Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Παιδια οτι και να λεμε δεν αλλαζει υπομονη υπομονη αδερφια
Αλάνια παρόλο που είμαι κ γω επιλαχων το θεωρώ αρκετά δύσκολο να κοπούν πάνω από 30-40 άτομα... μακάρι να βγω λάθος... καμία 80 κόπηκε το 11 στα πκε... αλλά ήταν πιο αυστηρά με ΔΜΣ και με τατουάζ.. και δεν το. λεω εγώ αλλά η προκήρυξη... επίσης το 11 πολύ έφυγαν για να μπουν σε άλλα σώματα ασφαλείας που τώρα δεν παίζει κάτι τέτοιο... και τέλος μην ξεχνάμε ότι το 11 πολύ μέσα στους. πρωτους ήταν τυχαίοι καθώς η βάση ήταν πιο κάτω... τώρα θεωρώ ότι οι τυχαίοι είναι ελάχιστοι και θα το κυνηγήσουν όσο μπορούν.. και καλά κάνουν το ίδιο θα εκανα. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία βέβαια αλλά ας είμαστε ρεαλιστές.
98 επιλαχών αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταία
Βαρατε ενστάσεις παλικάρια όλο και κάποιοι έχουν κάνει νοθεια, και όλο και κάποια λάθη υπάρχουν
30 επιλαχών Και ελπίζουμε
10 επιλαχών και πραγματικά ελπίζω σε θαύμα γιατί ακούγονται πολλά για βιζματα κτλ πραγματικά εύχομαι να γίνουν όλα σωστά...
Με 30 επιλαχών γράφε καλύτερα στο φόρουμ των επιτυχόντων..30 άτομα από τους επιτυχόντες πιστεύω δεν θα πάνε καν
Σπύρος1μαλ έγραψε:10 επιλαχών και πραγματικά ελπίζω σε θαύμα γιατί ακούγονται πολλά για βιζματα κτλ πραγματικά εύχομαι να γίνουν όλα σωστά...
Ξεκίνα τις προπονήσεις μικρέ και άσε τα βύσματα και τις θεωρίες συνωμοσίας.
Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια. Το ξέρουμε και οι δύο ότι θα φορέσεις στολή.
Καλημέρα!
Χαχα φίλε 10 επιλαχών αν ήμουν θα έψαχνα αλεξίσφαιρα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Να έχεις 45 θέση επιλαχών κ να βλέπεις τέτοια σχόλια. Σπύρο μην μας γειώνεις έτσι ρε φίλε.
Είσαι μέσα ήδη αν περάσεις τα ΠΚΕ.

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Παιδιά εγώ από περιέργεια και όχι κάποια ελπίδα - προς Θεού - είμαι στην 2938 θέση και πιο πάνω από εμένα που ισοβαθμούν αλλά δεν είναι έγγαμοι και έχουμε το ίδιο απολυτήριο.
Μετά το απολυτήριο δεν έρχεται η οικογενειακή κατάσταση που είσαι ο ίδιος σαν κριτήριο σε ισοβαθμία ;
Μετά το απολυτήριο δεν έρχεται η οικογενειακή κατάσταση που είσαι ο ίδιος σαν κριτήριο σε ισοβαθμία ;
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
- ypopsifios
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Δόκιμος έγραψε:Βαρατε ενστάσεις παλικάρια όλο και κάποιοι έχουν κάνει νοθεια, και όλο και κάποια λάθη υπάρχουν
Ρε αδελφέ τι ένσταση να κάνω ; Τα δικαιολογητικά μου είναι σωστά. Τι να πω ;
Π. Φ 344
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Σε περίπτωση ισοβαθμίας προηγείται ο υποψήφιος που έχει το μεγαλύτερο βαθμό απολυτηρίου Λυκείου ή πτυχίου Τ. Ε. Ε.(Β΄ κύκλου) ή ΕΠΑ. Λ. Και σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας προηγείται ο έγγαμος ή ο τελών εν διαστάσει ή χηρεία που έχει τα περισσότερα ανήλικα τέκνα και μεταξύ αυτών που έχουν ίδιο αριθμό ανήλικων τέκνων, ο μεγαλύτερος στην ηλικία με βάση την ημερομηνία γέννησης.
Δηλαδή εσύ αν είσαι παντρεμένος έχεις την ίδια προτεραιότητα με κάποιον που έχει πάρει διαζύγιο ή έχει χάσει την γυναίκα του. Μετά προηγείται αυτός που έχει περισσότερα ανήλικα παιδιά.
Δηλαδή εσύ αν είσαι παντρεμένος έχεις την ίδια προτεραιότητα με κάποιον που έχει πάρει διαζύγιο ή έχει χάσει την γυναίκα του. Μετά προηγείται αυτός που έχει περισσότερα ανήλικα παιδιά.
Ρε παιδια και μενα με περνανε ατομα που εχουμε ιδιο απολυτηριο και δεν ειναι εγγαμοι... και καποιοι ειναι καικαι μικροτεροι απο μενα. Τι παιζει εκει.
Πήραν κανένα τηλ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες