Μεταθέσεις στο στρατό (2019)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
chrissp
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από chrissp »

miss my soldier359 έγραψε:Ξέρουμε τι γίνεται με τις μεταθέσεις 359; Υπάρχει περίπτωση να μου έρθει νωρίτερα από τον Μάρτιο;
Πριν το 5αμηνο μόνο βυσματιμες και κατ'εξαιρεση. Κάτσε να βγούνε πρώτα της 358

Αυλώνα ΚΕΤΘ

Δημοσίευση από Αυλώνα ΚΕΤΘ »

Αν είσαι από Αθήνα. Είναι καλά παλεύεται. Λόγω δν. αν όχι...
147ΤΕ

Δημοσίευση από 147ΤΕ »

Ρε η 359 βιάζεται πιο πολυ να παρει μεταθεση παρα εμεις απο τν 358
359 εσσο

Δημοσίευση από 359 εσσο »

Στην ίλη διοικησεως Αυλώνα είναι καλά; Πως πάνε οι υπηρεσίες;
96meresadeia

Δημοσίευση από 96meresadeia »

Πυροβολικό Αθήνα έχουν έρθει τουλάχιστον 30-35 άτομα από 359 κατεξαιρεση, βυσματικες και μη.358 άφαντοι ακόμα και οι βυσματικες. Λογικά μέσα Φλεβάρη ή ποτέ.
Alex7

Δημοσίευση από Alex7 »

Καλησπερα παιδια.. Θα ηθελα ν δωσω κι εγω την πληροφορια μου.. Υπηρετω Λημνο στο πυροβολικο 358αρης... Εχω ανθρωπο δικο μου που μπαινοβγαινει στο γες και που κανονισε την μεταθεση μου (δηλ το που να παω) και κ ειπε 15-16 φεβρουαριου ερχεσαι αθηνα.. Θα τον ρωτησω αυριο αν ξαναπαει για να μαθει για πιο σιγουρα.. Παντως εδω ακουγεται απο παντου παντου οτι 10-12 φεβ θα ερθουν και απο διοικητες μοναδων και απο την ταξιαρχια και γενικα και απο αλλα στρατοπεδα και οτι θα μεταθεσουν κι αυτους π δηλωσαν αμεταθετο.. Να φανταστειτε ο διοικητης μου εδωσε σε ολους τους 358 τις ταπ τους για να μην τις χασουν στην μεταθεση.. Αν καποιος εχει ιδιες πληροφοριες ας το πει... Σας ευχαριστω...
58+

Δημοσίευση από 58+ »

96meresadeia έγραψε:Πυροβολικό Αθήνα έχουν έρθει τουλάχιστον 30-35 άτομα από 359 κατεξαιρεση, βυσματικες και μη.358 άφαντοι ακόμα και οι βυσματικες. Λογικά μέσα Φλεβάρη ή ποτέ.
Χαχαχα μην απελπιζεσαι. Θετική σκέψη παιδια γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα. Μακάρι να μας έρθουν σύντομα

Polo

Δημοσίευση από Polo »

Αν μας ερθει μεταθεση και εχουμε καποιες ΤΑΠ πχ 4 υπαρχει περιπτωση να τις χασουμε; Η μηπως ειναι αναλογα την μοναδα που θα παμε και αν τις αναγνωρισουν
Άβαταρ μέλους
Γιανννης
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Γιανννης »

Alex7 έγραψε:Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα ν δωσω κι εγω την πληροφορια μου. Υπηρετω Λημνο στο πυροβολικο 358αρης... Εχω ανθρωπο δικο μου που μπαινοβγαινει στο γες και που κανονισε την μεταθεση μου (δηλ το που να παω) και κ ειπε 15-16 φεβρουαριου ερχεσαι αθηνα. Θα τον ρωτησω αυριο αν ξαναπαει για να μαθει για πιο σιγουρα. Παντως εδω ακουγεται απο παντου παντου οτι 10-12 φεβ θα ερθουν και απο διοικητες μοναδων και απο την ταξιαρχια και γενικα και απο αλλα στρατοπεδα και οτι θα μεταθεσουν κι αυτους π δηλωσαν αμεταθετο. Να φανταστειτε ο διοικητης μου εδωσε σε ολους τους 358 τις ταπ τους για να μην τις χασουν στην μεταθεση. Αν καποιος εχει ιδιες πληροφοριες ας το πει... Σας ευχαριστω...

ακριβως τα ιδια και απο εβρο μερια
358ιιι

Δημοσίευση από 358ιιι »

Καμία μετάθεση ήρθε πουθενά;
Elos359

Δημοσίευση από Elos359 »

Καλησπέρα παιδιά είμαι 359 και αναμένω με Βυσμα από Έβρο να φύγω αλλά δεν γνωρίζω το ποτε. Λογικά θα έρθει μέχρι τις 15 η θα αργήσουν μέχρι τέλος του μηνα ; Γνώριζει κανεις τι παίζει πραγματικά ; Παίζει να έρθουν πι μετάθεσεις μαζί με της 358; ευχαριστω τσακάλια καλοί πολίτες όλοι
HeyMan

Δημοσίευση από HeyMan »

Είμαι και εγώ 359 από Αθήνα, βρίσκομαι σε μονάδα παραμεθορίου. Είχα / έχω πολύ καλό βύσμα (στο ΓΕΣ) και ήταν να πάρω μετάθεση μετά τα ΣΠΕΝ. Τελευταία στιγμή όμως με παίρνει και μου λέει ότι δε γίνεται να πάρω μετάθεση προ του 5μηνου. Αυτό που μου είπαν ότι μπορώ να κάνω για να φύγω 30-45 μέρες πιο πριν είναι να πάρω απόσπαση. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει, διότι ύστερα από αυτή τη στροφή 180 μοιρών της τελευταίας στιγμής δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη. Για σένα τώρα δε ξέρω, απλώς μοιράστηκαν την εμπειρία μου.

Polos

Δημοσίευση από Polos »

Ηρθε η πρωτη μεταθεση στην Χιο παιδια. Δεν ξερω λεπτομερειες γιατι ειναι σε αλλη μοναδα (ρανταρ)
Κως

Δημοσίευση από Κως »

Άραγε πόσες μέρες πριν τη μετάθεση το μαθαίνουμε; Και κατι άδειες προσαρμογής παίζουν πλέον ή @@; Εικόνα
358aa

Δημοσίευση από 358aa »

Όποτε οι 358 να περιμένουμε μετάθεση αυτή την εβδομάδα; η Δευτέρα;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης