Τί ειδικότητα δηλώσατε (προκήρυξη 2009);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από D.Y.K »

Και εν συνεχεία βγαζουμε και καποια σχολεια των ειδικων δυναμεων!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από illy »

Μπραβο Τζο μου, πηρες πολυ σωστη αποφαση μικρη μουΕικόναΕικόνα Θεωρω πως ειναι μια πολυ καλη κινηση... Και εγω αυτο σου ελεγα!Εικόνα Μπες σε ενα μαχιμο ποστο και μετα κανε διαφορα σχολεια κατ'επιλογην σου! Ευχομαι ολα να σου πανε καλαΕικόναΕικόνα
Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Antonis21 »

Lion έγραψε: Αυτο σημαινει οτι πρεπει να ξεπερασω και τα ορια μου, εαν θελω να τα καταφερω στα σιγουρα, στις αθλητικες και τις λοιπες εξετασεις

Τα βυσματα πρεπει να ξεπερασεις LOL.

Σας βλεπω πιτα καβλωμενους ολους... Ωραιο πραγμα οι μαχιμες ειδικοτητες αλλα να βλεπετε πιο μακρια απο το 1.5 μετρο...

Τι εννοω: Αυτο το πραγμα το επιλεγουμε σαν δουλεια, και οχι σαν μια ας πουμε ημιμονιμη κατασταση, οπως για παραδειγμα οι εφεδροι. Αυτου λεγομενου, πρεπει να προσεξετε και αλλα πραγματα, οπως το αν θα εχετε αυτον τον ενθουσιασμο και μετα απο 10 χρονια, αυτην την ορεξη για "τρεξιμο" και λοιπα... Επισης τι μεταθεσεις δικαιολογει η ειδικοτητα αυτη και λοιπα σχετικα. Βοηθαει πολυ καποιος να εχει εμπειρια απο εφεδρος, θα ελεγα σε ενα ποσοστο 95% οσοι μπαινουν στον Στρατο χωρις να εχουν υπηρετησει πρωτα, βλεπουν τα πραγματα ριζικα διαφορετικα απο οτι πιστευαν οτι θα μπορουσαν να ειναι.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Εχεις απολυτο δικιο Αντωνη, πρεπει να το δουμε το ολο θεμα μακροπροθεσμα... Θελει πολυ σωστες και μελετημενες κινησεις!
Lion
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Lion »

Antonis21 έγραψε:
Τα βυσματα πρεπει να ξεπερασεις LOL.

Σας βλεπω πιτα καβλωμενους ολους... Ωραιο πραγμα οι μαχιμες ειδικοτητες αλλα να βλεπετε πιο μακρια απο το 1.5 μετρο...

Τι εννοω: Αυτο το πραγμα το επιλεγουμε σαν δουλεια, και οχι σαν μια ας πουμε ημιμονιμη κατασταση, οπως για παραδειγμα οι εφεδροι. Αυτου λεγομενου, πρεπει να προσεξετε και αλλα πραγματα, οπως το αν θα εχετε αυτον τον ενθουσιασμο και μετα απο 10 χρονια, αυτην την ορεξη για "τρεξιμο" και λοιπα... Επισης τι μεταθεσεις δικαιολογει η ειδικοτητα αυτη και λοιπα σχετικα. Βοηθαει πολυ καποιος να εχει εμπειρια απο εφεδρος, θα ελεγα σε ενα ποσοστο 95% οσοι μπαινουν στον Στρατο χωρις να εχουν υπηρετησει πρωτα, βλεπουν τα πραγματα ριζικα διαφορετικα απο οτι πιστευαν οτι θα μπορουσαν να ειναι.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!

1ον. Εχω υπηρετησει την θητεια μου στον ΕΣ αδερφε μου, και μαλιστα στις Ειδικες Δυναμεις (απο επιλογη δικη μου και οχι αλλων, βεβαια). Δεν μπορω να πω, πολυ σωστα τα λογια που λες και θα συμφωνησω απολυτα... Αλλα στην δικια μου περιπτωση ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα. Εγω βασικα δεν παω και τοσο πολυ για δουλεια (εννοω οτι δεν ειναι ο ΚΥΡΙΩΣ λογος) ... Ναι μεν παω για να εργαστω σαν στρατιωτικος, αλλα το κανω επειδη γουσταρω να το κανω (ειναι σαν αυτο που λενε οτι γουσταρω την δουλεια μου και παω παντα με μερακι).
2ον. Τωρα, το αλλο που λες οτι μετα απο 10 χρονια... Πιστευω οτι το σωμα οταν εξικοιωνεται με την φυσικη κατασταση που του παρεχεις, μονο του προσαρμοζεται και ειτε μετα απο 10, ειτε 20 χρονια σου βαζω εγω, παραμενει σωμα γερο, δυνατο και με απιστευτες αντοχες για την ηλικια του. Οι αξ/κοι μου ηταν γυρω στα 35-45 χρονων και αυτα που εκαναν ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ για την ηλικια τους. Και ολο αυτο οφειλεται σ'αυτο που σου ειπα.
3ον. Επισης ειμαι ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ με την Αρχαια Ελλαδα και τους Αρχαιους Ελληνες, πραγμα που με κανει να μην το βαζω ΠΟΤΕ κατω.
4ον. Ειμαι και θα παραμεινω ανθρωπος της δρασης και του κινδυνου.

Οπως καταλαβαινεις αγαπητε μου αδελφε και συναδελφε, τα βλεπω λιγο διαφορετικα τα πραγματα απο καποιον που απλα θελει να ενταχθει στον ΕΣ και να ξυπναει το πρωι, να πηγαινει στο στρατοπεδο και να γυρναει παλι πισω. Και πραγματικα επειδη οταν ημου φανταρος, εβλεπα τα στελεχη να κανουν ΜΟΝΟ αυτα που ηθελα να κανω κι εγω (κι εμενα δεν μου επιτρεπονταν) ... Το εχω αχτι συν τοις αλλοις.

Αλλα για καποιον που θελει μια ηρεμη ζωη μεσα στον ΕΣ, τοτε πολυ καλα τα λες...

Φιλικα παντα Εικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα ειναι η τριτη φορα που κανω τα χαρτια μου τις 2 πρωτες δηλωσα νοσηλευτικη τωρα δεν την ξαναπαταω θα δηλωσω πβ
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Καλη σου επιτυχια αυτην τη φορα ΜΕΡΑΡΧΕ... Ειθε η τυχη να σου χαμογελασειΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΜΕΡΑΡΧΟΣ έγραψε:Καλησπερα ειναι η τριτη φορα που κανω τα χαρτια μου τις 2 πρωτες δηλωσα νοσηλευτικη τωρα δεν την ξαναπαταω θα δηλωσω πβ

και πολυ καλα θα κανεις

Χτυπα ειδικοτητες που παιρνουν πολλα ατομα

Το υγειονομικο και λιγα ατομα παιρνει και πεφτει το βυσμα της αρκουδας

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tzovana18 »

Αυτο ελπιζω και εγω να εχω καλη τυχη illy μου διαλεγοντας πεζικο σε πολλες θεσεις πιστευω θα εχω την δυνατοτητα να περασω δεν παιζει ρολο και αυτο βεβαια αλλα λεω εγω τωρα... Εσυ τι θα κανεις τι λες να δηλωσεις; Antonis21 ξερεις πια ειναι η αποψη μου πανω στο θεμα μου λες οτι οσοι δεν εχουν υπηρετησει τα βλεπουν πολυ διαφοερτικα τα πραγματα εχω να πω οτι δεν συμφωνω και πολυ στο να μπαινου αγορια που δεν εχουν κανει την θητεια τους, πιστευω πως το καλητερο ειναι να κανει την θητεια του πρωτα και μετα να δει αν θα του αρεσει να γινει μονιμος, επειδη δινω για δευτερη φορα ΕΠ. ΟΠ ειδα αρκετα αγορια που ειναι φανταροι να θελουν να γινουν μονιμοι και μαλιστα στης ειδικες δυναμεις! Τελος παντων και για της κοπελες πιστευω οτι μερικες το κανουν επειδη θα τους το λενε η οικογενεια τους και μερικες που το γουσταρουν μπορει να μην εχουμε παει στρατο αλλα ειναι ωραιο να βλεπει Γυναικες να θελουν και να μπορουν να μπουν σε μια μαχιμη ειδικοτητα, και επισεις να μπαινουν σε καλες θεσεις γραφειου οσες κοπελες εχουν σπαουδασει για αυτο! Αυτη ειναι η αποψη μου!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ακομη δεν εχω αποφασισει τι θα δηλωσω, αλλωστε εχω 2 μηνες μεχρι την καταθεση των χαρτιων για να αποφασισωΕικόνα Μαλλον ειναι η τελευταια χρονια που με παιρνει ηλικιακα κ πρεπει να κανω πολυ μελετημενες κινησεις κ οχι να πραξω απερισκεπτα... Θα δω! Μεραρχε μου λυπαμαι που δεν μπρεσες να περασεις στην ειδικοτητα που σπουδασες-υποθετω-, σου ευχομαι για φετος να ειναι η τυχερη σου χρονια κ να επιτυχεις επιτελους τον στοχο σουΕικόνα

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εγώ παιδιά λέω να δηλώσω πεζικό η στα ερπυστριοφόρα η στα πολυβόλα πυροβόλα! Ξέρει κανείς που είναι τα κέντρα εκπαίδευσης αυτών των ειδικοτήτων;
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Πολυβολα πυροβολα; Υπαρχουν τετοια; Τα πυροβολα δεν ειναι τα κανονια του Πυροβολικου; Πολυβολα απ'οτι ξερω ειναι τα βαρια αυτοματα... Φιλε μου, Πυροβολικο εχει η Θηβα ενω Πεζικο εχει η Κορυνθος, εκτος εαν θες να πας Υπηρετητης Πολυβολων των ΕΔ και οχι του ΠΖ. Σε αυτην την περιπτωση θα πας Πευκο ή Ρεντινα απ'οτι ξερω. Συγχωρεστε με και διορθωστε με παρακαλω αν εχω καποιο λαθος
Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Antonis21 »

Τα πυροβολα ειναι του Πυροβολικου. Τα πολυβολα, ειναι τα βαρια αυτοματα οπλα και τα εχουν διαφοροι.
Τα ερπυστριοφορα ειναι διαφορα, εχει και το Πεζικο και το Πυροβολικο και τα Τεθωρακισμενα και το Μηχανικο, μεχρι και οι μπουλντοζες ερπυστριοφορα ειναι!
Καπως μπερδεμενος σαν να εισαι Μαριε...
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Μαλλον θα πρεπει να κατασταλαξεις σε ενα απο ολα αυτα τα Σωματα, Μαριε και μετα να στειλεις τα χαρτια σου... Χεχε
fantomakis85
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από fantomakis85 »

Μαλλον θα επρεπε να βαλουν κ μια ειδικοτητα ως κοροϊδα... Πιστευω ενα μεγαλο ποσοστο θα ειμασταν ακομη κ εκει επιλαχων :) τι κριμα που τους εχει διαφυγει. Για να μην χρησιμοποιησω αλλη λεξη ως τα κοροϊδα εβαλα αυτη. Καλη τυχη στην προκυρηξη συναδελφοι...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης