Αναβολή - απαλλαγή στο Φρουραρχείο (2019)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Roupou
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Roupou »

Παιδια βοήθεια... ειναι να παρουσιαστω 7 Μαϊου και θελω να παρω οσο μεγαλύτερη αναβολή μπορώ μεχρι στιγμής. Δεν θελω τρίμηνη διότι θα μου διακόψει την σεζόν που θελω να δουλέψω. Εχετε να προτείνετε καποια αλλη μέθοδο αναβολής; κατι ειχα διαβάσει οτι αν πεις ότι θελεις να δώσεις πανελλήνιες σου δίνουν αναβολή . Αλλα τι χαρτια χρειχρειάζεται για να τους πω οτι θελω να παρω αναβολή; (πληροφορίες για μενα: ειμαι 19 πέρσι τελείωσα το επαγγελματικό λύκειο και δεν εδωσα πανελλήνιες.)
ΜΑΡΙΟΣ1985

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΣ1985 »

Καλησπέρα είναι παρουσιαστώ 12 Μαΐου μετά από 2 χρόνια αναβολής, κ μένω εξωτερικό 3 χρονια , έχω 2 παιδιά και πάω για 3! Μου είπαν να δηλώσω ανυπότακτος εξωτερικού.. έκανα την διαδικασια με την προξενο αλλά δεν το δέχτηκαν γιατί λεει πρέπει να το κάνω την επόμενη μέρα αφού πρέπει να παρουσιαστώ ! Έχω καταλάβει σωστά; Εχωβστειλει έναν φίλο στο Ρουφ του λένε αλλά, έχω στείλει τον αδελφό μου αλλάτουλένε. προλαβαινω να κάνω κάτι ως 12 Μάιου; Δεν μπορώ με τίποτα να πάω! Δεν έχω που να αφήσω την οικογένια μου , μονο εγώ την συντηρω! Ποια είναι τα βήματα ου πρέπει να κάνω; Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Δεν παίρνω σαφής απαντήσεις από κανέναν. Αν απλά δεν πάω τι κυρώσεις θα έχω?

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

ΜΑΡΙΟΣ1985 έγραψε:Καλησπέρα είναι παρουσιαστώ 12 Μαΐου μετά από 2 χρόνια αναβολής, κ μένω εξωτερικό 3 χρονια, έχω 2 παιδιά και πάω για 3!Μου είπαν να δηλώσω ανυπότακτος εξωτερικού. Έκανα την διαδικασια με την προξενο αλλά δεν το δέχτηκαν γιατί λεει πρέπει να το κάνω την επόμενη μέρα αφού πρέπει να παρουσιαστώ ! Έχω καταλάβει σωστά; Εχωβστειλει έναν φίλο στο Ρουφ του λένε αλλά, έχω στείλει τον αδελφό μου αλλάτουλένε. Προλαβαινω να κάνω κάτι ως 12 Μάιου; Δεν μπορώ με τίποτα να πάω! Δεν έχω που να αφήσω την οικογένια μου, μονο εγώ την συντηρω! Ποια είναι τα βήματα ου πρέπει να κάνω; Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Δεν παίρνω σαφής απαντήσεις από κανέναν. Αν απλά δεν πάω τι κυρώσεις θα έχω;

Για να βγεις ανυπότακτος θα πρέπει να μην παρουσιαστείς την ημερομηνία που ορίζει το σημείωμα κατάταξης. Μετά μπορείς να βγεις, υπάρχει άρθρο και θέμα στο φόρουμ για τους ανυπότακτους, διάβασε τα και θα καταλάβεις.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Roupou
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Roupou »

Παιδια αν παρω αναβολή 3μηνη για κοινωνικούς λόγους και μετα απο 2-3 εβδομάδες παω να ζητήσω αναβολή για πανελλήνιες θα μου δώσουν παραπάνω αναβολη η θα μετράει η 3μηνη;
kostas_aigalew

Δημοσίευση από kostas_aigalew »

Καλησπερα,

αν περασει καποιος απο φρουραρχειο τωρα για την Β ΕΣΣΟ αν μπορει ας ενημερωσει αν υπαρχει ψυχιατρος εκει (οπως εγινε περυσι)

η θα πρεπει να περασουμε απο το Στρατιωτικο Νοσοκομειο Πεντελης.

Ευχαριστω,

καλη τυχη σε ολους

σακηςςςςςςςςςςς
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από σακηςςςςςςςςςςς »

Χρονια πολλα σε ολους/ι5 με πιθανοτητα επαναξετασης τη σημαινει; Υπαρχερι περιπτωση να με ξανακαλέσουν;
Randomnick

Δημοσίευση από Randomnick »

Καλησπέρα παιδιά εχω διαβάσει πολλά από αυτα που βρίσκοντε εδώ μέσα και πραγματικά μπράβο και ευχαριστώ σε όσους απαντάνε. Σε μια ερώτηση δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη, γνωρίζει κάποιος αν εγω που ανήκω στην υπηρεσία Κοζάνης μπορώ να πάω κατευθείαν στο φρουραρχείο Θεσσαλονίκης κ 424 για αναβολή για λόγους υγείας ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
naglorious
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από naglorious »

Τώρα με τις αργίες είναι λίγο μπέρδεμα, διάβασα στο stratologia.gr ότι λόγω γιορτής Αγίου Γεωργίου δεν θα λειτουργούν 3 Μαΐου οι υπηρεσίες. Εγώ που παρουσιάζομαι στις 6/5 θα μπορέσω να πάω φρουραρχειο για να κάνω διαδικασία αναβολής; Ρωτάω γιατί ο γιατρός μου για να μου δώσει τα απαραίτητα έγγραφα θα με δει στις 2/5
Jay27
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Jay27 »

Πράγματι παιδιά αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ψυχιάτρος στο φρουραρχείο ή πρέπει να τρέχουμε στο 414. Ας μας ενημερώσει κάποιος να ξέρουμε πως θα κινηθούμε γιατί είναι μακριά.
Katsipanos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Katsipanos »

Γεια σας και απο μμενα αλανια. Ελπιζω να πανε ολα καλα για ολους μας. Υπαρχει καποιος που πηγε τωρα προσφατα για αναβολη μεσω φρουραρχειου και να μας εξηγησει λιγο ααναλυτικα τι εκανε και ποσες ωρες χρειαστηκε μεχρι να παρει την αναβολη; Εγω παρουσιαζομαι 8/5 και εχω αγχωθει λιγο. Θεοω βα ξερω αν θα προλαβω αν παω φρουραρχειο 6/5
Fsasa

Δημοσίευση από Fsasa »

Διαβάστε ρε παιδιά και τις προηγούμενες σελίδες , έχουν αναλυθεί όλα για την διαδικασία ,40 λεπτά αφιερώστε.
Μαλοο

Δημοσίευση από Μαλοο »

Τελικα έχει γιατρό ή παμε 414; ξέρει κανείς;
frourarxeio_3_Maiou

Δημοσίευση από frourarxeio_3_Maiou »

Φιλε εσυ απο πανω που λες οτι στις 3 Μαιου δε θα λειτουργει το Φρουραρχειο, απο που το συμπαιρανες;

Εγω εχω σκοπο να παω Φρουραρχειο στις 3 Μαιου και ειδα στη σελιδα ου στρατου οτι δεν εχουν καποια αργια. Μπορεις σε παρακλαω να επιβεβαιωσεις απο στρατολογια;

frourarxeio_3_maiou

Δημοσίευση από frourarxeio_3_maiou »

Ωράριο εργασίας

Γνωρίζεται ότι την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, λόγω μεταφοράς της ημέρας εορτασμού του Αγίου Γεωργίου, προστάτη του Στρατού Ξηράς, οι Στρατολογικές Υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστές.

την πατησαμε οσοι ειμαστε για φρουραρχειο 3 Μαιου, θα ειναι κλειστα.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης