Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Η πρώτη 50άδα επιλαχόντες τι πιθανότητες έχουν κατα την γνώμη σου; Εννοείται δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον, απλα μια γνωμη επειδή εσυ έζησες την διαδικασία των ΠΚΕ
Κατά την γνώμη μου αδερφέ, νομίζω ότι θα πάει και λίγο παραπάνω από τους 50 επιλαχοντες η διαδικασία εισαγωγής..
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
MΑκάρι φίλε!
Ο Dea350 που θέλει βοήθεια με την ένσταση να πάρει τηλέφωνο εδώ.. Είναι ειδικοι σε θεματα αστυνομίας και σωμάτων ασφαλειας
210-2445186 &6987318178.
210-2445186 &6987318178.
Γνωρίζει κάποιος αν περναν αθλήματα οι επιλαχόντες ανεξάρτητα τι θα γινει; η απλά αν κοπούν άτομα καλούνε;
Ειμαι 98 επιλαχων αξιζει να παω στς πκε;
Johny311 εννοείται θα πας... Καλύτερα να χάσεις λίγες μέρες από την προσωπική σου ζωή πάρα να τι μετανιώσεις αργότερα
απιστευτο φιλε να έχουμε 2500 και2600 μορια και να ειμαστε επιλαχοντες απλα δεν ξερω ποσο αυστηροι θα ειναι στς ΠκεMts έγραψε:Johny311 εννοείται θα πας... Καλύτερα να χάσεις λίγες μέρες από την προσωπική σου ζωή πάρα να τι μετανιώσεις αργότερα
Δεν υπάρχει θέμα αυστηροτητας φίλε... Όποιος δεν μπορέσει να ανταπεξέλθει, κόβεται
Φιλε εχω βρεθει σε παρομοιες καταστασεις. και. ξερω οτι ειδικα σε αθλητικες. δοκιμασιες. το βυσμα παει σύννεφοMts έγραψε:Δεν υπάρχει θέμα αυστηροτητας φίλε... Όποιος δεν μπορέσει να ανταπεξέλθει, κόβεται
Καλησπέρα σε όλους... θεση επιλαχών 156 αν ξερει καποιος θα με καλέσουν για αθλήματα και υγειονομικές και αν ναι αξίζει να πάρω άδεια από τη δουλειά μου να πάω η δεν έχω ελπίδες;
Είναι δυνατόν να είναι τα ΕΠΑΛ ισοτημα με τα γενικά λύκεια; Ο τελευταίος των ΕΠΑΛ έχει 18 γενικό, τ κράτος είναι αυτό;
Παιδια λετε να υπαρχουν ατομα που δεν θα εμφανιστουν στις πκε?
- DIAS
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Με τα τατουάζ θα γίνει λίγο πανικός είναι πολλοί αυτοί που έχουν σε εμφανή σημείο... τώρα αν καταφέρουν κ το κρύψουν οκ... στα ψυχοτεχνικα λίγα πράγματα εκεί πέντε έξι με το ζόρι.. στα αθλήματα αρκετοί... κάποιοι δε θα παρουσιαστούν... ε.. πάντως η πλειοψηφία των επιλαχ ν ελπιζει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες