Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΕΛΙΣΩ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ΕΛΙΣΩ »

Εγω ΔΥΚ έκανα 3μήνες σκληρή προπόνηση,3ώρες την ημέρα στο γήπεδο ήμουνα με γυμναστή και όταν πήγα εκεί έτριβα τα μάτια μου... Όλες σερνόντουσαν... Και μάλιστα αυτές που σερνόντουσαν πιο πολύ πέρασαν κιόλαςΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στους Διαγωνισμους προτεραιοτητας γλυκια μου ετσι γινεται συνηθως.

Και φυσικο επακολουθο ειναι οταν βλεπεις οτι τα μοσχαρια περνανε να τριβεις τα ματακια σου.
ΕΛΙΣΩ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από ΕΛΙΣΩ »

Εκεί είναι όμως ΔΥΚ μου που σε πνίγει το δίκιο... Γιατί εγώ και ο κάθε άλλος που προσπαθεί και στο τέλος δεν ανταμείβεται... Αξιοκρατία δυστυχώς σε τέτοιες προκηρύξεις δεν υπάρχει... Και έρχονται μετά και τα άτομα που πέρασαν και σου κοκορεύονται και καλά οτι μπήκαν με μεγάλη προσπάθεια... Και τα βλλέπουμε αυτά και μετά δεν έχουμε κουράγιο για να ξαναδώσουμε...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Εχεις δικιο illy μου αλλα εδω που τα λεμε διαβαζα τις προαλλες οτι εχει παρατηρηθει ενα εντονο φαινομενο παραιτησεων απο γυναικες λογω του οτι δεν μπορουν να αντεξουν την στρατιωτικη ζωη.

Τωρα θα μου πεις να μην τα εκαναν. Αμ ελα ομως που τα εκαναν και περασαν και εμειναν απ'εξω τοσα αλλα παιδια (αναμεσα τους αντρες και γυναικες χωρις καμμια διακριση) που ειμαι χιλια τα εκατο σιγουρος οτι δεν θα κανανε κατι αντιστοιχο.

Φυσικα δεν συμφωνω με αυτη την στρατηγικη του στυλ (Κανω τα αθληματα επιπεδου Ειδικων Δυναμεων.
Καλησπέρα, δεν ξέρω που το διαβασες αυτο που λες για τις γυναικες οτι υπαρχει ενα εντονο κυμα παραιτησεων εγω θα σου πω οτι ισχυει το αντιθετο στην προκηρυξη για εποπ το ετος 2008 ειχε ακουστει οτι θα κοψουν αρκετες γυναικες γιατι εχουν μπει πολλες κ ειδικα σε ειδικοτητες που παλιοτερα ηταν μονο για αντρες, επισης Θελανε να ξανακανουνε τις προκηρυξης οπως ηταν παλια δηλ. Οι γυναικες να μπαινουν σε συγκεκριμενες ειδικοτητες Αλλα αυτο δεν μπορουν να το κανουν λογω το οτι οι γυναικες θα Το κυνηγησουν δικαστικα για αυτο κ Αυξησαν το υψος κ τις κοβουν στο τελος

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kallitexnis »

Ούτως ή άλλως δεν γίνεται ο στρατός (όχι ο Ελληνικός αλλά οποιοσδήποτε) να απαρτίζεται σε 80% γυναίκες και 20% άντρες.
Anonymous

kallitexnis έγραψε:Ούτως ή άλλως δεν γίνεται ο στρατός (όχι ο Ελληνικός αλλά οποιοσδήποτε) να απαρτίζεται σε 80% γυναίκες και 20% άντρες.
Εγω δεν ανεφερα τοσο μεγαλα ποσοστα αλλα πλέον οι γυναικες εχουν μπει δυναμικα σε αυτο τον χωρο

seagul28
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από seagul28 »

Για να περασουμε στην επόμενη φαση πρεπει να πετύχουμε σε όλα τα αθληματα ή αρκουν εστω 2-3 δοκιμασίες; Αυτοί οι εξεταστές θα εχουν κουραστεί και με τον ήλιο... Τι στο καλό; Ολα θα τα κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
troller
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από troller »

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... Καλο... Δεν νομιζω να κοβουν απευθιας. Πριν διαβασα τις σιζητισειςστο φορουμ και ειδα οτι ειναι ελαστικοι σε πολλα πραγματα, διαβασε τις προηγουμενες σελιδες και θα δεισ... Εικόνα
Anonymous

Γειά σας παιδια. Εδώ και καιρο έχω ξεκινησει προετοιμασια για τα αθληματα. Στο μόνο αθλημα που δυσκολευομαι προς στιγμη ειναι το μηκος. Πέρνω φόρα και πηδαω απο την ασπρη γραμμη οπως κανουν στον στιβο αλλα φθανω τα 3μ. Περιπου.
Ήθελα να ρωτησω αυτους που εχουν συμμετασχει παλαιοτερα σε αθλητικες δοκιμασιες για εποπ.: Οι εξεταστες το μετρανε ακριβως 3.60 απο την ασπρη λωριδα ή απο το τελος του σκαματος/διαδρομου;
Ευχαριστω για τον χρόνον σας
Άβαταρ μέλους
troller
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από troller »

Θανο, ποσο κανεις τα 150 με τα κανιστρα;
το μηκος δεν ειναι δισκολο ρε συ, εκανα 6 χρονια σε ομαδα στιβου και εμενα προσωπικα δεν μ φεναιται δισκολο το μονο δυσκολο μου φαινεται αυτο με τα δοχεια... ειχα λαβει μερος σε εξεταεις για τιν αστυνομια και ειχα κανει εκει τα ατθληματα ξανα αλλα δεν ειναι το ιδιο. απο οτι εχω διαωασει εδω μεσα ειναι ελαστικοι σαυτο και παιζει να εχεις και δευτερη προσπαθεια... καλη επιτυχια παντωσ... Εικόνα
Anonymous

Τα κανιστρα τα κανω 1 1/2 λεπτο περιπου. Ειναι σχετικα ευκολο. Δηλαδη σε αστυνομια και στρατο δεν τα μετρανε κανονικα τα 3.60 στο αλμα. Αν πατησεις Η περασεις λιγο την ασπρη γραμμη δεν πειραζει;

Άβαταρ μέλους
troller
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από troller »

Απο οτι εχω διαβασει εδω ειναι ελαστικοι ς αυτο το θεμα και επισις η γραμμη δεν ειναι καν 3,60 αλλα λιγοτερο οποτε δεν νομιζω να υπαρχει ιδαιτερο προβλημα... ας ελπισουμε οτι θα περασουμε την συνεντευξη πρωτα θανο και μετα βλεπουμε ξανα τα αθληματα... που δινεις;
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από tati »

Εγω παλι ακουσα οτι χρειαζεσαι δοντι με βαθιες ριζες για να καταφερεις να περασεις. Ισχυει κατι τετοιο;

κ κατι αλλο. Απο τα αθληματα παιρνεις μορια;

Paola
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Paola »

Δε μπορω να καταλαβω γτ βαζουν και στα ΕΠΟΠ βυσμα αφου οπως λενε κπ που χουν ξαναπαει υπηρχαν αθληματα που δεν τα περασαν κυριως (ενα που δεν περασαν) αλλα ηταν επιτυχων στις Αθλητικες δοκιμασιες, δε μιλαω για υγειονομοκα κλπ γτ ολοι μια χαρα στην υγεια μας ειμαστε νεα παιδια ετσι; Τοτε που βοηθα το βυσμα;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παντου βοηθα το βυσμα γλυκια μου!

Ενδεχομενως στα αθληματα να ειναι πιο 'ελαστικοι΄ μαζι σου.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης