Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Player7 »

Motorhead μονος σου τα παραδεχεσαι... οι 91,92,93 δεν επρεπε να τα παρουν... κι αλλοι ειχαν 2500 σαν εμενα αλλα πηραν το ουρανοκατευατο 200αρι και μας προσπερασαν, και μπηκαν... γι αυτο μη μου κουνας το δαχτυλο εμενα! Εχω δικαιωμα να νιωθω αδικημενος! Ναι

E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από E'MK »

Παιδιά δεν ξέρω αν είδατε το άρθρο απο τα dikaiologitika. Αναφέρει οτι οι πίνακες θα βγουν εντός Οκτωβρίου. Οι ενστάσεις κυμαίνονται στις 200. Είναι μεγάλο το νούμερο. Ο Slade έχει απόλυτο δίκιο όσον αφορά το μαγείρεμα που είπε. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Με το που βγήκαν τα αποτελέσματα, δόθηκε ένα 10ήμερο για την υποβολή ενστάσεων. Σου δίνεται δλδ το δικαίωμα να καταθέσεις ένσταση εαν δεν σου μετρήθηκαν τα μόρια σωστά κλπ. Η μόνη σου ευκαιρία να διεκδικήσεις το δίκιο σου άμεσα είναι αυτή η διαδικασία. Μετά το πέρας της προθεσμίας των ενστάσεων, δημοσιέυονται οι οριστικοί πίνακες με τις ''ευλογίες'' του ΑΣΕΠ. Η καλύτερη στιγμή μαγειρέματος είναι η συγκεκριμένη χρονική περίοδος διότι πολύ απλά δεν θα υπάρξει άλλο 10ήμερο ένστασης.(Δεν ξέρω άμα με πιάνετε) Θα δεις άτομα να εκτοξέυονται στις θέσεις του πίνακα κ άντε μετά εσυ ψάξε ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμο, ποιος δεν τηρούσε τις προυποθέσεις, με την διαδικασία της πρόσληψης να τρέχει. Κ μην μου πείτε οτι το ΑΣΕΠ είναι αθώο. Μιλάμε για το δημόσιο. Να θυμήσω τι έγινε στην υπόθεση του γιου του Μπαλτάκου κ στην περίπτωση με τους ειδικούς φρουρούς που πιάσανε με πλαστά απολυτήρια, ενώ υποτίθεται γίνεται αυτεπάγγελτος έλεγχος απο το αρχηγείο, όπως ορίζει η προκήρυξη.
vas

Δημοσίευση από vas »

Εσενα οι τριτεκνοι και οι πολυτεκνοι σε πειραξαν. Εχεις μαγαλωσει 3 και 4 Παιδια... Εχεις σπουδασει με δικα σου εξοδα 3 και 4 παιδια... Εγω εχω μεγαλωσει και σπουδασει 3 απο τα 4 παιδια μου και δουλευουν σε εργοστασιο εργατες με πτυχιο και τα καμαρωνω εσυ που δουλευεις περιμενεις να βολευτης... Ειδικος φρουρος... Και δεν παει ανενα απο τα παιδια μου ειδικος φρουρος.

Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Motorhead »

Player7 τα άτομα που πήραν τα μόρια 91-93 αν δεν τα έπαιρναν η βάση από 2620 θα πήγαινε 2600 αντε 2590, πάλι δεν θα έμπαιναν τα άτομα που έχουν κάτω από 2590, παλι απλή λογική είναι... Αυτόι όπως λες που ήταν 2500 και πήγαν 2700 δεν έφαγαν τη θέση αυτών που είχαν 2500, εφαγαν τη θέση αυτών που είχαν 2600...

Επίσης δεν έφταιξε η τριτεκνια, έφταιξαν τα απολυτήρια του 12 και 13, οταν έχεις τέτοιους βαθμούς για να έχεις πιθανότητες πρέπει να έχεις ξένες γλώσσες, φορτηγά, Δεα Εδ, ιεκ αλλιώς δε πας πουθενά...

Και αν θες να μιλήσουμε για αδικία.

Αδικία είναι να εξισωσουν το απεριόριστο στις μηχανές με το Α1, αδικία είναι να μετράνε ιεκ χωρίς πιστοποίηση, όταν μοριοδοτουνταν σωστά αυτά, τότε θα μπορούσαμε να πούμε και για τριτεκνια...

Υ. Γ η πολυτεκνια είναι ακόμα χειρότερη γτ κάποιος με 2350 μόρια ή 2400 που δεν θα περνούσε ούτε απ έξω, παίρνει +300 και είναι στους 500 πρώτους, αυτοί έκαναν την μεγαλύτερη ζημιά αναλογικά, όχι οι τρεις γενιές 91,92,93...

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Vas παιρνω πολυ περισσοτερα λεφτα απο εναν ειδικο φρουρο... αμα ηθελα να βολευτω θα εμπαινα στο δημο ή στα κεπ! Δε το συνεχιζω διοτι χαλαμε το νημα!

Θα τα πουμε σε 2 χρονια!

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Όποιος πιστεύει ότι ο ασεπ είναι αξιοκρατικος δημόσιος φορέας έχει μαύρα μεσάνυχτα στις ενστάσεις μπλέκεται και το υπουργείο για να μαθαίνετε πριν πετάτε την κοτσάνα σας κάτι πιτσιρικάδες εδώ μέσα, και όσο για τα μόρια μαζεύτηκαν πολλά πολυ εύκολα φετος ανοίξτε τον πίνακα που βγήκε 6 Σεπτέμβριου κάντε ctrl + F και γράψτε 1999 και δείτε πόσοι από αυτούς είναι επιτυχών και με πόσα μόρια όλοι σχεδόν πάνω από 2800 όλοι αυτοί λοιπόν πρόλαβαν σε 1.5 χρόνο να μαζέψουν τόσα μόρια που αλλοι κάνανε 4 5 χρόνια και όλος τυχαίος όλοι αυτοί έχουν 18.8 19 και 19.5 απολυτήρια!! Με τέτοια απολυτήρια γιατί δεν δώσανε πανελλήνιες; ξέρανε ότι θα βγει προκήρυξη και δεν θέλανε να χαλάσουν το βαθμό τους; σε εποχές που κάθε χρόνο παίρνει 250 αστυφύλακες και έχει να βγάλει προκήρυξη 6 7 8 χρόνια; Βολεύτηκαν τα παιδιά από τα 20 στο δημόσιο ούτε πανελλήνιες ούτε σχολή Αστυφυλάκων 2 χρόνια ούτε τίποτα αλλά βέβαια όποιος σας τα λέει αυτά λέτε για εξωγήινους και ότι βλέπει φαντάσματα; Αυτά λοιπόν για να δουλεύει λίγο το μυαλό σας.

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Dea pz »

Σε δυο χρόνια τι θα πεις ; Εννοείς πως θα πας δικαστικά για την τριτεκνια κτλπ ; Σ έχει πει κανείς πως εσυ ορίζεις τον τρόπο Μοριοδότησης; Σ είπε κανείς πως είναι αντισυνταγματικό αυτό π έγινε. ; Μην λέτε αερολογίες.. κ μην Χαλάτε τ λεφτά σας άδικα.. Το νήμα Είναι γ επιτυχόντες κ έχει να Κάνει με Πληροφορίες σχετικέ Με την εξέλιξη της προκ.. μην Γράφεται ότι να ναι
Diasdea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Diasdea »

Θα βγει σήμερα... Τι λέτε;
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Dea pz »

Diasdea έγραψε: Θα βγει σήμερα... Τι λέτε;
Μπα δεν το νομίζω Μ όσα λέγονται
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Diasdea έγραψε:Θα βγει σήμερα... Τι λέτε;

Έτσι όπως πάει δύσκολα εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω πως ξαφνικά ενώ την Παρασκευή λέγανε 147 ενστάσεις πρωί πρωί Δευτέρας βγάλαν ότι είναι 200 που βρήκαν δηλαδή 53 ενστάσεις σε ένα ΣΚ ; οι ενστάσεις πάνε συστημενες ωστόσο ακόμα και από τον Έβρο να έρθει ακόμα και από το Καστελόριζο μαξ να αργήσει 3 μέρες τι έγινε 53 άτομα στειλανε την Τρίτη ένσταση ; τι να πω... κάτι άλλο συμβαίνει μπορεί να συσχετίζεται ότι η Κομοτηνή δεν είναι έτοιμη να στηρίξει 1000 άτομα και θέλουν χρόνο ακόμα πάνω να την φτιάξουν και να είναι αυτό μια δικαιολογία... με τόσες προπονήσεις που έχουμε κάνει και θα κάνουμε ακόμα από τι φαίνεται θα βγάζουμε το 1000αρη σε 3 λεπτά χαχα

Άβαταρ μέλους
Chris12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Chris12 »

Απο τις 200 ενστασεις που ξερουμε ποσες απο αυτες ειναι καθολα εγκυρες , και δεν πασχουν απο ακυρωσια η ακυροτητα της βουλησης τους; Δηλαδη ποσες θα λαβουν υποψη τους και ποσοι φαινομενικα νομιζαν οτι δεν μετρηθηκαν τα χαρτια τους ενω θα μπορουσε να τους ελειπε καποια πιστοποιηση.. Οσο αφορα για το μαγειρεμα.. επειδη ειμαι αποφοιτος της Νομικης Σχολης , μπορω να σας πω οτι τα μαγειρεματα παντα παιζουν αλλα οχι σε τετοιο ποσοστο για να ανησυχει καποιος που εχει μεσα στους 1200 η ακομη και στους 1300?
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Αγορακι, αυτο που εγινε με τους ανω των 25 ειναι παρανομο συμφωνα με οσα οριζει ο νομος του Ασεπ για το ποιοι δικαιουνται τα μορια! Αλλα τι να πεις και συ, αφου σε εσωσε το 200αρι αλλιως ισως να ησουν επιλαχων! Αντε καλη επιτυχια!

Άβαταρ μέλους
Chris12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Chris12 »

Μεγαλε το αγορακι για μενα πηγαινε; Και δευτερον επιλαχων ειμαι.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Οχι ρε... στον dea pz απαντησα!
Άβαταρ μέλους
Chris12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Chris12 »

Αα συγνωμη τοτε. Παντως πολυ αγωνια για ολους παιδια και εδω ειμαστε για να δουμε κριμα για τα παλικαρια που ειναι απο μακρια και εφυγαν απ τις δουλειες τους
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες