Diasdea έγραψε:Έμαθα σήμερα 25 ξεκινάνε τα αθληματα και 5οκτωμβρη η σχολή... Οι παλιοί εδώ μέσα με. Θυμουντε πιστεύω και για τις προηγούμενες πληροφορίες π έδωσα παλιότερα...
Καλησπερα παιδια... σορρυ που γραφω εδω αν και επιλαχων! Σημερα επικοινωνισα με τον Ασεπ και μου ειπαν οτι αν δεν εκδικαστουν οι ενστασεις δε βγαινουν πινακες, επισης ειπαν οτι δε τις εχουν κοιταξει!
Σας λεω ακριβως οτι μου ειπαν, μη νομιζετε οτι παραπληροφορω!
Αλλα βλεπω εδω λετε οτι θα βγει σημερα ο πινακας. Πως θα γινει αυτο; Αφου αυτοι που εκαναν ενστασεις δεν εχουν λαβει απαντηση ειτε θετικη ειτε αρνητικη.
Αν βγουν σημερα πινακες σημαινει οτι ςγραψαν στα τετοια τους τις ενστασεις και ουτε ενημερωσαν τον υποψηφιο ενησταμενο!
Πιστεύουμε Slade, τον γκουρού του φόρουμ. Ελπίζω μόνο να αργήσω να κατέβω Αθήνα σύμφωνα με το πρόγραμμα γιατί ακόμα η θλάση δεν θεραπεύτηκε. Η αγωνία κορυφώνεται... Για να δούμε...
Καλα μην αρπαζεσαι.. εγω ειπα ακριβως οτι μου ειπαν! Αρα με κοροιδεψαν ε; Πολυ πιθανο δε ξερω, απλα το ειπα! Παντως αν μου ειπαν ψεμματα δε καταλαβαινω γτ το εκαναν! Τεσπα...
Player7 έγραψε:Καλησπερα παιδια... σορρυ που γραφω εδω αν και επιλαχων! Σημερα επικοινωνισα με τον Ασεπ και μου ειπαν οτι αν δεν εκδικαστουν οι ενστασεις δε βγαινουν πινακες, επισης ειπαν οτι δε τις εχουν κοιταξει!
Σας λεω ακριβως οτι μου ειπαν, μη νομιζετε οτι παραπληροφορω!
Αλλα βλεπω εδω λετε οτι θα βγει σημερα ο πινακας. Πως θα γινει αυτο; Αφου αυτοι που εκαναν ενστασεις δεν εχουν λαβει απαντηση ειτε θετικη ειτε αρνητικη.
Αν βγουν σημερα πινακες σημαινει οτι ςγραψαν στα τετοια τους τις ενστασεις και ουτε ενημερωσαν τον υποψηφιο ενησταμενο!
Εσύ πιστεύεις ότι θα πάρουν έναν έναν και θα του πουν αν εγκρίθηκε η Όχι ; στους πίνακες θα δουν αν δέχτηκαν την ένσταση η Όχι
E'MK έγραψε:Πιστεύουμε Slade, τον γκουρού του φόρουμ. Ελπίζω μόνο να αργήσω να κατέβω Αθήνα σύμφωνα με το πρόγραμμα γιατί ακόμα η θλάση δεν θεραπεύτηκε. Η αγωνία κορυφώνεται... Για να δούμε...
Για να δούμε θα πέσω και αυτή τη φορά μέσα η πάω για άκυρο χαχαχα
Κατσε ρε dea pz.. εδω δε μιλαμε για τον Τακη απο το καφενειο. Μιλησα με τον τμημα ελεγχου του Ασεπ και μου ειπαν οτι δε τις εχουν δει καν! Μπορει οντως να βγουν σημερα, αλλα αυτο θα σημαινει οτι μου ειπαν ψεμματα, και δε καταλαβαινω γτ να πουν ψεμματα σε υποψηφιο.
Δε το εβγαλα απο το μυαλο μου, αλλωστε και γω περιμενω τους πινακες!