Μεταθέσεις στο στρατό (2018)
Δεν ισχύει ότι πήραν παράταση για Νοέμβριο λόγω Παρμενιων;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Η άσκηση Παρμενίων είναι 5-12 Οκτωβρίου, δεν διαρκεί κάνα μήνα... Μην λέει ο κάθενας ότι του κατέβει
Φίλε για 356 πού ήσουν και πού πήγες; Αν θες μας λές.
Επίσης αυτό που είπες οτι ήρθαν το άκουσες απο έμεπιρη πηγή;
Επίσης αυτό που είπες οτι ήρθαν το άκουσες απο έμεπιρη πηγή;
Που θα πας φίλε;Sexy_Fantaraki έγραψε:❤️Alex19971997 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά σήμερα μου ήρθε η μετάθεση μου είμαι 355 σειρά!!
Η Θεσσαλονίκη εκπέμπει SOS έχουμε μείνει 9 στρατιώτες για 7 υπηρεσίες έχετε γαμησει αυτή την 355 και συνεχίζεται με αυτά τα υποχρεωτικά 5 μήνα και τις υπόλοιπες ταυτόχρονα περάσαμε δύσκολα επάνω και ακόμα χειρότερα πλέον κοντά στον τόπο μας... Στείλτε άτομα αρκετά αυτή η κωμωδία... 73κσ.
Καλησπέρα παιδιά έχω κάποιες απορίες. Αρχικά ειμαι 356 σειρά και περιμένω την μετάθεση μου μέσα Οκτώβρη όπως όλοι , ειμαι από Αθήνα και περιμένω για εκεί. Το θέμα είναι το εξής, πριν 2 μέρες με ενημέρωσαν ότι πάω με απόσπαση στο γυς στην Αθήνα για 2 μήνες μέχρι Δεκέμβρη δηλαδη για να καλυφθούν ανάγκες, με επέλεξαν λόγω σχετικού πτυχίου από ότι μου είπαν. Τι γίνεται με την περίπτωση μου που περιμένω μετάθεση ; Η μετάθεση αναιρεί την απόσπαση ; Αν ξέρει κανείς να με κατατοπισει τι πρόκειται να γίνει. Ευχαριστώ .
Γεια σας παιδιά .. ξέρουμε κάτι για τις μεταθεσοες της 57 άκουσα ότι θα έρθουν νωρίτερα λόγω ότι ακολούθησε η 58 και γέμισε η παραμεθόριο... και κάτι άλλο ξέρετε κάτι για τους ναρκαλιρυτες υπηρετούν στο ΤΕΝΞ ;
Τώρα θα φύγει η 56 είστε ακόμα νέοι σε 2 μηνακια θα φύγετε και εσείς
Καλησπέρα, η απόσπαση υπερισχύει της μετάθεσης. Αν επιθυμεί η μονάδα στην οποία έχεις παρει αποσπαση, μπορεί να καθυστερήσει τη μετάθεση σου μέχρις ότου καλύψει αλλιώς τις ανάγκες της. (Ειδικά τέτοιες μονάδες που έχουν ισχύ).Οι μεταθέσεις της 357 αρχές Δεκέμβρη, μη βιαζεστε
Πως γίνεται να είναι 3 Οκτωβρίου και να έχουμε ακόμη εμπλοκη;
Τις επόμενες μέρες. Που υπηρετείς;Μιχαλης έγραψε:ποτε θα έρθουν οι μεταθεσεις 356
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης