Τσεκαρισμένο αυτό, ή ράδιο αρβύλα;Kwstas έγραψε: Για πυροβολικό είπαν από γες αύριο μάγκες!
Μεταθέσεις στο στρατό (2019)
Mitsos21 έγραψε:Σε ποια μονάδα είσαι φιλαράκι; Και που το ξέρεις αυτό; Γιατί εδώ δεν ξέρει κανείς τίποτα ακόμα, ούτε στρατιώτες ούτε από το 1ο γραφείο. Και στο γες που πήρα τηλέφωνο μου είπαν να τις περιμένουμε τις μεταθέσεις από τις 17 και μετά που κλεινουμε 5μηνο μέχρι και τέλος Φεβρουαρίου.
Πηρα κι εγω εκει και μ ειπαν το ιδιο πραγμα. Βεβαια ειναι απο το τμημα στηριξης οπλιτων... Ειναι δικες τους εκτιμησεις... Τωρα οπως ειπα και πριν να εχει παιξει τοσο ραδιο αρβυλα και να φυγει αυτη η βδομαδα ετσι; Τι να πω... Και ο δικος μου που ρωτησε στο γες στις μεταθεσεις και του ειπαν οτι μεχρι 15 εχω φυγει για Αθηνα να ειναι βλακειες; Παλι τι να πω...
Παιδιά υπάρχει κάποιος που μένει Εύοσμο και θα φύγει?
Βγήκαν μεταθέσεις Έβρο μάγκες !!! Αθήνα σου ερχομαιιι
Βγηκαν οι μεταθεσεις στην αλλη μοναδα π ειναι στο στρατοπεδο μαζι μας και οχι στην δικη μας! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙΙΙ ΡΕΕ
Ελπίζω να μην σε καψωναρουν πάλι δεύτερη φορά γιατί πάει και σε εμα το καψόνι χαχαχαχχα
Αληθεια; Πότε φεύγετε και πότε παρουσιάζεστε Αθήνα αν επιτρέπεται;Γιανννης έγραψε: Βγήκαν μεταθέσεις Έβρο μάγκες !!! Αθήνα σου ερχομαιιι
Γιανννης φεύγετε μισοί τώρα και μισοί 4 Μαρτίου; Εγώ εδώ 618 δεν μας έχουν πει τίποτα.
Μενίδι πάω, από Έβρο. Ημερομηνίες ακόμα δεν μας έχουν πει
Επίσης ανακοινώθηκαν ότι φεύγουν όλοι από την σειρά μου στο στρατόπεδο μου, το ποτε θα το μάθουμε σύντομαΓιανννης έγραψε:Μενίδι πάω, από Έβρο. Ημερομηνίες ακόμα δεν μας έχουν πει
Ρε παιδιά και σε εμας που δεν μας ηρθε θα μείνουμε εδώ μέχρι τελος; τι φαση ; Έχει ακούσει κάνεις κάτι για νέα ημερομηνία;358
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης