Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Αρα να παω να μου βαλει σφραγιδα και φωτο πανω στην γνωματευση
Geo1256 έγραψε:Αρα να παω να μου βαλει σφραγιδα και φωτο πανω στην γνωματευση
Καλό είναι ναι, να το κάνεις μην αγχώνεσαι έχεις καιρό
Καλησπέρα παιδιά ! Πολυ ταλαιπωρία οι γιατροί! Μιά ερώτηση θα ξαναπεράσουμε απο όλους αυτους τους γιατρούς στις υγειονομικές;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 47
Ρε παιδιά άκυρο, αλλά χάζευα τα αποτελέσματα για να τσεκάρω κάτι κ είδα έναν με 20 βαθμό απολυτηρίου κ ειδικές δυνάμεις. Συγκεκριμένα στους επιλαχόντες. Πολύ άτυχο το παλικάρι. Αυτό.Aπλά με έκανε εντύπωση.
Τώρα στο θέμα μας. Υπάρχει καποιος που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τον Θάνο σχετικά με τις ενστάσεις κ τις 20 θέσεις που μετατοπίζονται;
Τώρα στο θέμα μας. Υπάρχει καποιος που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τον Θάνο σχετικά με τις ενστάσεις κ τις 20 θέσεις που μετατοπίζονται;
Αδερφε ετσι μ ειπαν ετσι λεω να περιμενουμε τους πινακες
Μαγκεςβοντως εχουν γινει πολλες ενστασεις εγω προσωπικα δεν μου μετρησαν το βεκ απο το δημοσιο ιρκ το αρχηγειο αναφερει ξεκαθαρα οτι δεν θελει την ποιστοποιηση πηγα σε γνωστο δικηγορο που ειδικευεται στο αντικειμενο και εκανα ενσταση τωρα θα δειξει αν δικαιωθω η οχι
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 47
Ε ρε, αυτό είναι πολύ κακό για εμας τους επιλαχόντες. Εγώ που είμαι γύρω στην 50 θέση, θα πάω 70; Πόσα χτυπήματα να αντέξω πια; Λογικό να μου πεις. Τόσα άτομα, όλο κ κάποια λάθη θα έγιναν στα μόρια 20 ατόμων, Την φοβάμαι την ημέρα των οριστικών αποτελεσμάτων.
Ε ρε φιλε ολοι μας οτι γινει ας βοηθησει ο θεος οσοι το αγαπαμε να περασουμε
Περιμένετε να τελειώσουν οι ενστάσεις γιατί τώρα τις 2 τελευταίες μέρες θα γίνουν περισσότερες όπως με τις αιτήσεις 

Εγώ πάντως δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να γνωρίζει πληροφορίες από τον ΑΣΕΠ.

Εγώ πάντως δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να γνωρίζει πληροφορίες από τον ΑΣΕΠ.
Μακαρι να εμενα 30... αδερφε χαχα τι να πω λιγο εμεινε υπομονη αδερφια
Νικ1992 έγραψε:Μαγκεςβοντως εχουν γινει πολλες ενστασεις εγω προσωπικα δεν μου μετρησαν το βεκ απο το δημοσιο ιρκ το αρχηγειο αναφερει ξεκαθαρα οτι δεν θελει την ποιστοποιηση πηγα σε γνωστο δικηγορο που ειδικευεται στο αντικειμενο και εκανα ενσταση τωρα θα δειξει αν δικαιωθω η οχι
Τι θέση είσαι τώρα;
Αν βρέφος έχεις κάνει βουβωνική κήλη παίζει ρόλο ατα υγειονομικά ; Γιατί τ έγραψε ο χειρουργός σαν επέμβαση π έχω κάνει όταν ήμουν μωρό
Επιλαχων ειμαι φιλε
Ας μήν χαθεί οποιος γνωρίζει ας απαντήσει τι γίνεται στα υγειονομικά κλπ
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Κρίμα για ποιον για μας καθόλου κρίμα φίλε δεν γίνεται με 20 απολυτήριο κ ειδικές δυνάμεις να μένεις απέξω αυτό είναι αμέλεια δική σου. ενα δίπλωμα μηχανής και είσαι μέσα αν είναι δυνατόν. Σκέψου ν χάνεις θέση Έτσι. Ότι να ναι.E'MK έγραψε:Ρε παιδιά άκυρο, αλλά χάζευα τα αποτελέσματα για να τσεκάρω κάτι κ είδα έναν με 20 βαθμό απολυτηρίου κ ειδικές δυνάμεις. Συγκεκριμένα στους επιλαχόντες. Πολύ άτυχο το παλικάρι. Αυτό.Aπλά με έκανε εντύπωση.
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες