Μεταθέσεις στο στρατό (2016)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλησπέρα παιδιά 23 Σεπτεμβρίου πάω με μετάθεση στο ΔΑΝ Τήλου ως μάγειρας υποχρεωτικά κάνω δύο μήνες εκεί και μετά μακάρι να πιάσει το βισμα και να πάω όπου θέλω αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να φύγω λόγο κόσμου και με αγχώνει αν θα μάθω να μαγειρεύω... Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θα σε βοηθήσουν σίγουρα μέσα οι παλιότεροι.
Πολλά παιδιά είχαν το ίδιο άγχος με εσένα στο παρελθόν και δεν αντιμετώπισαν στην πορεία κανένα πρόβλημα.
Μην ανησυχείς.
Καλή θητεία να έχεις!
Πετράν

Δημοσίευση από Πετράν »

Καλησπέρα παιδιά!Σήμερα έκοψα την αναβολή μου θέλοντας να μπω Νοέμβρη αλλά τελικά μπαίνω Ιανουάριο μιας και είναι πλήρης η ΣΤ ΕΣΣΟ (ψιλοάσχετο αλλά το 'χω παραπόνο).

Ως κάτοικος Αττικής, απ' οτι έχω καταλαβει, θα είμαι Θράκη ή νησιά Αν. Αιγαίου και έπειτα μετάθεση Αττική (διορθώστε με εάν άνω λάθος)

Στην περίπτωση που τα πράγματα είναι όπως τα περιγράφω, μπορώ αντί για αττική να δηλώσω μετάθεση οπουδήποτε αλλού θέλω ή είναι μονόδρομος;(πείτε με περίεργο αλλά δεν έχω και την καλύτερη σχέση με την καλοκαιρινή ζέστη της Αθήνας!)

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Η μόνη δυνατότητα που έχεις είναι να δηλώσεις αμετάθετο και να απολυθείς από τη Μονάδα της παραμεθορίου.
.....

Δημοσίευση από ..... »

Μου έχει έρθει μετάθεση για Ρόδο αμφιβιος και θέλω να μπω 35ΜΚ μπορώ να το αλλάξω ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι.
Άβαταρ μέλους
Alexandros13
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Alexandros13 »

Καλησπέρα, με έστειλαν στην 618 ΜΚ στην Πλάτη Έβρου. Ξέρει κανείς πότε μπορώ να πάρω μετάθεση για την πόλη μου; Κάτι άκουσα οτι τους τελευταίους μήνες μπορώ να τους κάνω στην πόλη κατοικίας μου.
Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Καλησπέρα.Κατατάχθηκα στον ελληνικό στρατό στην ΕΣΣΟ του Σεπτεμβρίου και σήμερα έμαθα (έχω τελειώσει από το κέντρο και έχω άδεια ορκωμοσίας) ότι δικαιούμαι κατ' εξαίρεση μετάθεση. Μπορώ να καταθέσω τα δικαιολογητικά ακόμα και τώρα ή γινόταν μόνο όσο βρισκόμουν στο κέντρο;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

ΕλεθΚαλ

Δημοσίευση από ΕλεθΚαλ »

Συγνώμη που είμαι γυναίκα στην σελίδα του Ελληνικού Στρατού αλλά ο φίλος που τώρα βρίσκετε Αυλώνα Τεθωρακισμένα και σε 1 μήνα θα πάει Πλάτη Έβρου, είμαστε από Αγρίνιο και ο δρόμος είναι μεγάλος πολλές ώρες ταξίδι. Έχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, άνεργος πατέρας και Η μάνα του δεν εργάζεται, ζουν κυριολεκτικά από την Σύνταξη της γιαγιάς του! Μπορεί να κάνει κάτι ώστε να βρεθεί ποιο κοντά στο Αγρίνιο; Όπως για παράδειγμα Γιάννενα; Έχει τελειώσει Οικονομικό ΙΕΚ το είχε κ στα χαρτιά του και έχει κ δίπλωμα στο μπάσο, δεν το δήλωσε αυτό. Θα μπορούσε να κάνει κάτι; Να πάει ή στο Οικονομικό Σώμα ή στο Μουσικό Σώμα; Γνωρίζω καλά την οικογένειά του δεν θα μπορέσουν να το στηρίξουν χρηματικός! Καμιά βοήθεια;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Μπορεί να ζητήσει κατ'εξαίρεση μετάθεση

http://www.army.gr/default.php?pname=kat_ejairesh_metath_koin_logoi_doth&la=1

και να πάει σε στρατόπεδο κοντά στο Αγρίνιο.
ΕλεθΚαλ

Δημοσίευση από ΕλεθΚαλ »

Ευχαριστώ πολύ! Θα το ειδοποιήσω με μήνυμα πριν πέσει για ύπνο, αν δεν έχει τίποτα να φυλάξει!
Άβαταρ μέλους
kolegas
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από kolegas »

Να βρει βυσμα αλλιως η πλατη εβρου τον περιμενει... Και τωρα ερχονται και τα κρυα
Άβαταρ μέλους
vtloutra
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από vtloutra »

Ξερει κανεις αν αρτοποιος εχει μεταθεση σε μοναδα στην κρητη; ευχαριστω προκαταβολικα... Στ εσσο 2016 (κεεμ σπαρτη)

slalom

Δημοσίευση από slalom »

vtloutra έγραψε:Ξερει κανεις αν αρτοποιος εχει μεταθεση σε μοναδα στην κρητη;ευχαριστω προκαταβολικα... Στ εσσο 2016 (κεεμ σπαρτη)

Χωρίς βύσμα δεν πρόκειται να πας Κρήτη, με βύσμα θα βρεθεί και για εσένα μια θέση Εικόνα

jojo344
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από jojo344 »

Καλησπερα! Με στελνουν αυριο με μεταθεση ελασσονα! Γνωριζω καποιος κατι για το στρατοπεδο εκει?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες