Μεταθέσεις στο στρατό (2019)
Δεν νομίζω να το καθυστερήσουν τόσο πολύ... πολύ ακούγεται ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχουν βγει...
Σήμερα σε δίπλα μονάδα τους είπαμε να παραδώσουνε όπλα και να ακούω αοπλες υπηρεσίες μέχρι να τους βγει η μετάθεση... Πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα αργήσουν.
Η διαταγη απο το ΓΕΣ για τις μεταθεσεις ηρθε σημερα στην μονάδα μου. Περιμενουμε μονο να τις ανακοινωσουν και να φυγουμε
Σειρα 58 τελειωσε σπεν 2Νοεμ-> Σειρα 57 εφυγε 6-7Δεκ
Σειρα 59 τελειωσε σπεν 25Γεν-> Σειρα 58 θα φυγει 25-28Φεβ.
Παιδιά είμαι 57αρης... Οι μεταθέσεις ερχονται ακριβώς στο πεντάμηνα με 1 2 ημέρες πάνω κάτω.. έτσι έγινε και με την 55 ,56 και 57 σε εμένα.. οπότε μην αγχωνεστε
Ολα ειναι σχετικα έγραψε:Σειρα 58 τελειωσε σπεν 2Νοεμ-> Σειρα 57 εφυγε 6-7Δεκ
Εισαι ο μονος π λεει για 25-28... Παντως φιλος μου σε μοναδα της Αττικης μ ειπε οτι περιμενουν ατομα την Παρασκευη εκει... Τωρα...
Σίγουρο είναι αυτό;358Ε έγραψε:Η διαταγη απο το ΓΕΣ για τις μεταθεσεις ηρθε σημερα στην μονάδα μου. Περιμενουμε μονο να τις ανακοινωσουν και να φυγουμε
Γιανννης έγραψε:Σίγουρο είναι αυτό;358Ε έγραψε:Η διαταγη απο το ΓΕΣ για τις μεταθεσεις ηρθε σημερα στην μονάδα μου. Περιμενουμε μονο να τις ανακοινωσουν και να φυγουμε
Ναι φίλε τσεκαρισμενο
Καλησπέρα είμαι γραφέας στην μονάδα μου στο 1ο γραφείο. ΣΗΜΕΡΑ ήρθαν μεταθέσεις κατ' εξαίρεση τις 359 3 άτομα φεύγουν.
Kwstas έγραψε:Για πυροβολικό είπαν από γες αύριο μάγκες!
Για ολο το πυροβολικο ή για την μοναδα σου εννοεις; ; Σιγουρο;
Σε ποια μονάδα είσαι φιλαράκι; και που το ξέρεις αυτό; γιατί εδώ δεν ξέρει κανείς τίποτα ακόμα, ούτε στρατιώτες ούτε από το 1ο γραφείο.. και στο γες που πήρα τηλέφωνο μου είπαν να τις περιμένουμε τις μεταθέσεις από τις 17 και μετά που κλεινουμε 5μηνο μέχρι και τέλος Φεβρουαρίου.
Αυτό που η μισή 359 έχει φύγει πριν την 358 με ξεπερνάει. Εμάς δεν έφυγε κανείς νωρίτερα εδώ πέρα ούτε με βύσμα ούτε με κατ εξαίρεση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης