Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 3
Παιδιά το 11 είχανε κόποι γύρω στα 80 άτομα στο ΚΠΕ.. Από την σχολή είχανε φύγει πολλά άτομα και μπήκανε οι επιλαχόντες αλλά τότε φεύγανε επειδή έτρεχαν πολλές προυκυρηξεις πυροσβεστικής λιμενικό κτλ.. φέτος μόνο για λιμενικό θα βγεί και αυτό θα είναι λίγες θέσεις... οπότε μην ελπίζετε και πολλά
Σταυρος7 έγραψε:Παιδια λετε να υπαρχουν ατομα που δεν θα εμφανιστουν στις πκε;
Άνετα ξέρω 2 παΐδια που το σκέφτονται αν αξίζει να κατέβουν από το χωριό για ε. Φ
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Παιδιά το 11 είχανε κόποι γύρω στα 80 άτομα στο ΚΠΕ. Από την σχολή είχανε φύγει πολλά άτομα και μπήκανε οι επιλαχόντες αλλά τότε φεύγανε επειδή έτρεχαν πολλές προυκυρηξεις πυροσβεστικής λιμενικό κτλ. Φέτος μόνο για λιμενικό θα βγεί και αυτό θα είναι λίγες θέσεις... Οπότε μην ελπίζετε και πολλά
80 άτομα στα πκε 150-200 μέσα από την σχολή 70% για τις άλλες προκηρύξεις 30% για προσωπικούς λογούς.
ο λόγος που μπήκαν άτομα με νούμερο 1650 και 1700 είναι διότι πάρα πολλοί επιλαχών δεν παρουσιάστηκαν στα πκε ωστόσο επιλαχών άλλοι πιο πίσω ωστόσο κάποιοι αρχικοί επιλαχών απο βαρεμάρα χάσανε την θέση τους η πίστη όπως θέλετε πείτε το γνώμη μου ΟΛΟΙ ΟΙ επιλαχών να πάτε για ΠΚΕ !
georgio7 έγραψε:Καλησπερα. Με 2500 μορια πριν βγουν τα αποτελεσματα ημουν σιγουρος πως ημουν μεσα, δυστυχως ομως εκανε αιτηση ο καθενας (ποτσεπης ειτυχων και κλαιω) και γι αυτο ανεβηκε πολυ η βαση. Να ξερετε κατι, παραπανω απο τους μισους εκαναν τα χαρτια τους γιατι ειναι μονιμη δουλεια, χωρις να ξερουν τι θα αντιμετωπισουν. Επισης τα αθληματα δεν ειναι καθολου ευκολα για καποιον που δεν γυμναζεται συστηματικα και για καιρο. Εγω προσωπικα θα παρω το χρονομετρο μου κια θα παω στις αθλητικες δοκιμασιες. Ετσι θα μπορω να ξερω ποιος περασε και ποιος οχι ετσι ωστε να προχωρησω σε κινησεις νομικες εαν και εφοσον χρειαστει εαν περασουν ατομα που κανονικα θα κοπουν
οι επιλαχών είναι σε γκρουπ μόνοι τους στο τέλος
Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους!! Το 11 ήμουν επιλαχών με κάλεσαν να κατέβω άλλα δεν έφτασαν ποτε στιν σειρά μου απλά με κάλεσαν για να είναι καλυμμένη αυτή μήπως χρειαστώ... Έχασα και τι δουλειά μου διότι ειχα 3 μερες Αθήνα.
Καλησπέρα παιδιά γνωρίζει κανείς πότε ακριβώς με ημερομηνίες αρχίζουν οι ενστάσεις και πότε τελειώνουν; ΓΙΑΤΊ άλλοι λενε από 7/9και άλλοι από 9/9 ρωτάω γιατί ειμαι εξωτερικό δυστυχώς Ευχαριστώ!!!
Slade μιλάς τώρα για την άλφα ομάδα του 11 έτσι δλδ πήρανε ακόμα 600-700 άτομα πέρα από τους επιτυχόντες σωστά;
Θα καλέσουν μέχρι την θέση 1560 (Για την Α) σωστά; οι υπόλοιποι αν και εφόσον ζητηθούν; έχω μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω..
317δ1 έγραψε:Slade μιλάς τώρα για την άλφα ομάδα του 11 έτσι δλδ πήρανε ακόμα 600-700 άτομα πέρα από τους επιτυχόντες σωστά;
Δεν πήραν 600 700 άτομα
Πήραν 80 άτομα που κόπηκαν στα ΠΚΕ και μετά στο τέλος της Σχολής βάλανε άλλους 150-200 περίπου για εκπαίδευση διότι φύγαν μέσα από την σχολή όμως είπα ότι πήραν επιλαχών από το νούμερο 1500 πχ
Το 2011 Α κατηγορία ήταν 960 και 288 επιλαχών Απλά πολλοί από τους 288 δεν παρουσιάστηκαν στο αρχικό πρόγραμμα στα ΠΚΕ ωστόσο κάλεσαν και άλλους από πιο πίσω θέσεις δν ξέρω από ποιες αν ήταν 1350 1400 1500 παράδειγμα έφερα με τα νούμερα.
Στέλιος44 έγραψε:Θα καλέσουν μέχρι την θέση 1560 (Για την Α) σωστά; οι υπόλοιποι αν και εφόσον ζητηθούν; έχω μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω..
Ακριβώς αυτό μέχρι και 1560 Α κατηγορία θα πάνε στα πκε στο τέλος αν χρειαστούν και άλλους θα καλέσουν από πιο πίσω
Ωραία ευχαριστώ! Οπότε απο 1561 και μετά δεν πάνε καν για υγειονομικές καρτέλες
- DIAS
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Αρχίζει από την επομένη της δημοσίευσης.
- DIAS
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
7/9. Ως 16ΔΕΑ ΕΔ 2019 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά γνωρίζει κανείς πότε ακριβώς με ημερομηνίες αρχίζουν οι ενστάσεις και πότε τελειώνουν; ΓΙΑΤΊ άλλοι λενε από 7/9και άλλοι από 9/9 ρωτάω γιατί ειμαι εξωτερικό δυστυχώς Ευχαριστώ!!!
Καλησπερα Παιδια! Ευχομαι καλη επιτυχια μεχρι και τον τελευταιο επιλαχων! Ειμαι 314 σειρα απο τους 360! Αξιζει να μπω στην διαδικασια για πκε;
Μακαρι να εχουμε και εμεις καμια ελπιδα φιλε... εσυ τι λες θα ειναι αυστηροι φετος ή θα ειναι ελαστικοι ωστε να τελειωσουν γρηγορα;Slade7 έγραψε:Άνετα ξέρω 2 παΐδια που το σκέφτονται αν αξίζει να κατέβουν από το χωριό για ε. ΦΣταυρος7 έγραψε:Παιδια λετε να υπαρχουν ατομα που δεν θα εμφανιστουν στις πκε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες