Μεταθέσεις στο στρατό (2019)
Ξέρει κανείς πότε βγαίνουν οι μεταθέσεις για 359; Ακούγεται ότι θα βγουν μαζί με τα σπεν της 360. Είναι αλήθεια;
Τις περιμένουμε αυτήν την περίοδο μέχρι και 15 Απριλίου!! αντε να δούμε..
Εχουμε κανένα νεογια της μεταθεσης 359... Μπορεί να φύγουμε και Μάιο;
Γιώργος έγραψε:Εχουμε κανένα νεογια της μεταθεσης 359... Μπορεί να φύγουμε και Μάιο;
Δεν πιστεύω πως θα φύγετε Ιούνιο, ειδικά αν λάβεις υπόψιν ότι 10 Απριλίου περίπου απολύεται η 57. Λογικά οι περισσότεροι κάπου στα μέσα Απριλίου πιστεύω θα φύγετε.
Και ποιος θα κανει υπηρεσιες ; Η 360 που και αυτοι εμειναν λιγοι μετα τα σπεν αφου ολοι φυγαν με μεταθεση;
Μπορεί να φύγουν σε δύο γκρουπ, διαφορετικά θα μειωθούν και οι υπηρεσίες αναλόγως. Όσοι από την 59 πάντως είναι να φύγουν, θα φύγουν κάπου στο 5μηνο, όπως θα γίνει αργότερα με τους 60αρηδες κοκ.Sakas έγραψε:Και ποιος θα κανει υπηρεσιες ; Η 360 που και αυτοι εμειναν λιγοι μετα τα σπεν αφου ολοι φυγαν με μεταθεση;
Το ακουσες από κάπου αυτό; Εμάς μας είπαν θα ρθουν κανονικά
Μέχρι και για εφταμηνο έχω ακούσειGIANNIS511 έγραψε:Μπορεί να φύγουν σε δύο γκρουπ, διαφορετικά θα μειωθούν και οι υπηρεσίες αναλόγως. Όσοι από την 59 πάντως είναι να φύγουν, θα φύγουν κάπου στο 5μηνο, όπως θα γίνει αργότερα με τους 60αρηδες κοκ.Sakas έγραψε:Και ποιος θα κανει υπηρεσιες ; Η 360 που και αυτοι εμειναν λιγοι μετα τα σπεν αφου ολοι φυγαν με μεταθεση;
Γνωρίζει κανείς τις μονάδες υγειονομικού που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη και στην Πιερία ; Εκτός προφανώς του 424!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Εγώ άκουσα ότι η 359 από αύριο μέχρι αρχές Απριλίου θα αρχίσουν να φεύγουν. Οι 360 δεν έχω ιδέα. Και εμείς οι 358 θα πάρουμε τα τρία μας...
Μεγάλη κουβέντα αυτή... Μακάρι να γίνει έτσι αν και δύσκολο ακούγεταιChristosns έγραψε: Εγώ άκουσα ότι η 359 από αύριο μέχρι αρχές Απριλίου θα αρχίσουν να φεύγουν. Οι 360 δεν έχω ιδέα. Και εμείς οι 358 θα πάρουμε τα τρία μας...
Καλησπέρα παιδιά είμαι Κω και πριν μερικές μέρες τελείωσα σπεν μπορώ να φύγω πριν το 5μηνο με βύσμα η όχι;
Εννοείται πως γίνετε.
Απλά επειδή οι μεταθέσεις (μαζί και οι βυσματικές) φύγανε ήδη μετά το τέλος των ΣΠΕΝ δεν ξέρω αν μπορείς να φύγεις στα καπάκια ή αν θα πρέπει να περιμένεις να βγουν οι επόμενες μεταθέσεις και μαζί και η δική σου για να φύγεις.
Αλλά φαντάζομαι αυτό είναι ανάλογα και το τι βύσμα έχεις.
Απλά επειδή οι μεταθέσεις (μαζί και οι βυσματικές) φύγανε ήδη μετά το τέλος των ΣΠΕΝ δεν ξέρω αν μπορείς να φύγεις στα καπάκια ή αν θα πρέπει να περιμένεις να βγουν οι επόμενες μεταθέσεις και μαζί και η δική σου για να φύγεις.
Αλλά φαντάζομαι αυτό είναι ανάλογα και το τι βύσμα έχεις.
Σημερα έφυγαν 2 ατομα απο 358 αππ την λερο οποτε υπαρχει ελπιδα παιδια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης