Μπορεις αλλα θα εχεις τα μετρα απο κει; καλυτερα πριν το χώμα.. βρες το εύκολο είναι.E'MK έγραψε:ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ: Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι. Στο άλμα εις μήκος, επιτρέπεται να πάρουμε όση φόρα θέλουμε; Και δεύτερον, μπορούμε να πηδήξουμε πριν το χώμα κ όχι απαραίτητα πριν την γραμμή; Με δυσκολεύει το άτιμο, το φοβάμαι ακόμα.
Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Ρε παιδιά για ακτινολογικό, μικροβιολογικο, οφθαλμολογικο και Ω. Ρ. Λ. /κο γράφει τι εξετάσεις θέλει στο χειρουργικό παθολογικο και καρδιολογικο τι θέλει ας πούμε καρδιογραφημα ;
Χτες ήταν ένα παλικάρι για Αγίας λαύρας παμε μονοι μας για καρτέλα 3 οροφο γαδα νουμερο 338
Καλημερα παλικαρια. Οσοι πατε για την καρτέλα και τελιωστε δωστε πληροφορίες εδω για να εχουμε ενημέρωση μπας και κατι αμελήσουμε. Καλη συνέχεια σε ολους.
Παιδιά στις καρτέλες δεν αναγράφουν τι ακριβος να κάνουμε τι εξετασεις αίματος τι λέμε στο νοσοκομείο?
Παθολογικό τι εξέταση κάνουμε?
Θανο μην ανχωνεσαι ειναι ενημερωμενοι οι γιατροι το τι πρεπει να κανουν. Εσυ απλα πηγαινε και αυτοι ξερουν
Εμένα εδώ στα πατησια είναι ***** χαχαχ πείτε μ μια τι κάνουμε στον κάθε γιατρό
Για τον θώρακα πιες εξετασεις κάνουμε πιος γιατρος;
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Καλημέρα στο ακτινολογικο θ πας. Εγω περίμενα επείγοντα κ με έστειλαν απέναντι στα τακτικά ιατρεία μετά από μια ώρα και δν ήξερε η Γραμματεία να μου το πει έπρεπε ν μου το πει ο γιατρός. Μακρια από μας τα νοσοκομεία!Θανος2468 έγραψε:Για τον θώρακα πιες εξετασεις κάνουμε πιος γιατρος;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Ρε παιδιά εγώ πήγα σε δημόσιο και για να βγεις από κει ζωντανός με τετοια κούραση που θα φας τι να πω , πρέπει να είσαι τυχερός. Οι γιατροι ούτε καν ειναι ενήμεροι για την προκήρυξη και ζηταγαν ραντεβου. το θεμα είναι με τους ιδιώτες τι παιζει, θα ξέρουν τι εξετάσεις θέλει ακριβώς η προκυρηξη ( πχ ένας παθολογος η ένας χειρουργός)...
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Παθολογικό νομίζω μια γενική θα σε δει και αν έχεις χτυπήσει ξέρω γω κάπου νομίζω.Θανος2468 έγραψε:Παθολογικό τι εξέταση κάνουμε?
Ψυχίατρο που λει πρεπει να το περάσουμε?
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Μήπως ξέρει κανείς πόσο περίπου κοστίζουν οι εξετάσεις άμα τις κάνεις έξω; (αν είσαι ασφαλισμένος και πληρώσεις συμμετοχή)
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Τι ραντεβού Ούτε σε ιδιωτικό να που με με τις μαλακές τους. Πας κόβεις ένα χαρτί εφόσον μιλήσεις με γιατρό θ σου πει κόψε ένα χαρτί από κάτω και ξαναελα. Πίεσε τους και πες τους για την πρόκυρηξη είναι και με έστειλαν από το αστυνομικό τμήμα.Sailor123 έγραψε:Ρε παιδιά εγώ πήγα σε δημόσιο και για να βγεις από κει ζωντανός με τετοια κούραση που θα φας τι να πω , πρέπει να είσαι τυχερός. Οι γιατροι ούτε καν ειναι ενήμεροι για την προκήρυξη και ζηταγαν ραντεβου. το θεμα είναι με τους ιδιώτες τι παιζει, θα ξέρουν τι εξετάσεις θέλει ακριβώς η προκυρηξη ( πχ ένας παθολογος η ένας χειρουργός)...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες