Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Καλημερα στο team!!Mακαρι να εχουμε νεα σημερα..
Ορεστης25 έγραψε:Καλημερα στο team!!Mακαρι να εχουμε νεα σημερα..
Υπομονή μέχρι την τετάρτη βράδυ το είχα δει στον ύπνο μου πριν 3 μέρες 😜😁
Καλημέρα... Για άλλη μια φορά έλεγε μπαρούφες περί 23 του μηνός το workenter. Όπως το βλέπω κατά τις 20 θα μπούμε όντως. Φαντάζομαι και το πρόγραμμα του σισσιτίου θα μετατέθηκε.
Παιδιά, στο ταρτάν αν έχει γραμμές και γράφει 100,200,300,400 m, τότε είναι μετρημένο.
Fotis L έγραψε:Σίγουρα 2 εβδομάδες θα κάνουμε ν μπούμε στην σχολή αυτήν που διανύουμε και την επόμενη σίγουρα!
Καλά εννοείται αυτό μετα τις 20/10 να σκεφτείτε το 11 που έβλεπα δημοσιεύσεις νηματα κτλπ δώσανε αθλήματα και μπήκαν μετά από 20 25 μέρες αλλά τότε ήταν περίεργα τς πράγματα ήταν εκλογές φοβόντουσαν για ακύρωση προκηρύξεις και δεν ξέρω και εγώ τι θα δούμε υπομονή λίγο ακόμα προπόνηση λίγο ακόμα ξεκούραση για τους τραυματίες ελπίζω να προλάβουν όλα τα παιδιά!
Καλημέρα κομάντος, έχω ξανα γράψει για το θέμα μου, πήγα και σήμερα το πρωι για τεστ στο στάδιο, και πάλι να δεν μπόρεσα να το βγάλω το ριμάδι στα 4.20, πάλι έκανα 30¨ Παραπάνω, δεδομένου ότι η αντοχή δεν πιστεύω ότι φτιάχνεται σε μικρό χρονικό διάστημα, πιστεύετε ότι μπορώ να τα καταφέρω εκείνη τη μέρα ; Δεν είμαι ούτε γιωτάς ούτε καμιά καραμπινάτη περίπτωση από εκείνους που βλέπεις στα ΠΤΚ να τα παρατάνε στα 700 μέτρα, αλλά ζορίζομαι αρκετά, με δυσκολία το βγάζω στα 4.40-50 καθε φορά, τι λέτε ρε μάγκες, γίνονται θαύματα ; Υ. Γ δεν έχω καμιά όρεξη να ακούσω ούτε προσβολές ούτε ειρωνείες τύπου ¨ χοντρέ, γιωτά¨ και τέτοια από κανέναν, δεν πρόσβαλα κανέναν και δεν θέλω να με προσβάλουν, Ήμουν Ι1 στον στρατό δόκιμος, μόνο όσοι θέλουν να με βοηθήσουν πραγματικά θέλω να μου απαντήσουν και κανένας άλλος
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Αν χάσετε κιλά είστε + και στο μήκος και στο τρέξιμο και στο άλμα εις ύψος...
Καθημερινές πάω στο γήπεδο του χωριού μου, σε γρασίδι φυσικό για να μην ταλαιπωρώ τα πόδια μου στο ταρτάν, κάνω κανονικά χαλαρούς γύρους, σπριντάκια, εννοείται ζέσταμα στην αρχή και αποθεραπεία στο τέλος με παρπάτημα χαλαρό μέχρι το σπίτι, μια φορά πάω στο στάδιο τη βδομάδα να κάνω το τέστ,400 κανονικά είναι το στάδιο που πηγαίνω, κάθε φορά είμαι εκεί περίοπυ, με δυσκολία στα 4.45 4.50
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 47
Κ εγω τόσο το έβγαζα φιλαράκι. Απλώς ζόρισε τον εαυτό σου στην εκκίνηση κ στο τέλος. Η διατροφή παίζει πάντα ρόλο. Δεν υπονοώ ότι είσαι χοντρός ή γιωτάς, καμία σχέση. Απλά απέφυγε τις τροφές που προσφέρουν μόνο κακό λίπος. Αλλά επειδή το πέρασα κ εγώ αυτό, αυτό που θα σε συμβούλευα να κάνεις είναι να προσλάβεις προπονητή τώρα που έχεις χρόνο. Δεν μπορεί να σε κάνει κάποιος απο εμάς να τρέξεις περισσότερο. Άσε που θα αποφύγεις κ τραυματισμούς με τον προπονητή. Όταν δεν βγάζεις τους χρόνους κ αγχώνεσαι κ τρέχεις κάθε μέρα, καταπονείς το πόδι σου πολύ περισσότερο απο αυτούς που το βγάζουν άνετα. Δες εμένα που είμαι με θλάση μια εβδομάδα κ σήμερα θα με δέσει ο φυσικοθεραπευτής το πόδι για να μπορέσω σύντομα να ξαναρχίσω τις προπονήσεις. Πρόσεχε κ keep training.
Γειά σου φίλε μου, ευχαριστώ πολύ, σχετικά με το θέμα που συζητάμε, αυτά τα κιλά και και οι επιδόσεις που μου λες εσύ να υποθέσω ότι χρειάστηκες κάποιους μήνες για να τα πετύχεις, το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω πολύ χρόνο ακόμα για να βελτιωθώ, είμαι 1.81 και 92.5 κιλά περίπου, το θέμα είναι η αντοχή, αυτό με καίει, δεν ξέρω πως να βελτιωθώ, σίγουρα η θέληση που λες εσύ κάνει θαύματα και από θέληση έχω πάρα πολύ, αλλά χρειάζεται πολύ και η φυσική κατάσταση, αν έχεις λαχανιάσει στον δεύτερο γύρο, πως τον βγάζεις τον μισό που σου απομένει, είναι βουνό και δεν ξέρω αν φτάνει η θέληση και η ψυχή
Όταν λες χαλαρούς γύρους; Γνωρίζεις πόσα χιλιόμετρα και με τι ρυθμό το χιλιόμετρο;Μήπως πρέπει να προσπαθήσεις να αυξήσεις την ταχύτητα σου και την απόσταση στο αερόβιο που κάνεις;
Think less..Live more...
Δεν ξέρω πόσα κιλά είσαι, αλλά στην θέση σου θα έχανα κιλά οπωσδήποτε, ακόμα κι αν είσαι μέσα στα όρια. Βοηθάει πολύ στο τρέξιμο. Πέρα απ'αυτό, προπόνηση χωρίς όμως υπερβολές, μην τραυματιστείς κιόλας. Αλλά ούτε πολύ χαλαρές προπονήσεις. Τουλάχιστον μισή ώρα θα έλεγα. Άμα φτάσεις να το κάνεις σε 4.30, πιστεύω την ημέρα της εξέτασης θα το έχεις. Καλή επιτυχία σου εύχομαι.
Κρατα σταθερο ρυθμο στο τρεξιμο και παιρνε σωστες ανασες,
Ευχαριστώ πολύ ΕΜΚ, μάλλον αυτό είναι το καλύτερο, να κάνω προπονήσεις με έναν προπονητή, όπως και να έχει ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες