401.

Στο 401 η διαδικασία έχει ως εξής. Λες στο φαντάρο στην πύλη για ποιο λόγο ήρθες, κι εκείνος σου δείχνει να πας στα εξωτερικά ιατρεία. Εκεί περιμένεις στην ουρά σε ένα γκισέ (νομίζω λέγεται "Γραμματεία οπλιτών και λοιπών ενδιαφερομένων"), και όταν έρθει η σειρά σου δείχνεις το παραπεμπτικό και το σημείωμα κατάταξης, περνάνε τα στοιχεία σου στο computer και σε στέλνουν να περιμένεις στο αντίστοιχο εξωτερικό ιατρείο (δίπλα στη γραμματεία είναι όλα τα εξωτερικά -δε θα χρειαστεί να τα ψάξετε). Ούτε εκεί θες νούμερο, σε φωνάζουνε με το όνομα σου, μπαίνεις μέσα, σε εξετάζει ένας γιατρός, συμπληρώνει το κενό πεδίο του παραπεμπτικού με τη γνωμάτευσή του, μετά το δίνεις σε μια νοσοκόμα που βρίσκεται επίσης μέσα στο γραφείο, εκείνη γράφει τη γνωμάτευση στο κομπιούτερ και σου εκτυπώνει ένα χαρτί με τίτλο "Συνολικές κινήσεις περιστατικού", και σου λέει να πας με αυτό και το παραπεμπτικό πίσω στο φρουραρχείο.

Το ίδιο χαρτί ("Συνολικές κινήσεις περιστατικού") παίρνουν και όσοι είναι για ψυχολογικούς, με τη διαφορά ότι είναι χειρόγραφο.

Από εδώ και πέρα η διαδικασία είναι ίδια για όλους. Περιμένουμε όλοι έξω από το προκάτ σπιτάκι που στην αρχή χρησιμοποιήθηκε μόνο από όσους ήταν για παθολογικούς λόγους. Η ουρά είναι τεραααάστια, ο ήλιος καυτός (πολύ αντηλιακό στο σβέρκο παιδιά), και η ορθοστασία ανυπόφορη. Θα μείνετε όρθιοι στον ήλιο 1-2 ώρες. Όταν η σειρά σας φτάσει κοντά στο σπιτάκι, θα μπορέσετε επιτέλους να κάτσετε στα παγκάκια που έχ (... Συνεχίζεται... )
vasilis401
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Λολ έγραψα τόσα πολλά που κόπηκε το ποστ... Η συγκλονιστική συνέχεια παρακάτω Εικόνα

Από εδώ και πέρα η διαδικασία είναι ίδια για όλους. Περιμένουμε όλοι έξω από το προκάτ σπιτάκι (που στην αρχή χρησιμοποιήθηκε μόνο από όσους ήταν για παθολογικούς λόγους). Η ουρά είναι τεραααάστια, ο ήλιος καυτός (πολύ αντηλιακό στο σβέρκο παιδιά), και η ορθοστασία ανυπόφορη. Θα μείνετε όρθιοι στον ήλιο 1-2 ώρες. Όταν η σειρά σας φτάσει κοντά στο σπιτάκι, θα μπορέσετε επιτέλους να κάτσετε στα παγκάκια που έχει απ' έξω (έχει και σκεπή) και θα σας φανεί πιο ωραίο κι από μουνί. Παρεμπιπτόντως, εκεί στα παγκάκια θα χαρείτε μπόλικο οφθαλμόλουτρο, αφού θα κάνει περαντζάδες η αξιωματικός με το ωραίο κωλαράκι που σας έλεγα. Πολύ γλυκιά κοπέλα με πολύ σέξυ (ξένη μάλλον) προφορά.Anyway, όταν σας αξιώσει ο θεός να φτάσετε κοντά στην πόρτα, σας βάζουν μέσα 5-5, περνάτε από το ίδιο γραφείο που πέρασα στην αρχή για το παραπεμπτικό, όπου σας περιμένουν οι ίδιοι φαντάροι. Τους δείχνετε τα χαρτάκια που μαζέψατε (παραπεμπτικό και "Συνολικές κινήσεις περιστατικού") κι αυτοί σας δίνουν ακόμα ένα, τη "Γνωμάτευση Υγειονομικής Επιτροπής" -απλώς κοπιάρουν τη γνωμάτευση του γιατρού σε νέο χαρτί, χωρίς να ρωτήσουν τίποτα περίεργο. Βγαίνετε έξω, πηγαίνετε στη νοστιμούλα που κάθεται σε ένα γραφείο, εκείνη γράφει τα στοιχεία σας για μια τελευταία φορά και σας ξεπροβοδίζει λέγοντας σας να πάτε στο Ρουφ. Ουφ!

Συνολικός χρόνος από όταν άνοιξαν οι πύλες στις 7 το πρωί:6-6,5 ώρες

υγ: Από τη στιγμή που θα πάρετε το χαρτί "Συνολικές κινήσεις περιστατικού" -δηλαδή αφού σας δει γιατρός- έχετε το δικαίωμα να μην παρουσιαστείτε την ημέρα που προβλέπεται. Δε χρειάζεται να τα κάνετε όλα την ίδια μέρα. Έτσι μου είπε τουλάχιστον η νοστιμούλα...

marioscs
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από marioscs »

Φίλε Βασίλη σε ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά που έγραψες, ήσουν άμεσος και κατατοπιστικός. Μιλάμε για πολύ σουρεάλ καταστάσεις αλλά τι να κάνουμε θα οπλιστούμε με υπομονή και θα τις υποστούμε.
manoss

Δημοσίευση από manoss »

Όσοι μπαίνουμε 10 μαιου έχει νόημα να παμε απο δευτέρα στο φρουραρχιο η θα μας διώξουν και θα μας πουν να πάμε απο πέμπτη-παρασκευή?
Lyapunov13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

vasilis401 έγραψε:Από εδώ και πέρα η διαδικασία είναι ίδια για όλους. Περιμένουμε όλοι έξω από το προκάτ σπιτάκι (που στην αρχή χρησιμοποιήθηκε μόνο από όσους ήταν για παθολογικούς λόγους). Η ουρά είναι τεραααάστια, ο ήλιος καυτός (πολύ αντηλιακό στο σβέρκο παιδιά), και η ορθοστασία ανυπόφορη. Θα μείνετε όρθιοι στον ήλιο 1-2 ώρες.

Αυτό ακούγεται πολύ ΒΑΡΒΑΡΟ. Δηλαδή όσοι είναι για ψυχολογικους και τελειωσουν με τον ψυχιατρο πανε μετα και περιμενουν σε μια ατελειωτη ουρα που αποτελειται απο οσους εχουν παθολογια αιτια (πριν πανε 401) κ εχουν παει απο χαραματα + οσους εχουν παθολογικα αιτια και μολις γυρισαν απο 401; Καταλαβα καλά ή οχι;

Αν είναι έτσι μιλάμε για 3 διαφορετικες χαωδεις κατηγοριες ατομων στην ιδια ουρα δηλαδη. ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ

Ερωτηση: Τελικα απο το φρουρααρχειο πηρες 2 χαρτια: Συνολικες Κινησεις Περιστατικου, Γνωματευση Υγειονομικης Επιτροπης. Σωστα;

vasilis401
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Μετά από κάποια ώρα (περίπου στις 8:00 - 8:30 το πρωί) το φρουραρχείο σταματά να δέχεται νέο κόσμο, οπότε στην ουρά έξω από το προκάτ είναι πρακτικά 2 μόνο κατηγορίες ατόμων: Α) Όσοι επιστρέφουν από ψυχίατρο, και β) όσοι επιστρέφουν από το 401.

Αυτοί που πάνε για παθολογικούς λόγους είναι ελάχιστοι. Παίρνουν όλοι το παραπεμπτικό τους μέσα σε 1-1.5 ώρα από όταν ανοίξουν οι πύλες, οπότε το προκάτ σπιτάκι μετά ασχολείται μόνο με τις κατηγορίες α + β που ανέφερα.

Όταν έφυγα από το Φρουραρχείο κατά τη μία και κάτι, υπήρχε ακόμα κόσμος έξω από τα container που προφανώς ακόμα δεν είχε πάρει παραπεμπτικό για ψυχίατρο!

Εκτιμώ ότι αυτός που ξεμπερδεύει πρώτος από το Φρουραρχείο είναι εκείνος που μπαίνει πρώτος στον ψυχίατρο. Γιατί είναι όλα δίπλα-δίπλα γι αυτόν. Μπαίνει στο πρώτο container, παίρνει παραπεμπτικό για ψυχίατρο. Μπαίνει στο δεύτερο container, εξετάζεται από ψυχίατρο. Πάει στο προκάτ σπιτάκι, περιμένει λίγο μέχρι να πάρουν παραπεμπτικό όλοι όσοι έχουν πάει για παθολογικούς λόγους, και ύστερα μπαίνει κι αυτός και βγαίνει "ατσαλάκωτος". Δεν ήμουν εκεί για να το δω, αλλά φαντάζομαι έτσι γίνεται.

Εμείς που πήραμε παραπεμπτικό για 401, ναι μεν φύγαμε γρήγορα από το Φρουραρχείο την 1η φορά, αλλά μέχρι να ξεμπερδέψουμε από το νοσοκομείο και να επιστρέψουμε στο Φρουραρχείο, βρήκαμε μια τεράστια ουρά έξω από το προκάτ που κατά βάση αποτελούταν από τους "ψυχολογικούς" που τους είχε δει ψυχίατρος.

Στην ερώτηση σου: Όχι τα χαρτιά είναι τρία. Αυτά που είπες συν το παραπεμπτικό. Τα κρατάς όλα.

Lyapunov13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

vasilis401 έγραψε:Στην ερώτηση σου: Όχι τα χαρτιά είναι τρία. Αυτά που είπες συν το παραπεμπτικό. Τα κρατάς όλα.

Ωραία. Αρα απο Φρουραρχειο για Ρουφ φευγουμε με 3 νεα χαρτια στα χερια:

+ Παραπεμπτικο

+ Συνολικες Κινησεις Περιστατικου

+ Γνωματευση Ϋγειονομικης Επιτροπης Φρουραρχειου

+ τη γνωματευση του προσωπικου μας γιατρου που εχουμε ηδη

+ το σημειωμα καταταξης που εχουμε ηδη

Γνωρίζει κανεις τι απο αυτα κρατανε στο Ρουφ και τι πρεπει να εχουμε οταν παρουστιαστουμε στην Επιτροπη Απαλλαγων στο 401;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες