Αναβολή - απαλλαγή στο Φρουραρχείο (2019)
; Είχα πάει στο να πάρω αναβολή μέσω; φρουραρχείου
; ;Στο site της στρατολογίας λέει ότι έχω πάρει αναβολή μέχρι 5-11-2019 (και ότι θα κάνω τη θητεία μου στην Α' εσσω φεβρουαριου του 2020). Αλλά, ακόμα δεν μου έχει έρθει κάποιο χαρτί, να πάω να ρωτήσω στο ταχυδρομείο εάν υπάρχει κάτι στο όνομα μου; Ή μπορώ να το ζητήσω από κάπου αλλού- εάν δεν το βρω θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;
Από την στιγμή που έχει περάσει ηλεκτρονικά στο σύστημα η αναβολή σου δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Τωρα αν έχεις κάποιες αμφιβολίες που δεν έχεις κάποιο χαρτί στα χέρια σου, εγώ στη θέση σου θα πήγαινα στην στρατολογία που ανήκω.
Παιδιά έκανα τη διαδικασία μέσω φρουραρχείο για απαλλαγή αλλά μου κλείσανε το ραντεβού μετά από 1 μήνα και 10 μέρες δε πιστεύουν να χω κάποιοι πρόβλημα έτσι; που θα περάσει η προθεσμία.. έχει τύχει σε κανένα; αυτοί μου το κλείσανε τότε παρακαλώ απαντήστε άμεσα γιατί αγχώνομαι
Νικόλαος έγραψε:Παιδιά έκανα τη διαδικασία μέσω φρουραρχείο για απαλλαγή αλλά μου κλείσανε το ραντεβού μετά από 1 μήνα και 10 μέρες δε πιστεύουν να χω κάποιοι πρόβλημα έτσι; Που θα περάσει η προθεσμία. Έχει τύχει σε κανένα; Αυτοί μου το κλείσανε τότε παρακαλώ απαντήστε άμεσα γιατί αγχώνομαι
Σου κλείσανε ραντεβού και σου δώσανε κάποιο χαρτί που το λέει πάνω; Αν ναι τοτε εισαι ΟΚ. Στην επιτροπη απαλλαγών το πρώτο που σου ζητάνε είναι το χαρτί από την στρατολογία για να σε δεχτούν.
Όχι τηλεφωνικός μου το κλείσανε στα Χανιά γιατί είμαι από Ηράκλειο Κρήτης και πρέπει να κλείσω ραντεβού πριν πάω η στρατολογία σήμερα μου Πέ δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Κλειστοφοβια με κρισεις πανικου τι ειναι; Απαλαγγη η i4?
Καλησπέρα παιδιά. Κάνω την διαδικασία για αναβολή γιατί έχω κοστοχονδρίτιδα.(http://nefeli.lib.teicrete.gr/browse/seyp/nos/2008/MitsouliAthanasiaKonstantina,PegkouDimitra/attached-document/Mitsouli2008.pdf -- αναζητήστε το στο pdf)
Το πρόβλημα ουσιαστικά είναι πολύ έντονος πόνος στο στέρνο απο φλεγμονή που έχει δημιουργηθεί.
Για να φτιάξει το πρόβλημα αυτό κάνω φυσικοθεραπείες και απαιτείτε χρόνος όχι υπερβολικές κινήσεις και άσκηση, κάποια αντιφλεγμονόδι και όχι υγρασία.
Λόγο της ευαισθησίας του προβλήματος αυτού και το πόσο εύκολο είναι να επανέλθει θα μπορέσω να πάρω αναβολή για 2 χρόνια;
Στο ΦΕΚ αναφέρει στην γραμή 329 για οστεοχονδρίτιδες...
... Υπάρχουν μέρες παιδιά που άμα κάνω καμια μ... Ια δε μπορώ να στρίψω τον κορμό μου...
Τι λέτε; Ευχαριστώ!
Το πρόβλημα ουσιαστικά είναι πολύ έντονος πόνος στο στέρνο απο φλεγμονή που έχει δημιουργηθεί.
Για να φτιάξει το πρόβλημα αυτό κάνω φυσικοθεραπείες και απαιτείτε χρόνος όχι υπερβολικές κινήσεις και άσκηση, κάποια αντιφλεγμονόδι και όχι υγρασία.
Λόγο της ευαισθησίας του προβλήματος αυτού και το πόσο εύκολο είναι να επανέλθει θα μπορέσω να πάρω αναβολή για 2 χρόνια;
Στο ΦΕΚ αναφέρει στην γραμή 329 για οστεοχονδρίτιδες...
... Υπάρχουν μέρες παιδιά που άμα κάνω καμια μ... Ια δε μπορώ να στρίψω τον κορμό μου...
Τι λέτε; Ευχαριστώ!
Καλησπερα, θα μου ερθει το χαρτι τον Μαιο αλλα θελω να παρω απαλλαγη για ψυχολογικους λογους.Καλο θα ειναι να παω νωριτερα για να κανω την αιτηση η πρεπει να περιμενω μεχρι να μου ερθει το χαρτι;
Επισης που θα επρεπε να παω;
Ευχαριστω εκ των προτερων
Επισης που θα επρεπε να παω;
Ευχαριστω εκ των προτερων
Καλησπέρα στο φόρουμ, πήρα Ι5 παθολογικό το οποίο επάνω γράφει,''Ιάσιμος-υπάρχει πιθανότητα βελτίωσης, σύμφωνα με τη γνωμάτευση. Επιτροπή απαλλαγών αθηνών'' και μετά αναγράφει ''Δεν έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και δεν υπέχει σήμερα καμία στρατιωτική υποχρέωση, επειδή έχει απαλλαχθει απο την υποχρέωση στράτευσης'' αναφορικά είχα πάρει φυσικά 2 χρόνια αναβολή για λόγους υγείας.
Η απορια μου είναι εάν είναι οριστική απαλλαγη γιατι ο ορθοπαιδικος που μου έδωσε το ι5 μου είπε πως θα με ξανακαλέσουν σε 2-3 ή 4 χρόνια ενώ ο γιατρος του φρουραρχειου μου είχε πει οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.
Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγησει γιατι έχω τρελαθει.
Η απορια μου είναι εάν είναι οριστική απαλλαγη γιατι ο ορθοπαιδικος που μου έδωσε το ι5 μου είπε πως θα με ξανακαλέσουν σε 2-3 ή 4 χρόνια ενώ ο γιατρος του φρουραρχειου μου είχε πει οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.
Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγησει γιατι έχω τρελαθει.
Γεια σας παιδια,
παρουσιαζομαι 6 Μαιου με την Β εσσο και θελω να κανω τη διαδικασια φρουραρχειου. Θελω να ρωτησω πως προμεστρωνται οι 5 εργασιμες πριν την ημερομηνια αυτη.
Παρασκευη 3 Μαιου (1η εργασιμη)
Πεμπτη 2 Μαιου (2η εργασιμη)
Τριτη 30 Απριλη, Τριτη του πασχα (3η εργασιμη)
Μεγαλη Πεμπτη,25 Απριλη,(4η εργασιμη)
Μεγαλη Τεταρη,24 Απριλη,(5η εργασιμη)
Είναι σωστός ο παραπάνω συλλογισμός; Η ο στρατός λόγω πάσχα προσμετράει τις ημερομηνίες αλλιώς;
παρουσιαζομαι 6 Μαιου με την Β εσσο και θελω να κανω τη διαδικασια φρουραρχειου. Θελω να ρωτησω πως προμεστρωνται οι 5 εργασιμες πριν την ημερομηνια αυτη.
Παρασκευη 3 Μαιου (1η εργασιμη)
Πεμπτη 2 Μαιου (2η εργασιμη)
Τριτη 30 Απριλη, Τριτη του πασχα (3η εργασιμη)
Μεγαλη Πεμπτη,25 Απριλη,(4η εργασιμη)
Μεγαλη Τεταρη,24 Απριλη,(5η εργασιμη)
Είναι σωστός ο παραπάνω συλλογισμός; Η ο στρατός λόγω πάσχα προσμετράει τις ημερομηνίες αλλιώς;
Οι ημέρες που θα μπορούσες να πας αν δεν υπήρχε η πρωτομαγιά είναι η 30 Απριλίου και 1,2,3 και 6 Μαϊου. Θα σου πρότεινα να πας 2 ή 3 Μαϊου.
Γεια σας και εγώ παρουσιάζομαι 6 Μαϊου θέλω να ρωτήσω πόσες μέρες θα με πάρει συνολικά για να ολοκληρώσω την διαδικασία+την επιτροπή των απαλλαγών. Ακόμα δεν έχω καμία αναβολή για λόγους υγείας. Σε πόσες μέρες αφού ολοκληρώσω με φρουραρχείο-νοσοκομείο-στρατολογία θα κληθώ για να παρουσιαστώ στην επιτροπή; Επίσης ψυχολόγοι υπάρχουν στο φρουραρχείο ή θα τρέχω στο νοσοκομείο 414; Ευχαριστώ.
Καλησπέρα.
Βρίσκομαι στο εξωτερικό και με παρακολουθεί ψυχίατρος απο Ελλάδα (μέσω Skype και έχω χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο με ψύχωση κλπ), κατεβαίνω κάθε 8-12 μήνες να πάρω τα φαρμακά μου (εδώ που βρίσκομαι πιο ευκολα βρίσκεις ναρκωτικά παρά αντιψυχωσικά και ηρεμιστικά). Πέρυσι είχα πάρει αναβολή για 1 χρόνο και παρουσιάζομαι 6 Μάη φέτος.
Δεν μπορώ να έρχομαι πιο συχνά και έχω πάρει άδεια από εδώ που βρίσκομαι για να έρθω μέχρι τέλος του Μάη (στη χειρότερη).
Ξέρετε πόσο καιρό θα με καλέσουν μετά για να περάσω από επιτροπή απαλλαγών; Υπάρχει περίπτωση να πάει Ιούνιος ή μέχρι τέλος του Μάη θα έχω πάει;
Την προηγούμενη φορά είχα πάει μέσω φρουραρχείου και μόνο η σκέψη και η διαδικασία μου προκαλούσε έντονο άγχος με λιποθυμικά επισόδεια κλπ, οπότε το να παρουσιαστώ στο στρατόπεδο μου ασκεί μεγαλύτερη ψυχολογική πίεση.
Εσείς τι προτείνετε; Φρουραρχείο ή Στρατόπεδο με βάση αυτά;
Ευχαριστώ πολύ
Βρίσκομαι στο εξωτερικό και με παρακολουθεί ψυχίατρος απο Ελλάδα (μέσω Skype και έχω χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο με ψύχωση κλπ), κατεβαίνω κάθε 8-12 μήνες να πάρω τα φαρμακά μου (εδώ που βρίσκομαι πιο ευκολα βρίσκεις ναρκωτικά παρά αντιψυχωσικά και ηρεμιστικά). Πέρυσι είχα πάρει αναβολή για 1 χρόνο και παρουσιάζομαι 6 Μάη φέτος.
Δεν μπορώ να έρχομαι πιο συχνά και έχω πάρει άδεια από εδώ που βρίσκομαι για να έρθω μέχρι τέλος του Μάη (στη χειρότερη).
Ξέρετε πόσο καιρό θα με καλέσουν μετά για να περάσω από επιτροπή απαλλαγών; Υπάρχει περίπτωση να πάει Ιούνιος ή μέχρι τέλος του Μάη θα έχω πάει;
Την προηγούμενη φορά είχα πάει μέσω φρουραρχείου και μόνο η σκέψη και η διαδικασία μου προκαλούσε έντονο άγχος με λιποθυμικά επισόδεια κλπ, οπότε το να παρουσιαστώ στο στρατόπεδο μου ασκεί μεγαλύτερη ψυχολογική πίεση.
Εσείς τι προτείνετε; Φρουραρχείο ή Στρατόπεδο με βάση αυτά;
Ευχαριστώ πολύ
Καλημέρα στην ομάδα, Μου ήρθε το χαρτί να παρουσιαστώ 6 Μαίου. Αυτή την στιγμή είμαι διδακτορικός φοιτητής στην Αθήνα με υποτροφία από ιδιωτική εταιρεία. Λόγω ηλικίας η στρατολογία δεν δέχτηκε την αίτηση μου για αναβολή λόγω σπουδών και βρέθηκα να παρουσιάζομαι στην αεροπόρια. Την τωρινή στιγμή βοηθάω οικονομικά την οικογένει μου που έχει πολλές δυσκολίες και δεν μπορώ να θυσιάσω τα πάντα, καθώς η εταιρεία για την οποία κάνω την έρευνα δεν μπορεί να περιμένει εμένα για έναν χρόνο καθώς πίστευαν οτι θα καταφέρναμε να παρουμε αναβολή λόγω σπουδών. Αν πάω στο φουραρχείο με τα χαρτιά μου από το πανεπιστήμιο και τους εξηγήςω την τωρινή κατάσταση και οτι αυτή την στιγμή στιρίζω μις οικογένεια θα το δεχτούνε ή να πάρω χαρτί γιατρού. Κάποιοι φίλοι μου είπαν ότι είναι ανεκτικοί με θέματα διδακτορικών και έρευνας. Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης