Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Σταυρος7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Σταυρος7 »

Πολυ ησυχια εχει εδω παιδια
Dea350
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Dea350 »

Αναμένουμε τους πίνακες άντε κι ο θεός βοηθος
Σταυρος7
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Απο αυτα που ακουτε και διαβαζετε πιστυετε θα ειναι αυστηροι η χαλαροι για να τελειωνουν?
ΑποστολήσΤεθ

Δημοσίευση από ΑποστολήσΤεθ »

Πιστεύω θα είναι χαλαροί και θα περάσουν σε λογικά πλαίσια και εμείς οι επιλαχόντες θα μείνουμε με το όνειρο
Σταυρος7
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Οποτε μηδενικες ελπιδες για εμας
Άβαταρ μέλους
Chris12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Chris12 »

Παιδια τι θεση εχετε περιπου; Ειστε πανω απο 90?
general ford

Δημοσίευση από general ford »

ΑποστολήσΤεθ έγραψε:Πιστεύω θα είναι χαλαροί και θα περάσουν σε λογικά πλαίσια και εμείς οι επιλαχόντες θα μείνουμε με το όνειρο

ισχυει φιλε. Ξερω ατομο πολυ χοντρο βισμα τα μορια του ηταν αντικειμενικα καθως τα μορια δεν τα πηραζει βισμα αλλα σε αθληματα δε κανει το χιλιομετρο ουτε σε 5 λεπτα. Αυτος εχει ετοιμο το κρεβατι στη σχολη. Αυτος δλδ δε θα κοπει ποτε τον ποτων δε ξερω ποσοι σαν και αυτον υπαρχουνε αν θελετε λοιπον να ειναι αντικειμενικα για μενα στειλτε δημοσιογραφους ειναι οι μονοι που τους τρεμουνε ολοι, στειλτε εκει που γινοντε τα αθλητικα. Θυμαμαι απο παλιοτερες πτροκυριξεις που σε αθλητικες δοκιμασιες οταν ακουγανε το ενδεχομενο να υπαρχει καποιος δημοσιογραφος να βλεπει την διαδικασια κατουργιοντουσταν και ηταν οσο πιο τυπικοι μπορουσαν. Φετος επιδη ειναι η τελευταια προκυριξη θα προσπαθησουνε να βαλουνε τη σαρα και την μαρα. Βλεπε αγαπη μονο που ελεγε σε εκπομπη της πανιας οτι τον βαλανε σε ψυχιατρειο επιδει ειχε εθισμο στο νετ οι γονεις του (ψυχοπαθολογια εθισμου κοβεται αμεσως σε ψυχοτεχνικα) αυτος ομως να φανταστειτε γιατι ξερω οτι ειναι μεγαλο βισμα θα τον δειτε μεσα! Δυστηχως εκει σε ψυχοτεχνικα δε μπορουν να ερθουν δημοσιογραφοι καθως ατομικα!

Άβαταρ μέλους
Chris12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Chris12 »

Σχετικο ειναι αυτο, να χουμε πιστη και ολα θα πανε καλα. Δεν νομιζω να ειναι χαλαροι λογω του μεγαλου ανταγωνισμου σιγουρα ομως θα το δουμε και απο κοντα
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Player7 »

Δε θα ειναι η τελευταια προκηρυξη, καποια στιγμη επι ΝΔ θα ξαναβγει. Απλα μπορει να ειναι μικροτερη και με αλλα κριτηρια.Θεωρω πως οταν ξαναβγει, μπορει να ειναι σα του λιμενικου, δηλαδη με ποσοστα και αει-τει!

Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Johnny94 »

Τι δημοσιογράφοι λες ρε φιλαράκι θα πεις στον alpha περνάμε αθλητικές έλα να τραβάς μην μπει κανα βύσμα; ειπαμε.. μην το γαμαμε τόσο... και επίσης δεν σε αφήνουν να μπεις ούτε γονείς αφήνουν ούτε δικηγόρους κανέναν μόνο ο υποψήφιος...
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Johnny94 »

Και ποτε στο παρελθόν δεν πήγε δημοσιογράφος. Μην παραπληροφορείς τον κόσμο...
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Συγγνώμη ρε παιδιά ποιος είπε ότι είναι η τελευταία; Στο λιμενικό ξέρω και είναι, για ΕΦ δεν είπαν τίποτα. Ανακοίνωσαν τίποτα και μου διέφυγε; Μη τρέχω να χαλάω λεφτά τσάμπα στα διπλώματα και να ελπίζω τόσο καιρό!
Επιλαχών

Δημοσίευση από Επιλαχών »

Καλησπερα παιδιά! Και εγω ειμαι επιλαχών σε θέση 85-90 (αυτο για την ανωνυμία). Διάβασα ολα τα μηνύματα σας και εχω προβληματιστεί. Πόσες πιθανοτητες πιστεύετε οτι εχω;
ΔημήτρηςΕΔ

Δημοσίευση από ΔημήτρηςΕΔ »

Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω πιστεύω ότι θα το κοπούν το πολύ 50 άτομα και τζάμπα θα κάνουν οι υπόλοιποι έξοδα να κατέβουν Αθήνα
Lefterios

Δημοσίευση από Lefterios »

Παιδιά σος ερώτηση... δίπλωμα με είπαν που πήραντηλ δν χρειάζεται ΠΕΙ παρά μόνο το δίπλωμα.. ισχύει αυτό; Η χρειάζονται και πει ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες