Μεταθέσεις στο στρατό (2018)
Όντως ρε φίλε εδώ ακόμα. Τίποτα σε μας σε ποια μονάδα; πες λίγο γιατί καιγομαστε
Όντως ρε φίλε; σέ μας τίποτα ακόμη... Σε ποια μονάδα είσαι; πες γιατί καιγόμαστε για την φυγή μας
Μηπως γνωριζεις τπτ για τις μεταθεσεις της 356?aris_rom έγραψε:Ήρθαν οι έκτακτες της 355 κυριοι.
Διαβιβασεις στην κω ειμαι παιδες. Άκουσα γενικώς οτι περιμένουν έκτακτες για την σειρά μας. Μπορει να χωρίζονται σε ημέρες τα σώματα όπλα. Δλδ σήμερα διαβιβάσεις Δευτέρα πεζικό πχ. Δεν ξερω. Το έχω ακούσει κι αυτο απλώς το παραθέτω με κάθε επιφύλαξη. Ρωτήστε πρώτα γραφεία ομως. Για 356 λογικά θα σας έρθουν μέσα Οκτωβρίου.
Φιλαράκι και εγώ διαβίβασης είμαι στην λημνο 355 σειρά αλλά δεν ήρθε τιπιτί ακόμα
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Ρε παιδιά Επειδή έχω μπερδευτεί Πότε έρχονται οι έκτακτες μεταθέσεις τις 355; αν ξέρει κάποιος ας γράψει.
Είναι σίγουρο ότι η 356 θα φύγει 1-14 Οκτωβρίου; Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Ευχαριστώ.
Τι θα γίνει θα έχουμε καμία εξέλιξη με έκτακτες μεταθέσεις εισ την Λήμνο;355... Η 356βμη ρωτάτε νέοι έχετε ακόμα
Λοιπόν 356 σειρα από μεσα Οκτώβρη να περιμένει τις μεταθέσεις μην ρωτάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια για την 355 από όσα ξέρω οσοι πήραν τον Αύγουστο εκτός αν χρειαστούν οι μονάδες που θέλετε να πάτε άτομα και ανάλογα την ειδικότητα που έχει ο καθενας.
Το γνωριζεις απο εγκυρη πηγη φιλε μου, ο γιος μου υπηρετει 356.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Εγώ ειμαι απο κρήτη και παρουσιάζομαι ρόδο αφάντου αλλά οταν ειναι να πάρω μετάθεση κάπου δεν θέλω να ειναι στην κρήτη. θέλω να απολυθώ απο κάπου εκτός κρήτης...
τι πρέπει να κάνω;
τι πρέπει να κάνω;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες