Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Sakis13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Sakis13 »

Παιδιά όλοι μια χαρά θ πατε αν δεν έχετε κάνα τατουάζ μεγάλο στο χέρι και πιάνετε τα όρια μην αγχώνεστε.. Σε 1 μήνα τέτοια μέρα θα είστε πάνω! Καλή επιτυχία από έναν μακρινό επιλαχών ΕικόναΕικόνα
driver
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από driver »

Ρε παιδια αν ειναι δυνατον γιατι μπαινετε σε τετοιες σκεψεις του τυπου αμα βοηθανε, η αμα εχεις βυσμα κτλ κτλ. Χαλαρωστε ας ειμαστε σοβαροι στα ψυχοτεχνικα για αρχη και οσο για τα αγωνισματα καντε τις προπονησεις σας να ειστε ετοιμοι. Προσωπικα δεν θελω την βοηθεια κανενος αμα αξιζω να περασω εχει καλως αλλιως οτι εκανα μεχρι τωρα θα συνεχιζω να το κανω. Δηλαδη ειλικρινα στις δουλειες σας μεχρι τωρα τετοια σταση κραταγατε; παρτε ευθυνες πανω σας κανεις δεν σας βοηθησει τοσο οσο πιστευετε και για τωρα και για μετέπειτα στην ζωη σας γενικα.
alof
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από alof »

Γεια σας παιδια
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 101
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Η αλήθεια είναι ότι το τρέχουν γρήγορα το θέμα της πρόσληψης και το αν θα είναι ελαστικοί θα το ξέρουμε εκείνη την μέρα μόνο. Φροντίστε να στε έστω στα όρια και όλα καλά. Ουτε μαγκωμενοι Ούτε σκληροφατσες δεν χρειάζεται στα ψυχοτεχνικα. ΚΑΙ ΝΑΙ άλλο οι ΠΚΕ πανελληνίων άλλο οι δικές μας. Φιλος μου φετος γ αστυφυλακων κοπηκε στο 1000αρι και θ μπει του χρονου με το 10%. Κ επίσης δεν έχουμε 2011 Π έμπαιναν με 2200μορια έχουμε 2019 Πάμε στο 2020 θέλουν άτομα μέχρι τον Δεκέμβρη.
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Giorgio123
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Giorgio123 »

Εμενα ρε παιδια μια φιλη μου περασε αστυφυλακων και εκανε το 1000αρι 4:26 και δεν την εκοψαν. Τωρα αν σ εμας θα ειναι αυστηροι η οχι θα το μαθουμε εκεινη την ημερα. Τωρα οσο για τα βυσματα στην Ελλαδα ειμαστε και οποιος καταλαβε, καταλαβε
Ομαδα ΔΙ. ΑΣ.
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 101
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Ακριβώς. Με τα αθλήματα πως τα πάτε εδώ μέσα;

Μόλις γύρισα 800αρι στο 3.13 παιδιά από 3.29 την προηγούμενη βδομάδα Αλήθεια ρωρα θ αρχισω τα πίτογυρα ξανά χαχα. Κ να σας προλάβω Ναι ξέρω 1000αρι τρέχουμε αλλά θέλει δισλλειματικες προπονήσεις η όλη κατάσταση.

"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Άβαταρ μέλους
KappaVitta
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από KappaVitta »

Καλή μας επιτυχία παιδιά!!! Θα περάσουν όσοι το γουστάρουν!! Τέλος!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chriz
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Chriz »

Παιδιά, κάνω γυμναστική και είμαι μέσα στα όρια, το θέμα είναι ότι θα ήθελα να κατεβάσω λίγο τους χρόνους ή τουλάχιστον να αυξήσω λίγο αντοχή. Υπάρχει κάποιου είδους γυμναστική;

1000 σε 3:55-4:05

100 σε 14-15

Μηκος 3.70-3.80

Σφαιρα και ύψος δεν γνωρίζω αλλά θεωρώ ότι τα έχω.

Θα ήθελα να κατεβάσω ή τουλάχιστον να βγάζω γα αθλήματα λίγο πιο άνετα. Πέρσι έκανα Kick boxing και φέτος τρέξιμο στο στάδιο αλλά όχι κάθε μέρα. Μην φανταστείτε ότι είμαι boxer. Χόμπιστας είμαι.

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Άντε Να ανακοινωθούν οι μέρες θεε μ για τα πκε
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Λιγες μερες ακομα παλικαρια. Συντομα πιστευω θα ειμαστε στις σχολες μαζι και μελλοντικοί συνάδελφοι. Προπονησουλες και οχι ανχος. Ολα θα πανε καλα και θα είμαστε σειρες!
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Ένα πράγμα θα κάνεις θα τρέχεις 8 με 10 κατοστάρια σε 4 5 μερες θα έχεις αυξήσει την αντοχή σου δεν πας για ρεκόρ απλα να περάσεις τα ορια
Booster97

Δημοσίευση από Booster97 »

Δωσε μου σε παρακαλω μια λυση για να περασω το μηκος
Socrates

Δημοσίευση από Socrates »

Θανος2468 έγραψε:Χαχα τι Μενίδι με αυτούς που είδα στην κληρωσει παιδακια με γιαλακια Αυτό ο νομίζουν ότι θα μπούνε σε γραφείο η βολτα με το περιπολικό χαχα θα πάνε τπτ Εξάρχεια και θα κλαίνε χαχα καλη τύχη σε όσους το θέλουν και ξέρουν τι τους γινετε
. Θα φτιάξουν στην πορεία τα παιδιά μην στεναχωριέσαι!! Έσυ που κοροίδευειες τον μελλοντικό σου συναδελφό και τον κακοχαρακτηρίζεις πως πρέπει να σε χαρακτηρίσουμέ και εμεις; Να σου πω εγω; Ο Πρώτος που θα λακίσει!!!
Άβαταρ μέλους
Chriz
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Chriz »

Θανος2468 έγραψε:Ένα πράγμα θα κάνεις θα τρέχεις 8 με 10 κατοστάρια σε 4 5 μερες θα έχεις αυξήσει την αντοχή σου δεν πας για ρεκόρ απλα να περάσεις τα ορια

Ευχαριστώ πολύ αδερφέ, ελπίζω να τα πουμε και από κοντά!!!

Άβαταρ μέλους
DEA 324
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από DEA 324 »

Δεν γνωρίζω φίλε μου πως είναι οι εξετάσεις για ΕΦ, μπορεί όντως να διαφέρουν μεταξύ τους σε σχέση με τις αστυφυλάκων, αλλά νομίζω είναι και λίγο υπερβολές αυτά τα άμα κάνω 4.21 θα με κόψουν, ε αυτό ρε φίλε μου φαίνεται υπερβολή και δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν πιστεύω ότι για ένα-δυό δευτερόλεπτα θα σε κόψουν, όπως επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να είναι διαφορετικές οι εξετάσεις για ΕΦ και αστυφύλακες, ποια η διαφορά δηλαδή μεταξύ τους και γιατί για ΕΦ είναι πιο αυστηρά ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες