Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Θετικη ενέργεια και σκεψη αδερφια. Οι περισσότεροι ισως ειμαστε συνάδελφοι και μαζι στην σχολη. Καλη καρδια παιδια και αγαπη μεταξύ μας. Καλο ξημέρωμα και αυριο ας ευχηθούμε να εχουμε αργα το βράδυ κανα καλο νεο.
Άβαταρ μέλους
DEA 324
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από DEA 324 »

Ορισμένοι εδώ μέσα μας τα πρίξατε, δεν θα σας κόψει κανένας εάν είστε σωματικά υγιείς, πείτε κάτι πιο ουσιαστικό. Επίσης δεν θα σας κόψουν επειδή θα κάνετε το χιλιάρι σε 4.21 η 4.30 η στο μήκος πηδήξετε ένα εκατοστό λιγότερο, το ξέρω ότι αυτό δεν αρέσει στους επιλαχόντες γιατί θέλουν να κόβονται άτομα αβέρτα αλλά δεν πρόκειται να γίνει, ένας φυσιολογικός άνθρωπος χωρίς να είναι ιδιαίτερα γυμνασμένος θα περάσει και δεν έχει να φοβάται τίποτα, και αυτό ισχύει για όλα, όχι μόνο για τα αθλήματα, θα κοπούν μόνο οι πολύ κραχτές περιπτώσεις, κάποιος δηλαδή που δεν είναι σοβαρός στα ψυχοτεχνικά η στο χιλιάρι θα περπατάει, το ξέρω ότι σας το χαλάω επιλαχόντες αλλά έτσι είναι, όποιος λέει το αντίθετο δεν έχει δώσει ποτέ του ΠΚΤ, εγώ όπως και άλλοι εδώ έχω δώσει ξανά και μιλάω εκ πείρας, μην αγχώνετε κόσμο τζάμπα, καταλαβαίνουν όλοι σε ποιον αναφέρομαι προσωπικά, καλή επιτυχία σε όλους και καλό ξημέρωμα
E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από E'MK »

Μήπως είχες την μύγα κ μυγιάστηκες αδερφέ όταν έλεγα για τα βύσματα;
Άβαταρ μέλους
DEA 324
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από DEA 324 »

Καμιά σχέση, εγώ δεν έχω κανένα βύσμα και λογικά δεν γίνεται να βάλεις βύσμα στα αθλήματα, αλλά άλλο είναι το θέμα, εσύ αυτό κατάλαβες φίλε από αυτό που είπα ; το foroum αυτό υπάρχει για να αλληλοβοηθιομαστε κι όχι για να κραζουμε ο ένας τον άλλον και να παραπληροφορουμε, έχω ακούσει ένα σωρό μπ@@δες εδώ μέσα και δεν αντέχω άλλο, ότι κόβουν αβέρτα, ότι αν κάνεις 4 ,21 κόβεσαι, ότι πρέπει να ξέρεις πολεμικές τέχνες αλλιώς δεν γίνεσαι αστυνομικός και όλοι είναι γιωταδες και δεν κάνουν για αστυνομία και τέτοια από άτομα που δεν έχουν ιδέα πως είναι οι ΠΚΤ , και κατά κύριο λόγο από επιλαχόντες επειδή θέλουν να τρομοκρατήσουν κόσμο και να κόβονται όλοι για να πάρουν τις θέσεις τους, έχω άδικο σε αυτά που λέω αδερφέ;
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Θανο έχεις κάτι με τους 22αριδες; Η σπαζεσαι επειδή σε πέρασαν στα μόρια; Γουστάρουμε την αστυνομία και θελουμε να φορέσουμε και να τιμήσουμε την στολή του έλληνα αστυνομικού! Όσο για εξαρχεια, εδώ είμαστε να δούμε κατά ποσο θα ανταπεξέλθουν οι 22αριδες..
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Με παρεξηγήσετε αδέρφια αλιος το εννοω αλιος το περνετε
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Καλημερα μελοντικοι συναδελφοι αστυνομικοι! χαρειτε την ελευθερια σας βρε! και μην χαλιεστε τζαμπα... η κομοτηνη πειρμενει να μας κανει αστυνομικους! αντε να βγουν οι πινακες και παμε να τους φαμε στα πκε τους κριτες!
E'MK
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από E'MK »

Καλημέρα στα αλάνια. Έχω πάθει θλάση μάγκες κ η μέρα των αθλημάτων πλησιάζει. Τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί;Tέτοια τύχη μόνο εγώ...
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

DEA 324 έγραψε:Ορισμένοι εδώ μέσα μας τα πρίξατε, δεν θα σας κόψει κανένας εάν είστε σωματικά υγιείς, πείτε κάτι πιο ουσιαστικό. Επίσης δεν θα σας κόψουν επειδή θα κάνετε το χιλιάρι σε 4.21 η 4.30 η στο μήκος πηδήξετε ένα εκατοστό λιγότερο, το ξέρω ότι αυτό δεν αρέσει στους επιλαχόντες γιατί θέλουν να κόβονται άτομα αβέρτα αλλά δεν πρόκειται να γίνει, ένας φυσιολογικός άνθρωπος χωρίς να είναι ιδιαίτερα γυμνασμένος θα περάσει και δεν έχει να φοβάται τίποτα, και αυτό ισχύει για όλα, όχι μόνο για τα αθλήματα, θα κοπούν μόνο οι πολύ κραχτές περιπτώσεις, κάποιος δηλαδή που δεν είναι σοβαρός στα ψυχοτεχνικά η στο χιλιάρι θα περπατάει, το ξέρω ότι σας το χαλάω επιλαχόντες αλλά έτσι είναι, όποιος λέει το αντίθετο δεν έχει δώσει ποτέ του ΠΚΤ, εγώ όπως και άλλοι εδώ έχω δώσει ξανά και μιλάω εκ πείρας, μην αγχώνετε κόσμο τζάμπα, καταλαβαίνουν όλοι σε ποιον αναφέρομαι προσωπικά, καλή επιτυχία σε όλους και καλό ξημέρωμα

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνετε όλοι σας είναι ότι συγκρίνεται ΠΚΕ ειδικών φρουρών με ΠΚΕ πανελληνίων για αστυφύλακας δεν έχει καμία μα καμία σχέση τα ΠΚΕ στους ειδικούς φρουρούς ήταν είναι και είναι πάντα πιο αυστηρά ωστόσο αφηστε τα 4.25 και τα 4.30 και κάντε προπονήσεις μην βγείτε προ εκπλήξεων

Giorgos93

Δημοσίευση από Giorgos93 »

Ποτέ δε κατάλαβα γιατι να σε εξετασουν σε αλμα εις μηκος και αλμα εις υψος. Ειλικρινά παραλογα πραγματα
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Dea pz »

E'MK έγραψε: Καλημέρα στα αλάνια. Έχω πάθει θλάση μάγκες κ η μέρα των αθλημάτων πλησιάζει. Τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί;Tέτοια τύχη μόνο εγώ...
Φίλε πάρε από το φαρμακείο..pennsaid λαδακι.. αντιφλεγμονώδη... αναλγητικό .. θα σ βοηθήσει πιστεύω.. εγώ τραυματισμό πλάτη κ αυχένα.. μυικό .. μ Πέρασε σε 2-3 μέρες
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Όσοι είναι εντός Ορίων δεν έχουν θέμα.. από εκεί κ πέρα πκε με Πκε έχουν διαφορά .. άποψη μ πως στις στρατιωτικές είναι πιο αυστηρά γενικά .. τώρα ειδ φρουροί δεν έχω ιδέα.. γενικά Τρέχει πολύ γρήγορα τ όλο θέμα Κ ίσως να είναι πιο χαλαροί .. κανεια τ ξέρει.. προπονήσεις να βγαίνουν τ αθλήματα κ Τπτ άλλο
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από The Marine »

DEA 324 αυτά που λες ισχύουν αλλά για τους υποψήφιους στις πανελλαδικες. Δε νομίζω ότι στους ΕΦ ισχυουν. Το 2011 (αναλόγως και που θα πέσεις βεβαια) έκοβαν φουλ. Τώρα τι να πω, είναι και λίγο θέμα τύχης αλλά και καλής προετοιμασιας προφανως.
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Παιδιά κ στις πανελλαδικές αν Ήσουν πχ 4:21-22 σε κόβανε.. δεν μιλάω γ τυχόν βύσματα.. τώρα από εκεί κ πέρα ν είναι κάτι τρανταχτό προφανώς υπάρχει θέμα
Booster97

Δημοσίευση από Booster97 »

dea pz έγραψε:παιδιά κ στις πανελλαδικές αν ήσουν πχ 4:21-22 σε κόβανε. δεν μιλάω γ τυχόν βύσματα. τώρα από εκεί κ πέρα ν είναι κάτι τρανταχτό προφανώς υπάρχει θέμα

εστω οτι περνας ολα τα αθληματα και εισαι οριακα στο μηκος. εκει τι πιστευετε οτι θα γινει;

λετε να σε περασουν;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες