Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Ελα εφυγες τοίχο...
Ένα παλικάρι.. τ είπα απλά γ να δείξω τι ράδιο αρβύλα παίζει.. προσωπική μ άποψη δεν παίζει με την καμοια..
Κι εμένα υπερβολή μου φαίνεται αν το είπαν για το ασεπ. Αν εννοουν ολη τη διαδικασία, πολυ πιθανο
Είπε ο shooter, επιλαχών στην θέση 14.782

Dea pz έγραψε:Ένα παλικάρι.. τ είπα απλά γ να δείξω τι ράδιο αρβύλα παίζει.. προσωπική μ άποψη δεν παίζει με την καμοια..
Μήπως το είπαν τέλος του μηνός και εννοούσαν Σεπτεμβρίου; χαχα
Δεν ξέρω παίδες.. μεταφέρω κουβέντας ενός παιδιού π του τ είπες κάποιος π έκανε Ένσταση... πολύ πιθανόν να μην ισχύει το πιο σίγουρα δλδ.. απλά τ ανέφερα ως παράδειγμα για το τι ράδιο αρβύλα υπάρχει γενικά ! Η κάθε άποψη σεβαστή κ ότι ακούει ο καθένας πάντα !
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Wolver δεν ειναι κατι στην αρχη λιγο πατημενος λιγο ομως.. και μετα οταν τελειωσεις τον πρωτο γυρο ριξε και πηγαινε σε τζοκινγκ λαι στο τελευτεο μισο εκει δωσε πονο
Προσωπικα κραταω σταθερο ρυθμο ολη την διαρκεια... Μεχρι σημερα ποτε μου δεν εχω δωσει το 100% στην τελευταια ευθεια και μου βγαινει στα 4-4.05 το χιλιαρι. Εκεινη την μερα στην τελευταια ευθεια που θα τα δωσουμε ολα, δεν πιστευω πως θα εχει κανενας προβλημα 

- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Wolver δεν ειναι κατι στην αρχη λιγο πατημενος λιγο ομως.. και μετα οταν τελειωσεις τον πρωτο γυρο ριξε και πηγαινε σε τζοκινγκ λαι στο τελευτεο μισο εκει δωσε πονο
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Παιδιά έκανα συ για το 800αρι μόνος στο 3.29 .3.32 εκεί. Πήγα για προπόνηση με ένα φιλαράκι επιτυχών και αυτός και μόνο το ότι είμασταν δύο πίεζε ο ένας τον άλλον στη ουσία. Ο χρόνος ήρθε στο 3.14 τα 800μ.
Εκεινη την μέρα οι χρόνοι μας θα είναι πιο κάτω από ότι κάνουμε τώρα. ΜΗΝ κάψετε τα πόδια σας με υπερπροπονησεις και βάρη ειδικά είναι λάθος.
Αυτό να θυμάστε.. εκείνη την μέρα θα πίεζει ο ένας τον άλλον.. Επίσης κρατήστε τον ρυθμό σας να μη σκασετε από αναπνοές.
Εκεινη την μέρα οι χρόνοι μας θα είναι πιο κάτω από ότι κάνουμε τώρα. ΜΗΝ κάψετε τα πόδια σας με υπερπροπονησεις και βάρη ειδικά είναι λάθος.
Αυτό να θυμάστε.. εκείνη την μέρα θα πίεζει ο ένας τον άλλον.. Επίσης κρατήστε τον ρυθμό σας να μη σκασετε από αναπνοές.
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Οπως το πανε το βλεπω για ακυρωση προκηρυξη 😆😆
Γράψε τέτοια να τα πιστέψει κανείς να έχουμε αλλά μετά

Δεν είπε ποτέ κανείς ότι τότε θα βγουν κτλπ.. χαλαρώστε όλα θέλουν ετοιμασία πι σχολές θέλουν δουλειά κλυπ...
Ορεστης25 έγραψε:Οπως το πανε το βλεπω για ακυρωση προκηρυξη 😆😆
Χαχα μπείτε στα νηματα του 2011 να δείτε τι κουλά γράφανε που είχαν αργήσει 40 μέρες ο πίνακας μετά τις ενστάσεις
γράφανε μέχρι και ότι κατέβηκαν εξωγήινοι και καλά η ακύρωση προκηρύξεις ήταν πρώτο θέμα ότι παγώνει και πάει για 2012 λόγω εκλογών κτλπ μην αρχίσουμε και εδώ τα ίδια ! Χαχα υπομονή λίγο ακόμα απλά έχει αναλάβει ο ΑΣΕΠ ο οποίος είναι στο κόσμου του... Δεν είναι σαν το υπουργείο που βιάζεται και εκτός αυτού ο ΑΣΕΠ είναι γεμάτος συριζαιους ακόμα ωστόσο αργούν και για σπάσιμο στη κυβέρνηση πολλά παίζονται
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες