Τί ειδικότητα δηλώσατε (προκήρυξη 2009);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από illy »

Στη φετινή προκήρυξη τί ειδικότητα θα επιλέξετε; Να δούμε ποια θα έχει την τιμητική της φέτοςΕικόνα
Dum spiro spero
ApOsToLoS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ApOsToLoS »

illy έγραψε:Στη φετινή προκήρυξη τί ειδικότητα θα επιλέξετε; Να δούμε ποια θα έχει την τιμητική της φέτοςΕικόνα
κοιτα illy μου. Εγω λεω να δηλωσω χειριστης Α-Τ οπλων στις ειδικες δυναμεις.ομως θελω αεροποριαααααααααααααααααααααααα!!!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από illy »

Χα χα, καλε μου Αποστολε και εγω αεροπορια περιμενω αλλα βλεπω να αργει η προκηρυξη... Τελικα δεν θα δηλωσεις αρτοποιος που θα συνδυαζεις και αυτο που σπουδασες αλλα κ την αγαπη σου για τον στρατο;
αντιγονη
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από αντιγονη »

Εμενα εχει κανεις ιδεα να μου πει τι να δηλωσω ειμαι επι πτυχιο φοιτητρια αει αλλα καμια σχεσι ι σχολι με τις ειδικοτητες του στρατου. Εχει κανεις ιδεα τι με συμφερει;
Lion
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Lion »

Που εισαι φοιτητρια Αντιγονη; Σε τι ειδικευση; Αν σ'αρεσει ο στρατος, η ιδεολογια του, οι ασκησεις του και γενικα σ'αρεσουν τα σκληρα δηλωσε κατι απο Ειδικες Δυναμεις (ΕΔ), ενω εαν θελεις να εισαι πιο χαλαρα, τοτε Πεζικο (ΠΖ). Απο σενα εξαρταται, τι και ποια ειδικοτητα θα σου αρεσει και σε ποιο Σωμα. Η ερωτηση σου ειναι καθαρα προσωπικη αποψη του καθενος, οποτε ο καθενας μπορει να σου προτεινει πολλα και διαφορα. Επειδη ομως εμενα μ'αρεσει η δραση, το γυμνασμενο σωμα, ο κινδυνος και οτι εχει να κανει με την αδρεναλινη μου, θα δηλωσω ΜΟΝΟ Ειδ. Δυν.
Lion

Δημοσίευση από Lion »

ApOsToLoS έγραψε:κοιτα illy μου. Εγω λεω να δηλωσω χειριστης Α-Τ οπλων στις ειδικες δυναμεις.ομως θελω αεροποριαααααααααααααααααααααααα!!!ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Αν επιθυμεις Αεροπορια φιλε μου Αποστολε και καταταγεις στο Σ. Ξ, δεν μπορεις μετα να δηλωσεις Αεροπορια;
Ε.Π.Σ.
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Ε.Π.Σ. »

Ρε παιδια, να ρωτησω κατι; Αν ειναι καποιος εποπ στο σξ και δεν εχει μονιμοποιηθει ακομα... Μπορει αν βγαλει προκυρηξη η αεροπορια για εποπ... Να δηλωσει να παει; Η δεν παιζει αυτο... ;
Lion

Δημοσίευση από Lion »

illy έγραψε:Στη φετινή προκήρυξη τί ειδικότητα θα επιλέξετε; Να δούμε ποια θα έχει την τιμητική της φέτοςΕικόνα

Σιγουρα απο Ειδικες Δυναμεις παντως, καλη μου! Και συγκεκριμενα α) Υπηρετητης Πολυβολων Οπλων, β) Υπηρετητης Α-Τ Οπλων και γ) Ειδικων Αποστολων... Το "γ" ομως ειναι αυτο που επιθυμω ΠΙΟ πολυ απ'ολα Εικόνα
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Ε. Π. Σ. έγραψε:Ρε παιδια, να ρωτησω κατι; Αν ειναι καποιος εποπ στο σξ και δεν εχει μονιμοποιηθει ακομα... Μπορει αν βγαλει προκυρηξη η αεροπορια για εποπ... Να δηλωσει να παει; Η δεν παιζει αυτο... ;

Ξερεις τι αδερφε μου; Αυτο ρωτησα και στον Αποστολο, αλλα οπως το ξανασκιεφτομαι, τι γινεται; Σ. Ξ με Πολεμ. Αερ. Ειναι αλλα σωματα ok; Νομιζω (και δεν ειμαι σιγουρος) οτι πρεπει να παραιτηθεις απο Σ. Ξ και να πας Αεροποριας! ΟΜΩΣ, αν διαβασεις την προκυρηξη, νομιζω καπου λεει οτι δικαιωμα στην προκυρηξη εχουν αυτοι που δεν εχουν απολυθει/παραιτηθει απο αλλη προκυρηξη. Για να μην σε παρω στον λαιμο μου και σου κοψω τα φτερα, καλυτερα ρωτα το στρατολογικο γραφειο της περιοχης σου να σου πουν με πιο σαφηνεια. Υπαρχει βεβαια και η αλλη περιπτωση οπου μετα την ορκομωσια (γιατι ολοι οι ΕΠΟΠ καθε Σωματος κανουν τα ιδια στην περιοδο της Ορκομωσιας) μπορεις απαρνηθεις τον Σ. Ξ και να πας Αεροπορια. Οπως γινοταν στο Πευκο που ημουνα φανταρος. Οσοι ηθελαν να φυγουν για Πεζικο, Τεθωρακισμενα κτλ, φευγαν μετα την Ορκομωσια τους. Αλλα παλι δεν ειμαι σιγουρος
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Μολις μιλησαμε με τον ΔΥΚ απο MSN και μου ειπε οτι μονο μια ειδικοτητα μπορω να διαλεξω, οποτε θα διαλεξω αυτη των "Εδικων Αποστολων" (μιας και γι αυτην "ψηνομαι"). Το κακο ειναι οτι εχει μονο 10 θεσεις απο τις αλλες 2 που εχουν 15. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να ξεπερασω και τα ορια μου, εαν θελω να τα καταφερω στα σιγουρα, στις αθλητικες και τις λοιπες εξετασεις
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εγω σας ευχομαι τα καλητερα παντως θελετε πολυ να μπητε και το δειχνετε μπραβο εγω πεζικο βλεπω να δηλωνω γιατι ειδικες δυναμεις σε αυτην την προκυρηξει εχει λιγες θεσεις και θα παρει αντρες του πιο πολλους δεν θελω να το ρισκαρω θα δηλωσω εκει που εχει πολλες θεσεις, μπορω να κανωμ ια ερωτησει το ξερω οτι αμα περασεις Πεζικο μετα δηλωνεις ειδικες δυναμεις αλλα αυτο το μετα ποσο ειναι; Μετα απο ποσο καιρο μπορω να δηλωσω και να κανω τα αθληματα; Αν με το καλο μπω!

Lion

Δημοσίευση από Lion »

Υποθετω μετα την ορκομωσια μας tzovi μου Εικόνα
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Ελα κι εσυ ΕΔ μετα, να ειμαστε ολο το team παρεα Εικόνα
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από thrakiotis »

Lion έγραψε:Ελα κι εσυ ΕΔ μετα, να ειμαστε ολο το team παρεα Εικόνα
κατσε πρωτα να μπουμε με το καλο Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από D.Y.K »

Υπηρετης Α-Τ οπλων (ΠΖ) ή υπηρετης πυροβολικου μαχης (ΠΒ)
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες