Μεταθέσεις στο στρατό (2019)
Ήρθαν και Μυτιλήνη. Εσάς πότε σας είπαν ότι φεύγετε;
Θα γίνει δεύτερο κύμα μεταθέσεων για οποίους δεν έφυγαν, μήπως στείλανε τις μισές τώρα γιατί ήταν μεγάλη η εσσο; Γνωρίζει κανείς κατι;
Θα πάρουμε γκρουπ απο Λήμνο δυστυχώς. Μάιο παμε στις νέες μονάδες. Φεύγουμε με 2ο γκρουπ και δε ξαναγυρνάμε ευτυχώς!
Και στη χιο ηρθαν μαγκες... αλλα φευγει η μιση 359... στο 1ο μας ειπαν οτι σιγουρα θα ερθουν και αλλες μετα τα γκρουπ του πασχα... το χουν πει σε καναν αλλον αυτο;
στο λιτοχωρο δν εχουν ερθει ακομα, υποτιθεται στο 5μηνο δεν παμε κατευθειαν σπιτι και γιαυτο παμε 5 μηνες μακρια απο το σπιτι; τι θα γινει τελικα; ξερει κανεις σιγουρα?
Δευτερα μας ειπανε για φυλλα πορειας εμας και κατι εμαθα για αγιο στεφανο στις αποθηκες. Ειναι καλα εκει ξερετε; Στον σπαρτακος δν εχω διαβασει τα καλυτερα
Ήρθανε φεύγουν κάποιοι τώρα και κάποιοι 14 Μάιου... δυστυχώς φεύγω 14 ένας μήνας παραπανω απαλευτος στον Έβρο. αλλα τουλάχιστον φεύγουμε
Αυτοί που θα φύγουν 14 Μαΐου τους ήρθε το χαρτί η θα έρθει τότε;
Παιδια θα έχουμε κάνα νέο για μεταθέσεις, η αυτο που ηταν να γινει εγινε?
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Οι μεταθέσεις φαίνεται πως ήρθαν σε μερικούς συμπεριλαμβανομένου και εμένα αλλά κάτι περιέργο έχει γίνει με αυτόν τον καμπά με τις μεταθέσεις (μπορεί και να είναι μαΐμού). Εμένα μου ήρθε για Σχολή Πεζικού και είμαι από Αθήνα :(περίεργο γιατί όλοι οι φίλοι μου μέχρι στιγμής έχουν πάει κοντά στον τόπο τους.
Υ. Γ Είμαι 359 σειρά
Αλήθεια λες αδερφέ και το διαβεβαιώ εγώ ο ίδιος αυτοπροσώπως
Εγώ δεν έχω βύσμα και μου ήρθε μετάθεση οπότε μπορεί σε 1-2 μέρες να βγουν οι πρώτες και μετά οι συμπληρωματικές.
Υ. Γ Είμαι 359 σειρά
Αλήθεια λες αδερφέ και το διαβεβαιώ εγώ ο ίδιος αυτοπροσώπως
Εγώ δεν έχω βύσμα και μου ήρθε μετάθεση οπότε μπορεί σε 1-2 μέρες να βγουν οι πρώτες και μετά οι συμπληρωματικές.
Εμας μας είπαν στη μονάδα ό, τι ήταν να έρθει ήρθε, δεν έχει άλλες... Άλλος μας είπε μέχρι Σάββατο θα έρχονται. Δεν ξέρω τι να πιστέψω πλέον.
5μηνες και ο φανταροπατερας αφήνει τόσους απ' έξω. Ας κλείσουν τα μισά από τα εκατοντάδες στρατόπεδα που υπάρχουν και θα βρουν κόσμο με τη μία και ούτε 1 μήνα δε θα χρειαζόμαστε παραμεθοριο. Τρώμε την παραμεθοριο στη μάπα, τρώμε τα τοπικά βύσματα και έχουμε, ξοδεύουμε μια περιουσία και ούτε μια απλή υπόσχεση δεν μπορούν να κρατήσουν.. στην τελική ας φέρουν πίσω όσους έφυγαν μετά τα ΣΠΕΝ (και δεν εννοώ τους κατ εξαίρεση).
ΥΓ εμένα μου ήρθε μετάθεση αλλά βλέπω τόσους από τη σειρά μου να μην παίρνουν. Ντροπή και αισχος..
ΥΓ εμένα μου ήρθε μετάθεση αλλά βλέπω τόσους από τη σειρά μου να μην παίρνουν. Ντροπή και αισχος..
Με τις τιμητικές παραμεθοριου ξέρουμε τι παίζει στη μετάθεση... ; Επίσης γνωρίζει κανείς τπτ για τις πυροβολαρχιες στο Καπανδρίτι;
Εμας επιμενουν οτι υπαρχει και 2ο κυμα μεταθεσεων μετα το πασχα! Και στο γες που πηραμε το ιδιο πραγμ μας ειπαν, υπομονη και θα βγουν για ολους!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης