Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Dea350
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Dea350 »

Με τις ενστάσεις τι θα γίνει ρε παιδιά είναι κρίμα για μας που έκαναν λάθος στις αιτήσεις μας
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Εμεις σαν επιλαχων αξιζει να αφησουμε τις δουλειες μας και να παμε για αθλητικες δοκιμασιες κλπ; Αρκετες μερες αδεια εχω παρει για ολο αυτο και τωρα αν ξαναπαρω παιζει να με διωξουν απο την δουλεια...
Άβαταρ μέλους
Chris12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Chris12 »

Τι να πω ρε παιδια θα δειξει , αμα παμε αναλογικα , το 2011 με 960 ατομα κοπηκαν στους 80 στα αθλητικα τωρα για αυτους της α κατηγοριας με 1200 ατομα πιθανον να κοπουν στους 90 με 100 , οχι μονο για αθλητικα εννοω ολα μαζι και υγειονομικα και τατουαζ και αθλητικα. Ολα αυτα βεβαια ειναι εικασιες θα δουμε..
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Ρε παιδιά δεν πήγαμε για δουλειά τόσες μέρες για να περάσουμε γιατρούς τώρα πρέπει να μην πάμε για δουλειά για να πάμε στην Αθήνα και να περάσουμε εξετάσεις που θα κοπούν ούτε 50 άτομα και τζάμπα θα κάνουμε εμείς τόσα έξοδα που θα μείνουμε τι θα φάμε και στο τελοσ Τι να έρθουμε πάλι σπίτι με 400 ευρώ έξοδα και χωρίς δουλειά χωριά ότι εκείνες τις μέρες θα δουλεύαμε και θα βγάζαμε λεφτά
Δημητρης

Ελπιζουμε να βγει η επομενη προκυρηξη... Μονο αυτο. Ευχομαι σε ολους τους επιλαχων να ειμαστε μεσα στην επομενη αν οχι σε αυτη και να κανουμε στην ζωη μασ Αυτο που θελουμε πραγμματικα! Καλη επιτυχια κ καλη δυναμη σε ολους οτι κ αν κανετε! Αναμενουμε για επόμενη
Δημητρης

Σωστος ρε φιλε αυτο σκεφτομαι κ γω Εχω απογοητευτει... Τζαμπα κοπος και θα μεινω και χωρις δουλεια στο τελος

Δεα...
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Δεα... »

Καλησπερα ; Μια ερώτηση γνωρίζει κανείς κάτι για προσφυγή στην προκυριξη για τις τριτεκνιες και τα όρια ηλικίας μοριοδότησης των τρίτεκνων ; Και πολυτέκνων...
Δεα...
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Δεα... »

Ότι δηλαδή δεν ήταν σωστός ;
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Είναι κάποιοι επιλαχόντες που γράφουν στους επιτυχόντες δεν το έχω καταλάβει ακόμα τον λόγο εγώ παιδιά είμαι 10 επιλαχον εύχομαι να τα καταφέρω να δούμε κιόλας τι θα γίνει με της ενστάσεις...
alex99
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από alex99 »

Δεα... έγραψε:Καλησπερα ; Μια ερώτηση γνωρίζει κανείς κάτι για προσφυγή στην προκυριξη για τις τριτεκνιες και τα όρια ηλικίας μοριοδότησης των τρίτεκνων ; Και πολυτέκνων...

Φίλε, ήταν κάποια παιδιά από εδώ μέσα που είπαν ότι θα κινήσουν διαδικασίες. Αν θέλεις στείλε ένα πμ στον Player7 ίσως συμμετέχει σε κάτι τέτοιο.

red hot

Δημοσίευση από red hot »

alex99 έγραψε:
Δεα... έγραψε:Καλησπερα ; Μια ερώτηση γνωρίζει κανείς κάτι για προσφυγή στην προκυριξη για τις τριτεκνιες και τα όρια ηλικίας μοριοδότησης των τρίτεκνων ; Και πολυτέκνων...

Φίλε, ήταν κάποια παιδιά από εδώ μέσα που είπαν ότι θα κινήσουν διαδικασίες. Αν θέλεις στείλε ένα πμ στον Player7 ίσως συμμετέχει σε κάτι τέτοιο.

να το πατε δικαστικα φτανει με το καρκινο του δημοσιο και το λομπυ τον πολυτεκνων ολα τσαμπα για αυτους τα βλεπουμε χρονια απο εποχες που μπαινανε ευελπιδων με 10 και 11.Aυτα εχουνε μινει καταλειπα απο εποχες που περνανε μορια δεκαετια του 80 παιδια αστυνομικων για να μπουνε στο σωμα τωρα οι πολυτεκνοι φτανει αυτο το τσιρκο.

Άβαταρ μέλους
Chris12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Chris12 »

Εγω παιδια 65 επιλαχων μακαρι να μπουμε ! Η Παναγια μαζι μας
Δεα350

Δημοσίευση από Δεα350 »

Έχω κάνει ένσταση όπως μου είπαν γιατί έγινε λέει λάθος και δεν είδαν ότι το χαρτι της στρατολογίας έγραφε αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων. περιμενω αν δε γίνει δεκτή γιατί πολλα γράφονται στο forum θα φτάσω στα άκρα γιατί είναι άδικο να μου κόβουν τα μορια
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Player7 »

Φιλε ειχες ενημερωση για το αν ειδαν την ενσταση σου; Σου ειπαν οτι θα σου απαντησουν με email;
Δεα350

Δημοσίευση από Δεα350 »

Καλημέρα εγω που πήρα τηλ μου είπαν ότι ακόμη δεν έχουν εικόνα , ούτε όμως μου έχουν στείλει μέικ η συστημένη απάντηση άντε να δουμε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες