Θα σας βάλουν κάποια στιγμή να δηλώσετε που θέλετε μετάθεση. Θα δηλώσεις τα κοντινότερα στρατόπεδα του τόπου διαμονής σου.giwrgisHard έγραψε:Εγώ ειμαι απο κρήτη και παρουσιάζομαι ρόδο αφάντου αλλά οταν ειναι να πάρω μετάθεση κάπου δεν θέλω να ειναι στην κρήτη. θέλω να απολυθώ απο κάπου εκτός κρήτης...
τι πρέπει να κάνω;
Μεταθέσεις στο στρατό (2018)
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Sexy_Fantaraki έγραψε:Θα σας βάλουν κάποια στιγμή να δηλώσετε που θέλετε μετάθεση. Θα δηλώσεις τα κοντινότερα στρατόπεδα του τόπου διαμονής σου.giwrgisHard έγραψε:Εγώ ειμαι απο κρήτη και παρουσιάζομαι ρόδο αφάντου αλλά οταν ειναι να πάρω μετάθεση κάπου δεν θέλω να ειναι στην κρήτη.θέλω να απολυθώ απο κάπου εκτός κρήτης...
τι πρέπει να κάνω;
αν δεν βαλεις βυσμα δεν προκειται να πας εκει που θες
αυτα με τις φρουρες προτιμησης ειναι μουφες
Γειά σας παιδιά! Έχουμε κανένα νέο για το πότε να περιμένουμε τις μεταθέσεις της 356; φαντάζομαι όλοι περιμένουμε πως και πως! 

Για μετάθεση μπορώ να δηλώσω μία μόνο περιοχή ή πρέπει να δηλώσω υποχρεωτικά τέσσερις όπως μου είπαν.
Ευχαριστώ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Καλημέρα μόλις με πηραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η μετάθεση Μ εγκρίθηκε ειμαι 355 σειρά... Τώρα γνωρίζει κάποιος πόσο καιρό θα κάνει για να έρθει στο στρατόπεδο μου το χαρτί της μετάθεσης Μου?
Ξέρουμε κάτι για σκαμπανεις ναρκαλιευτες ; Μας είπαν ότι ίσως μετά την εκπαίδευση στο λουτρακι θα πάμε ΤΕΝΞ και μετά θα ίσως μείνουμε εκεί.. ακούγεται ότι θα ξανα γυρισουνε στην παραμεθόριο και θα πάρουμε μετάθεση στο 5μηνο.. με το προηγούμενο συστσύσ πήγαινες μετά το κέντρο.. τώρα ;
Όταν θα αρχίσουν να έρχονται οι μεταθέσεις της 356 παρακαλώ ενημερώστε μας να ξέρουμε. Ευχαριστώ!!
Παίδες καλημέρα υπηρετώ στα Μέγαρα και εμαθα εδώ θα έρθουν 60 ατομά από 20-30 Οκτωβρίου. Οποτε λογικά τότε θα βγουν οι μεταθεσεις 356
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Καλησπέρα παιδιά σήμερα μου ήρθε η μετάθεση μου είμαι 355 σειρά!!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Για που σου ήρθε φίλε;
❤️Alex19971997 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά σήμερα μου ήρθε η μετάθεση μου είμαι 355 σειρά!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης