Μεταθέσεις στο στρατό (2019)
Καλησπερα στο φορουμ... είμαι 359 σειρα στον Έβρο κ έχω ενημερωθεί από γνωστό ότι είδε οτι έχει βγει στ συστημα η μετάθεση μου στις 15 Απριλίου... αυτό που θέλω να ρωτησω... 15 είναι δευτερα... θα είναι η μέρα που θα πρεπει να παρουσιαστω στην καινούργια μοναδα κ θα φύγω από τις 12 Παρασκευή;
Λογικα απο τις 12 θα φύγεις
- alexandros4
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Βγάλτε ρε τις μεταθέσεις!! Να πάμε σπίτια μας επιτέλους !
Εμένα έπειτα από τηλέφωνο στο ΓΕΣ μου είπανε να περιμένω τις μεταθέσεις 10 με 15. Κάποιο άλλο νέο δεν έχω... Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας ενημερώσει.
Μπορώ να πάρω στ γες η να στείλω Μάιλ κ να Μ πουν συγκεκριμένα αν τς δώσω στοιχεία για την δική μ μετάθεση;
alexandros4 έγραψε:Βγάλτε ρε τις μεταθέσεις! Να πάμε σπίτια μας επιτέλους !
Χωρίς βύσμα αρχηγέ αυτό το "σπίτια μας" που λες. Παίζει να είναι πιο μακριά απ, ότι υπολογίζεις. Για αυτό μην ενθουσιάζεσαι τόσο πολύ. Φιλικά!
Μακαρι να τις πάρουμε πριν τα γκρουπ πλέον μετραμε αντίστροφα...
Χθεσινή ενημέρωση από την υπηρεσία του ΓΕΣ που είναι αρμόδια για τις μεταθέσεις (μέσω γνωστού που εργάζεται στο ΓΕΣ).Μέχρι εκείνη τη στιγμή ίσχυε κανονικά ότι οι μεταθέσεις είναι για 15 Απριλίου.
Δεν είχαν κανένα στοιχείο για μεταθέσεις αργότερα ή σε δόσεις κ. Λ. Π.
Dimitris 359 έγραψε:Χθεσινή ενημέρωση από την υπηρεσία του ΓΕΣ που είναι αρμόδια για τις μεταθέσεις (μέσω γνωστού που εργάζεται στο ΓΕΣ).Μέχρι εκείνη τη στιγμή ίσχυε κανονικά ότι οι μεταθέσεις είναι για 15 Απριλίου.
Ναι αλλα εχουν βγει και απλα περιμένουμε η δεν εχουν τελειωσει ακομα να τις βγαζουν ολες;
Ξαναεπικοινωνησα σήμερα με το ΓΕΣ και μου είπαν ότι περιμένουμε μεταθέσεις κανονικά την επόμενη βδομάδα. Οι λίστες ετοιμάζονται ωστόσο δεν έχουν υπογραφεί ακόμα.
Για να δούμε τινθα γίνει...
Ξερουμε τιποτα για τις μεταθεσεις αν μαζι με της ΣΤ θα ρθουν και της Ε';
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης