Μεταθέσεις στο στρατό (2019)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
359 Έβρος

Δημοσίευση από 359 Έβρος »

Το 2ο κύμα μεταθέσεων έχει βγει ηδη και έχει σταλεί στις μονάδες. Είναι για τις 14 Μαΐου και το πρώτο γραφείο τις έχει. Όσοι δεν φύγουν τότε ειναι αμεταθετοι. Ίσως δεν το λένε γιατί θα θέλουν όλοι 2ο γκρουπ για να φύγουν μια και καλή.
359

Δημοσίευση από 359 »

Είναι εφικτό να αρνηθείς τη μετάθεση και να παραμείνεις στη μονάδα σου;
Pns
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Pns »

Καλησπερα απο Ικαρια... εδω ηρθαν μεταθεσεις (για τους μισους της ΣΤ') και μονο για 3 που λεει ημερομηνια για χορηγηση φυλλου πορειας (14 Μαΐου), εμενα προσωπικα δεν εχει ερθει... εδω εχουμε και πεζικο και πυροβολικο (φυλακιο το δευτερο)... ατομο που δηλωσε αμεταθετο του πυροβολικου του ηρθε μεταθεση! για μερος που ηθελα εγω και αλλοι που δηλωσαμε να φυγουμε (πεζικαριοι)... ουσιαστικα μας εφαγε την θεση... ξερει κανεις σιγουρα αν μετα το Πασχα βγει καμια αλλη; αβυσματος εδω
Pns
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Pns »

Το επομενο κυμα μεταθεσεων μετα τις εκλογες μας ειπε το ΓΕΣ σημερα
ΑΙΣΧΟΣ

Δημοσίευση από ΑΙΣΧΟΣ »

Δυσκολα για αλλες μεταθεσεις , η καταντια αυτης της χωρας ειναι παντου, ακομη και για αυτους που θεωρουν αυτό το τρολλ (πλεον) καθήκον. Το χειροτερο θέατρο στο οποίο έχω πρωταγωνιστήσει.
Giorgos

Δημοσίευση από Giorgos »

Παίδες να ξέρετε μεταθέσεις θα έχει σε ενα μήνα αλλά για αυτούς που έχουν πολύ καλά βύσματα. Τι να κάνουμε θα απολυθούμε στη παραμεθόριο.
Pns
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Pns »

Ναι, το εμαθα... εχει να πεσει εμπλοκη μεχρι την μεταθεση.. και ΑΝ βγει τοτε που λενε.. μακαρι να μην αργησει
Άβαταρ μέλους
JimA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από JimA »

Γεια σας μαγκες. Σας θερμοπαρακαλω να με βοηθησετε... Εγω παιδια λεγομαι Δημητρης εχω τιμηθει με τον πρασινο μπερε στη Ναουσα οπου δηλωσα αρχικα να υπηρετησω και τωρα ειμαι στην πατρα οπου τελειωνω την εκπαιδευση στην ειδικοτητα μου συγκεκριμένα Ητο. Παιδικο μου ονειρο ηταν ομως να υπηρετησω στην Α Μακ στη Ροδο. Πως μπορω στους πεντε μηνες να παρω μεταθεση γιατι ακουω πως ειναι δυσκολο. Βοηθεια καπως ρε παιδια ειναι σημαντικο για μενα να καταφερω να παω
fsafas

Δημοσίευση από fsafas »

JimA έγραψε:Γεια σας μαγκες. Σας θερμοπαρακαλω να με βοηθησετε... Εγω παιδια λεγομαι Δημητρης εχω τιμηθει με τον πρασινο μπερε στη Ναουσα οπου δηλωσα αρχικα να υπηρετησω και τωρα ειμαι στην πατρα οπου τελειωνω την εκπαιδευση στην ειδικοτητα μου συγκεκριμένα Ητο. Παιδικο μου ονειρο ηταν ομως να υπηρετησω στην Α Μακ στη Ροδο. Πως μπορω στους πεντε μηνες να παρω μεταθεση γιατι ακουω πως ειναι δυσκολο. Βοηθεια καπως ρε παιδια ειναι σημαντικο για μενα να καταφερω να παω

Δεν μπορείς και από αυτά που γράφεις βύσμα δεν έχεις. Και δεν νομίζω να βρεις εδώ μέσα.

Άβαταρ μέλους
JimA

Δημοσίευση από JimA »

Δεν ζητησα βυσμα να ξεκαθαρισω για τους καλοπροαιρετους αλλα συμβουλη.
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

JimA έγραψε:Δεν ζητησα βυσμα να ξεκαθαρισω για τους καλοπροαιρετους αλλα συμβουλη.

Τι συμβουλή να σου δώσει κάποιος; Ο στρατός δεν υπολογίζει ούτε παιδικά όνειρα ούτε ρομαντικές ιστορίες για το που θέλει να υπηρετήσει ο καθένας και εσύ ζητάς συμβουλή από ΛΟΚ που είσαι στους 5 μήνες να πάρεις μετάθεση σε αμφίβια μοίρα έτσι επειδή το έχεις όνειρο; Ζήτα προσωπική ακρόαση από τον Διοικητή σου... Η λογική λέει πως θα σου απαντήσει ευγενικά πως δεν γίνεται.

Άβαταρ μέλους
JimA

Δημοσίευση από JimA »

Να σαι καλα αυτο θα κανω κι εγω.
Καλημερης

Δημοσίευση από Καλημερης »

Γνωριζει κανεις αν θα ερθουν κι αλλες μεταθεσεις για εμας τους 59ρηδες που μειναμε πισω;
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Έχω ενημερωθεί ότι θα βγουν και άλλες τον Μάιο γνωρίζει κανείς κατά προσέγγιση ημερομηνία;
Christosns
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Christosns »

Νομίζω γύρω στις 14 Μαΐου.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης